Curke, sretno na pregledima tko ima ovaj tjedan i dobrodošle nove curke🙂
url=https://lilypie.com]
Tinkicanadam se da će sve biti u najboljem redu. Znaš i samam da je možda bila kasnija ovulacija i da se duže ugnjezdavalo unutra. Javi nam se iza da li je sve ok 🙏🏼♥️
Niki Pa ja nekako isto mislim da je ovulacija bila kasnije jer imam nepravilne i često produljene cikluse... Hvala vam svima na riječima utjehe.. Baš sam sretna kad vidim da nas na ovoj temi ima sve više 🥰
Dal ima koja iskustva sa dvorogom maternicom? Dok sam bila na carskom prije 5 godina, pitali su me da zasto nisam napomenula da imam dvorogu maternicu. Nijedan ginekolog mi to nije spomenuo na pregledu. I poslije kad sam isla na kontrolu poslije carskog moja ginekologica je rekla da ona nista ne vidi, i da to nije istina. Citala sam svakakva iskustva na googlu, nazalost vecina su ona losa. Svakako cu to ginekologici opet napomenut u cetvrtak, da obavim mozda detaljnije preglede.
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Ja prijavljujem svoj sljedeći pregled 16.11,ultrazvuk i vađenje krvi za Nifty..već sada nemogu dočekati..
Nakon tog pregleda vjerovatno otvaram komplikacije,tj godišnji pa onda komplikacije baš se veselim već sada vremenu za sebe 😍
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Dal ima koja iskustva sa dvorogom maternicom? Dok sam bila na carskom prije 5 godina, pitali su me da zasto nisam napomenula da imam dvorogu maternicu. Nijedan ginekolog mi to nije spomenuo na pregledu. I poslije kad sam isla na kontrolu poslije carskog moja ginekologica je rekla da ona nista ne vidi, i da to nije istina. Citala sam svakakva iskustva na googlu, nazalost vecina su ona losa. Svakako cu to ginekologici opet napomenut u cetvrtak, da obavim mozda detaljnije preglede.
Meni su nedavno tek dijagnosticirali, taman prije ove trudnoce.. Iako sam prije hodala od ginekologa do ginekologa, recimo da sam ih ukupno 6-7 prosla i privatnih i socijalnih i nijedan mi nikad nije rekao nista na tu temu, cak ni nakon kiretaze a cula sam sa vise strana da na nalazu poslije operacije znaju napisati ako postoji kakva anomalija maternice, medutim meni meni nista takvo ne pise 🤷🏼♀️ Isto sam citala sve i svasta po netu, ali mislim da je opet sve to toliko individualno.. Ja od pocetka 8tt imam krvaruckanja i smedi sicjedak koji mi jos uvijek traje, bila par puta na hitnoj i tako, dosta mi je veselo. Jesi ti imala nesto slicno? Svakako pitaj u cetvrtak ali mislim da to nije nista ozbiljno, jednostavno se tako rodimo, bar tako meni sada kaze doktorica
👩🏼 27 👱🏻♂️ 36
missed ab 3/2020 10tt
28.5.2022 V
Nikki predivnooooooo Čestitke!
Lida Možeš počet na listu stavljati i potvrđene spolove
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Drage cure, samo da vam javim da sam prije 10 minuta dobila poziv od privatne poliklinike gdje sam radila NIFTY. Sve je u najboljem redu i dolazi nam mala curica 💗💗💗 ne mogu vam opisat koliko sam sretna!
Predivno, cestitam!! 😊😊😊😊😊💓💓 Stavljam na listu prvu curku 😍😍
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Niki cestitam jooj ja sutra pregled i onda dogovor za nifty..
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