Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Studeni 2020. 09:11

Pozdrav Paula i cestitke 🤗🤗
    Ja sam ovu noc bila minimalno 4puta na wcu, u rekordnom broju... Kaos 🙈

• Maryy29
    20. Studeni 2020. 09:12

Isto split 🥰

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

20. Studeni 2020. 09:21

Clio35 u bedra si dajem. Svaki dan u drugo bedro. Nekad mi ostane modrica nekad ne. 🤷‍♀️

Hedwig.Z
    20. Studeni 2020. 09:52

Monika1011

Lulu.Lu

Boookk svima, baš te se raspisale! 😂 Čestitke na novim plusicima, baš lijepo! 😍😍😍
    Ja sam iz Istre, tako da ću roditi u Puli. Čula sam samo pohvale za bolnicu, još otkad je nova još i više. Imam 31 godinu, muž također. Vjenčali smo se prije 2ipol mjeseca, i uspijeli iz prve bebu (bila sam malo u šoku 😂). A zajedno smo 2ipo godine 🥰
    Ima li još tko iz Istre?
    Po aplikaciji mi je termin 24.6., ali kad sam bila na zadnjem pregledu, gin mi je rekla da sam manje trudna nego što mi aplikacija govori (4 dana). Tako da mi je rekla da će mi trudnicku knjižicu i termin reci na sljedećem pregledu 10.12, tada ću biti u 13 tjednu 🥰
    Meni mučnine polako prestaju, samo me umor muči.

Pozdrav Lulu Lu,ja sam iz Istre,isto cu roditi u Puli.. termin 28.06… i mi također uspijeli iz prve❤🙏

Možda se sretnemo u bolnici 🥰🥰

• Tonka55
    20. Studeni 2020. 10:15

MaryClear

Orhideja1

Koliko novih +, baš divno🥰🥰 dobrodošle želim vam svima školsku trudnoću.
    Ja sam prekjučer bila na pregledu i sve je ok, a danas na prvoj injekciji fragmina, od sutra dragi postaje dr. nadam se da ćemo biti uspješni dok ja ne savladam svoj strah pa da se sama mogu pikat 🤞🤞
    Termin je po uzv za sad 25.06.

Sretno s pikicama! Samo hrabro! 🍀💪
    Sutra azuriram listu s novima 🥰🥰🥰
    ima nas malo čudo 🍀🍀🍀🎉🎉

Mary, daj kad ažuriraš stavi mi 14.6., valjda si mi krivo upisala kako i ne bi koliko nas je 😂😂
    Svaka čast svima koji se pikaju mislim da tek tada žene postaju prave lavice i zapravo shvate koliko su jake.. 
    Moram se pohvaliti da nisam povraćala 4 dana i da su mučnine nestale. Nadam se da će svima polako nestajati do kraja 12tt
    Jedva čekam da krenemo sve rađat 😂😂

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Barbi_2309
    20. Studeni 2020. 11:33

matea1989

chocolina

Nisam ni pitala.. ima koja buduca mama iz Dalmacije? Ja sam iz Splita pa eto 😊

Ima, ima, isto Split

Ima nas i iz Zadra

👩‍🦰♂️31 god
    👨‍🦱♀️34 god
    👩‍❤️‍👨 Together since 2009, married since 2017

🤰+16.10.2020.

MaryClear
    20. Studeni 2020. 12:59

Tonka55

MaryClear

Orhideja1

Koliko novih +, baš divno🥰🥰 dobrodošle želim vam svima školsku trudnoću.
    Ja sam prekjučer bila na pregledu i sve je ok, a danas na prvoj injekciji fragmina, od sutra dragi postaje dr. nadam se da ćemo biti uspješni dok ja ne savladam svoj strah pa da se sama mogu pikat 🤞🤞
    Termin je po uzv za sad 25.06.

Sretno s pikicama! Samo hrabro! 🍀💪
    Sutra azuriram listu s novima 🥰🥰🥰
    ima nas malo čudo 🍀🍀🍀🎉🎉

Mary, daj kad ažuriraš stavi mi 14.6., valjda si mi krivo upisala kako i ne bi koliko nas je 😂😂
    Svaka čast svima koji se pikaju mislim da tek tada žene postaju prave lavice i zapravo shvate koliko su jake..
    Moram se pohvaliti da nisam povraćala 4 dana i da su mučnine nestale. Nadam se da će svima polako nestajati do kraja 12tt
    Jedva čekam da krenemo sve rađat 😂😂

Bome nas ima, sorry sto sam fulala 🙄😅 danas budem ponovno azurirala pa cu ispraviti 😘😘

Lora27621
    20. Studeni 2020. 13:03

Bok curke....da se inja malo javim 🖐 aplikacija mi pokaze termin 24.7.2021....zvala dam gin i rekla mi je da odmah u ponedjeljak dodem na konzultacije, prvi pregled je tek u 7.tj....

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Studeni 2020. 13:31

Lora27621

Bok curke….da se inja malo javim 🖐 aplikacija mi pokaze termin 24.7.2021….zvala dam gin i rekla mi je da odmah u ponedjeljak dodem na konzultacije, prvi pregled je tek u 7.tj….

To ti je super, taman ćeš čuti srce 

💔💔💔

Lora27621
    20. Studeni 2020. 14:07

Ali me jos uvijek muci ovaj iscjedak koji imam, ali mi nije htjela reci nista preko telefona🤷‍♀️

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.