Tinkica27ja se nalazim upravo u toj situaciji i recite mi sto da radim jer ću poludit.. znaci jučer sam odspavala popodne i probudila se užasna, bolje da nisam spavala. Cijela nikakva i sa laganom boli u glavi. Do navečer Ajde nekako ali kad smo legli spavat (ja oko 20:30 jer sam bila premorena od nicega) probudim se sa boli u glavi pulsirajućoj koja razara. I vidim da je 23:40 i počnem momentalno plakat od jada, ja ne znam kako da vam ja to opišem. Plačem zato sto danima ne spavam i zato sto sam se probudila “odmorna” a nije ni ponoca i cijela je noć predamnom a ja ne mogu spavat a glava me rastura. Toliko me bolila da mi je muka došla i povratila sam prvi put! Iza sam nekako zaspala nakon mora suza i muza u čuđenju sto se samnom događa. Htjela sam odma ic u bolnicu da mi daju nešto za glavu jer ja doma imam samo neofen 400 a ne znam bas da to smijem popit. Ajme koji osjećaj nemoći boze dragi.. i jutros se probudim u 5:30 i opet glava udara u pulsirajućim bolovima opet sam 2 puta od tad do sad povratila cistu pjenu. Mene je strah jer nemam apetita ništa i sve jedem na silu samo da bi popila prenatal jer valjda on ne ide sam nego uz hranu. Ne znam sto da radim, on ide na posao sad radi 7-15 ja imam pregled u 14:30 i sutra ujutro vađenje krvi za NIFTY. Ja ne znam sto da radim sama doma sad u ovom stanju..
Baš mi je jako žao što se toliko mučiš 😢 Već kad danas imaš pregled, iskoriti to da porazgovaras i ovim simptomima s doktorom.
Imas li neke druge simptome? Ne zelim te plašiti, ali znam sa su jake glavobolje kod mnogih bile simptom covida. Pijes li dovoljno tekućine (i.to moze biti razlog)? Znam da je začarani krug jer ti je muka, ali trebalo bi dovoljno piti. Konzultiraj se s liječnikom svakako. Ako ti je bas jako jako lose, mozda nazovi odmah telefonom. Ali bit ce sve u redu. 💖
TRUDNICE I PREGLEDI 🥰
Atina25 - danas ♥️🤰
Niki777 - danas ♥️🤰
dunja03 - danas ♥️🤰(C)
Ninnek - sutra ♥️🤰
knjižničarka - sutra ♥️🤰
Visibaba07 - sutra ♥️🤰(D)
Sweety - 4.11.♥️🤰
Ayzis - 4.11.♥️🤰
nanida - 4.11.♥️🤰(D)
marta96 - 5.11.♥️🤰
Demetria - 8.11.♥️🤰(C)
Teab - 9.11. ♥️🤰(C)
missR - 9.11.♥️🤰(D)
Tinkica27 - 9.11.♥️🤰
Didi4321 - 9.11.♥️🤰(D)
MMMartinaaa - 10.11.♥️🤰
lisa_ - 10.11.♥️🤰
teja4444 - 11.11.♥️🤰
Pepika - 15.11.♥️🤰(D)
Anushka - 15.11.♥️🤰(D)
Lida - 17.11.♥️🤰(D)
Tonkica - 22.11.♥️🤰(C)
IK_26 - 22.11. ♥️🤰
Gabi12 - 23.11. ♥️🤰(C)
Chappie - 25.11.♥️🤰
Lovely_ - 1.12. ♥️🤰
Hrabrica - ... ♥️🤰
.
Jutro curke
Sretno na pregledima danas 🤞
Citam vas kasnije, malo sam u zurbi
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Jutro djevojke i sretno na pregledima. 💕🙏
Kada svi predosjecaju i ja cu, sobodno i mene stavi na popis pregleda koji je 4.11. Hmmm, ja nekako imam osjecaj da je momcic, ne znam, filing, zarucnik prizeljkuje curu, a meni je svejedno, samo zdravlje i svi sretni. 😁
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Nikki svakako pitaj dr za savjet, ja bi na tvojem mjestu već isla traziti infuziju iako je vrijeme takvo da ćeš prije nešto pokupiti na hitnoj nego u gradu, koma..
