Aaaaa meni strasno fali trcanje, znala sam trcat 6 dana tjedno po 10 km 😣 I sada mirovanje vec 3 mjeseca, toliko sam se ulijenila... Mislila sam ic na pilates ili yogu za trudnice ali zbog corone nude samo Online tecajeve (u DE), a to me malo strah doma sama radit posto nikad nisam... Sanjam o danu kad cu opet obut svoje tenke.... Bome cu se nacekat 😩😩😩 Al neka, samo nek dođu zdrava djeca prije svega ❤️❤️
Svaka vam cast cure sta se spremate vjezbat.. Ja se jedva nagovorim psa izvest. Dok pospremim sve po kuci sta imam, i malo oko bebe, ne ostane mi snage za nista. Sreca pa je doslo vrijeme graha, pa sam ga nakuvala za 3 dana 🤣🤣🤣 tako da sam mirna 🤭
Grah je zakon, ja mislim da cu u pon radit sarmu pa sam tjedan na miru 😋
Svaka vam cast cure sta se spremate vjezbat.. Ja se jedva nagovorim psa izvest. Dok pospremim sve po kuci sta imam, i malo oko bebe, ne ostane mi snage za nista. Sreca pa je doslo vrijeme graha, pa sam ga nakuvala za 3 dana 🤣🤣🤣 tako da sam mirna 🤭
Kuhani kiseli kupus i suha rebra ko voli.....nama je jako njamiii...3 dana ima da jedemo 🤣🤣🤣🤣
Cure, a kako se nosite s mučninama, ako ih imate?
Meni su krenule “školski”, točno u 6. tjednu. Imala sam dana kad nisam mogla stajati na nogama od umora i mučnine... Ne znam zašto, ali nisam povraćala, samo mi je bilo užasno mučno, kao neki kamen koji stoji u želucu i ne miče se.
Evo tek sad, sa 10. tjedana ili sam se navikla ili je malo popustilo...
Reuben Pax - rođen 5.6.2021. 💛💛💛
Kuhani kiseli kupus i suha rebra ko voli…..nama je jako njamiii…3 dana ima da jedemo 🤣🤣🤣🤣
Moze i to 😋 Ja danas bas dinstala kupus na crveno pa smo shvatili da je vrijeme za sarme ❤️
Kuhani kiseli kupus i suha rebra ko voli…..nama je jako njamiii…3 dana ima da jedemo 🤣🤣🤣🤣
Moze i to 😋 Ja danas bas dinstala kupus na crveno pa smo shvatili da je vrijeme za sarme ❤️
Uuu njamii, moze i to. To smo jeli neki dan 👏
Nikako da sarme napravim, a bas mi se jedu 😅 Popodne bila u frizera, i prodjem kraj pekare. Uletim unutra i bale krenu na usta 😆 Jela sam burek ko da mi je zadnji u zivotu 🙈 U 7ipo navecer. Znaci ne zelim stat na vagu 😭😭😭 Normalno, iza toga mucnina uzasna, pa kiselina.. i sad mi se prducka ajme ahahhaha 😆 Samo u wc trcim da me ko ne cuje 😅
Cure, a kako se nosite s mučninama, ako ih imate?
Meni su krenule “školski”, točno u 6. tjednu. Imala sam dana kad nisam mogla stajati na nogama od umora i mučnine… Ne znam zašto, ali nisam povraćala, samo mi je bilo užasno mučno, kao neki kamen koji stoji u želucu i ne miče se.
Evo tek sad, sa 10. tjedana ili sam se navikla ili je malo popustilo…
Identicno kod mene, bez povracanja, omalaksala. Nekad sam pozeljela to nesto povratiti samo da ta nelagoda nestane. Sada mi se javljaju mucnine uglavnom navecer, pred spavanje (danas me zaobislo 😁). I da odvratan osjecaj. Nemam nikakav recept, pila sam puno kamilice tih dana...
E da pitanje, jel se podrigujete vise nego inace? Znaci ja se znam toliko puta podrignuti i to na glas da me muz samo gleda, nije navikao. Pa me zanima jel jos netko?
Ja sam za sutra pozeljela nest pekarsko posto idem u izlazak, tj.ducan 😁
Ja sam puno prduckala na pocetku trudnoce, sad podrigujem 😇😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji