Marta pa da normalno je da naraste u nervozi 😒
Ma bit će to dobro,možda ako imaš mogućnost ili neku ljekarnu blizu da ideš kod njih izmjeriti tu i tamo.😘
Ma ne, moram mirovati 20 min prije, ne mogu toliko sjediti u ljekarni 😂🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Visibaba jedino nam preostaje cekat taj pregled i nadat se da ce sve bit okej.
2 biokemijske
1.10➕
12.10. Prvi pregled (GV 10,4mm), 5+2
26.10. Drugi pregled (❤️ kuca, 11mm), 7+2
23.11. Treći pregled (48 mm) 11+2/uzv12tt)
21.12. Četvrti pregled 15+2/uzv 16+2tt
10.1. Anomaly scan / dolazi nam zdrava i lijepa curica 💖💖
______
https://lbdf.lilypie.com/ZSA7p1.png
Cure vjerujem da vas je strah ali sve ce biti dobro
I mene evo sad nakon prvog pregleda kamo je potvrđeno srčeko isto strah dal će na drugom sve biti dobro itd. Ja se necu opustit dok bebu ne počnem bar malo osjećati, stalno me nesto žiga dole, maternica boli jučer me desni jajnik opet počeo, a i jučer me frendica prepala opet za alhokol koji sam konzumirala u ranoj trudnoći. Tako da sam isto sva isprepadana,ali mislim da ce sve biti OK.
Kojaj e razlika između Nifty i Panorama?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina mislim da nemoraš brinuti oko tog alkohola,to ne može imati nikakve posljedice.
Ja sam dosta čitača šta pišu cure i iskustva i navodno je Panorama mrvicu točniji od Niftya.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure ja bi vam preporučila da ne radite te testove, ali svaka kako hoće. Točni nisu da možete biti 100% sigurne jedino za spol, bas ono je puno zena dobilo nalaze da su samo bile u strahu do kraja trudnoće, a zapravo je sve bilo dobro. Bar ja hipohondar i svaka me stvar uznemiri pa ono🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja ću ga raditi,mislim da ću bit mirnija kako god ❤️
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ja sam prošli put dobila mjere nuhalnog i uzv + nalaz krvi koji je pokazao sve super nisam se brinula,ali sad me strah ipak sam dosta starija pa odmah i radi godina budu lošiji rezultati,pa sam zato mislila na taj Nifty al nisam još sigurna
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nikinas dvije imamo pregled obe 19.og i pratimo se u dan. I ja sam 8+2 danas. Bas me zanima ocemo i iste termine dobiti😊😁
I ja, s vama. Cak nas dvije imamo i plus isti dan. 😁🥰
Ja ću raditi valjda nifty. Zapravo ne znam razliku između panorame, niftya i harmonya. Malo me i strah toga.
Znam da je daleko, ekstra i svašta se može promijeniti do tad. Al imam pitanje za ove cure koje se rodile u koroni, ak je netko imao pratnju. Palo mi je napamet, kak izvesti to da ti se pratnja testira i dobije rezultat na vrijeme, ako recimo dobijes trudove doma? 😶🤔
Nikak mi to nije jasno, moraš imati test ne stariji od 48 sati, al ono, puno žena ne zna, hoće li danas, sutra ili prekosutra....?
Ne znam kakav je vaš stav s pratnjama, al nekak mi je žao kaj očevi u startu budu odmaknuti od svega toga. Frendica je rodila, tata nije nju i malu pet dana vidio. Kak se on moze ufurat u ulogu oca odmah kad je izbacen iz toga svega? Nije mi cak ni do podrske na porodu, jer znam da ti nist ne pomaže u tim trenucima, osim da si pribran kolko tolko, al nekak se vodim logikom da je taj prvi kontakt, dodir, sve što ide potreban za oboje...
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Nikinas dvije imamo pregled obe 19.og i pratimo se u dan. I ja sam 8+2 danas. Bas me zanima ocemo i iste termine dobiti😊😁
Ja ću raditi valjda nifty. Zapravo ne znam razliku između panorame, niftya i harmonya. Malo me i strah toga.
Znam da je daleko, ekstra i svašta se može promijeniti do tad. Al imam pitanje za ove cure koje se rodile u koroni, ak je netko imao pratnju. Palo mi je napamet, kak izvesti to da ti se pratnja testira i dobije rezultat na vrijeme, ako recimo dobijes trudove doma? 😶🤔
Nikak mi to nije jasno, moraš imati test ne stariji od 48 sati, al ono, puno žena ne zna, hoće li danas, sutra ili prekosutra….?
Ne znam kakav je vaš stav s pratnjama, al nekak mi je žao kaj očevi u startu budu odmaknuti od svega toga. Frendica je rodila, tata nije nju i malu pet dana vidio. Kak se on moze ufurat u ulogu oca odmah kad je izbacen iz toga svega? Nije mi cak ni do podrske na porodu, jer znam da ti nist ne pomaže u tim trenucima, osim da si pribran kolko tolko, al nekak se vodim logikom da je taj prvi kontakt, dodir, sve što ide potreban za oboje…
Evo ja ti mogu na to odg jer imam blizu cure koje su nedavno rodite. Kad dođeš u bolnicu rade brzi test i mami i tati, to je odma gotovo. Tamo i plaća tata, za mamu ne znam 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Nikak mi to nije jasno, moraš imati test ne stariji od 48 sati, al ono, puno žena ne zna, hoće li danas, sutra ili prekosutra….?
Ne znam kakav je vaš stav s pratnjama, al nekak mi je žao kaj očevi u startu budu odmaknuti od svega toga. Frendica je rodila, tata nije nju i malu pet dana vidio. Kak se on moze ufurat u ulogu oca odmah kad je izbacen iz toga svega? Nije mi cak ni do podrske na porodu, jer znam da ti nist ne pomaže u tim trenucima, osim da si pribran kolko tolko, al nekak se vodim logikom da je taj prvi kontakt, dodir, sve što ide potreban za oboje…
Evo ja ti mogu na to odg jer imam blizu cure koje su nedavno rodite. Kad dođeš u bolnicu rade brzi test i mami i tati, to je odma gotovo. Tamo i plaća tata, za mamu ne znam 😂
Iiii, pa to je super! 🥳🥳
Nadam se da će tak i ostati, jer u 8. mj, recimo sv. DUH nije dopustio pratnje. Vidim da na Merkuru od 4.10. opet smije pratnja. 🙂
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji