Jutro 😊
Dobrodošle nove curke ☺️
Evo me pri vrhu liste, wuhuuu..ja nemam baš nekih simptoma,ne bole me cicke,nije mi mučno,danas i jučer neko lagano probdanje...tako da sam sva na iglama i jedva čekam pregled samo da mi kažu da je sve dobro jer inače ću izludit..
Ja sam inače iz Rijeke,kod nas danas oblačno,kiša će svaki čas..taman za kauč i dekicu 😆
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Marta sasvim normalno da dio tablete iscuri, dogovori se s ginicem sto i kako dalje, nemoj bas sama ukidati terapiju.
Cure, sretno sutra na pregledu 😊
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Pozdrav svima! Ja sam nova na forumu i više spadam u proljetne bebe, ali evo javljam se i vama i ljetnim bebama jer je termin relativno i blizu ljeta 😊Ja sam danas 11+5 tt. Inače imam PCOS, neredovite i anovulacijske cikluse, uz to jako bolne. Uz određenu suplementaciju, prehranu i stimulaciju klomifenom, napokon smo uspjeli ostvariti trudnoću. Već nekoliko dana nakon plusića sam se jako razbolila, pa sam imala ešerihiju sa užasnim simptomima koju sam morala liječiti antibiotikom već u 6.tt, a onda kreću jaki bolovi i svježa obilna krvarenja. Da skratim priču, nakon nekoliko šokova, beba se i dalje drži 🙏 Kod mene je razlog takvim krvarenjima veliki hematom koji se sad smanjio i krvarenje je nakon više od mjesec dana napokon postalo jako oskudno i privodi se kraju. I dalje sam u strahu, strogo mirujem, vrijeme mi sporo prolazi, ali nadam se i molim da beba i dalje bude borac i da izdržimo do kraja ❤️ Termin je sredinom svibnja!
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Jutro cure. Vidim da ste bile dosta aktivne ovih dana, nisam sve stigla pročitati..
Vidjela sam da nikki ima vrtoglavicu, imam i ja.. Ne jako, ali ono ko da sam smušena sva i jučer me malo glava boljela, tlak mi je ok.
Malisam bezvoljna ovih dana jer sam nikakva, sve mi se gadi, od svega mi je zlo. Kad ustanem pa dok ne odem spavati, ne znam ni s čime da ublažavam mučnine..
Inace pitanje za curke koje su stavljale utrogestan, ja sam ih sad počela stavljati kad mi je dr rekao makar nemam nikakvih problema vise hvala Bogu, ali meni to kroz dan izlazi i nekad na ulosku doslovno skoro cijela ta tabletica onak rastopljena, ne znam jel stavljam dobro to ili🤷♀️
Makar sam mislila da ni ne stavljam to vise jer mi se gadi🤦♀️ a imam pregled u petak pa ću vidjeti šta kaže.
Sretno sutra svima na pregledu i da vam danasnji dan brzo prođe ❤️
Ja ih isto stavljam već 6 tjedana, 3x200 svaki dan. Normalno je da cure kad se otope, meni nekad i tokom noći dok spavam pa se moram ustat i presvuc, ali nema nam druge...ja se nadam da cu ih moc prestat koristiti kad prođe 1.tromjesecje.
Moj savjet je da svakako nastavis dok ti doktor ne kaze drugacije. Sve ce to proci 🤗❤️
Marta sasvim normalno da dio tablete iscuri, dogovori se s ginicem sto i kako dalje, nemoj bas sama ukidati terapiju.
Cure, sretno sutra na pregledu 😊
Zapravo sam prosli tj mislila da sam prokrvarila i zvala sam ga pa mi je prepisao utrice 3x1,a na kraju nije vise bilo ničega nego je ta svježa krv doslovno Kapljica bila jer mi se malo dolje nesto iziritiralo, namazala kokosovog ulja i proslo. Međutim rekla mi je med sestra da ih mogu bez straha koristiti kao preventivno bez obzira da li ima ili nema išta, pa sam onda odlučila stavljati kad ne može od moći. Ali zato pitam ovdje jer nisam prije koristila pa ne znam 🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Curke ima koja babywatcher viska da mi ga proda?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Nanida mi smo rekli odmah malcu 3 god da ga pripremimo a i da ga ne smijem bas dizat i igrat se ko prije da skače po meni i to na kraju nas je on cinkao svima 🤦 mojima je rekao,tetama u vrtiću ugl show nisam to očekivala da sam znala nebi mu odmah rekla 😄
Marta ja nisam stavljala utrogestane ali logično mi je da tablete cure,nastavljala sam se puno vaginaleta i bas je znalo curiti jako. Tako da mislim da je to sve ok samo se drzim terapije 🤞
Teab ja nemam isto ga trazim,onaj za 400 i nesto mi je malo skup trenutno iz ljekarne 🥴 haha mozda nađem nesto povoljnije,trazim na marketplace u okolini al nista nisam našla još..
Martina gledam da smo isti dan i tjedan na kraju ćemo se naći skupa u pulskoj bolnici na porodu🤣🤣😅
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina ja isto na marketu gledala i njuskalo i sve mi to ipak nekak skupo do 300 kn jos ajde nekak al vise od toga kupim i bankrotiram
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..
Curke ima koja babywatcher viska da mi ga proda?
Moj s Aliexpressa bi trebao stići kroz tjedan dana, a narucila sam ga 20.10., tako da je stvarno brzo. 😁 Eto, ako imas strpljenja. Kostao je 123kn , nadam se da ce valjat 😂 vec je stigao u Hr i prosao carinu.
Demi30 dobrodosla! Neka je sve u redu i da ubuduće nemas takvih sokova , sad si vec u sigurnim tjednima 😊😊
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lida ti bi onda imala 2? znam da si rekla da si od curke uzela jedan ili sam nes pobrkala?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
27.1. ..