Suosjećam za tekućinu, ja sam uvijek pila po 2l vode na dan, čiste vode. Sad ju je pijem uopće jer mi se gadi, znači jednostavno ne mogu, počela sam piti sok koji nisam uopće pila, i to isto u malim količinama ali jednostavno voda nejde..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Nikki Tako ti je isto kod nas, ima dan za trudnice i onda ovisi ako se oduži je koma iako sad daje termine nakon korone i vani se mora čekati znači ne u čekaoni, ali svejedno bude to sta ti kazes 3-4 trudnice pa se to oduži i kroz sat vremena. Tako da vidjet ćemo,samo da sve bude dobro drzim fige
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Šta se tiče spola bebač se namjestio bas da je dr gledao između nogu tako da se vidjelo bas :) jedino dr mi nije htio reć nista jer moze bit i pupčana al meni je nekako djelovalo kao pišonja na kraju smo sa 15 tj potvrdili 100%
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sretno curama na pregledima danas.
Hvala svima na podršci i odgovorima. Taman kad sam jučer napisala da ne može gore, navečer me onako izmučenu uhvatila migrena.. 4 napadaja, jedan za drugim u razmaku od možda pola sata.. Ali preživjela sam..
Atina ajme samo da nam bude sve dobro na pregledu danas. Javim se čim završim. Ode je problem sto bide tolika gužva pa nas par (3-4 žene) stavi u isti termin pa koja prije dođe i onda se to oduži podosta. Sjećam se da sam za prvi pregled čekala 45 minuta.. javi se i ti odma iza! Kako to da je spol vidio u 11tt? Sto nije to tek tamo 17-18tt. I ja bi sto prije volila saznat.
Martina ja ti se toliko čuvam i nide ne idem jedino muž ima u uredu jednu kolegicu i tjt. Ali nikad se ne zna nema tu pravila de se to može pokupit nažalost 😔 nadam se da nije evo febra mi je sinoć bola 36,8 navodno je normalno da je trudnicama malo visa tako. Vrlo vjerovatno je i to da ne pijem dovoljno vode jer ja sam vam osoba koja jako jako rijetko osjeti žeđ tako da nikad ne uzimam vode koliko bi trebala..
Suosjećam s tobom i čekanjem. Ja sam zadnja 2 puta čekala po skoro 2 sata... Meni je još okej, ja si uvijek donesem vodu i grickalice da imam, bolnica u Puli nam je nova, uredno je sve i čisto, ali mi bude žao trudnica koje su u poodmakloj trudnoći a koje trebaju isto tako dugo čekati. Velike su gužve. Savjetujem da se i ti pripremiš i obavezno nešto za popit i pojest uzmi sa sobom (a vidjela sam zadnji put na pregledu jednu trudnicu koja si je lijepo donijela jastučić da joj bude udobnije sjediti 😅 ).
Ja sam ti isto užasna po pitanju unosa tekućine, stvarno mi se voda gadi, a i inače nikad nisam imala preveliku potrebu. Ja sam sretna ako popijem 1l. 😕
Sretno na pregledu!
U prvoj trudnoći sam ja vodila listu curama tu na forumu i nekim sam mijenjala dosta cesto cak i kad su ginekolozi bili sto posto sigurni. A i znam primjer iz neposredne blizine od pretprosle godine gdje je bila cura 100% a rodio se dečko pa su vecini onih zenskastih stvari mijenjali
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
hej curke,
na pregledu kazu da je sve vise manje ok, srce kuca sta mi je sad bilo najbitnije, trudnoca napreduje i to je to :)
samo sta mi je reko da bi trebala napraviti test na anomalije, je da kosta pa da razmislim, al da on na mom mjestu bit....je li bila koja od vas na tome? sta, kako se to radi, itd..?
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji