Pozdrav Paula i cestitke 🤗🤗
Ja sam ovu noc bila minimalno 4puta na wcu, u rekordnom broju... Kaos 🙈
Isto split 🥰
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Clio35 u bedra si dajem. Svaki dan u drugo bedro. Nekad mi ostane modrica nekad ne. 🤷♀️
Boookk svima, baš te se raspisale! 😂 Čestitke na novim plusicima, baš lijepo! 😍😍😍
Ja sam iz Istre, tako da ću roditi u Puli. Čula sam samo pohvale za bolnicu, još otkad je nova još i više. Imam 31 godinu, muž također. Vjenčali smo se prije 2ipol mjeseca, i uspijeli iz prve bebu (bila sam malo u šoku 😂). A zajedno smo 2ipo godine 🥰
Ima li još tko iz Istre?
Po aplikaciji mi je termin 24.6., ali kad sam bila na zadnjem pregledu, gin mi je rekla da sam manje trudna nego što mi aplikacija govori (4 dana). Tako da mi je rekla da će mi trudnicku knjižicu i termin reci na sljedećem pregledu 10.12, tada ću biti u 13 tjednu 🥰
Meni mučnine polako prestaju, samo me umor muči.
Pozdrav Lulu Lu,ja sam iz Istre,isto cu roditi u Puli.. termin 28.06… i mi također uspijeli iz prve❤🙏
Možda se sretnemo u bolnici 🥰🥰
Koliko novih +, baš divno🥰🥰 dobrodošle želim vam svima školsku trudnoću.
Ja sam prekjučer bila na pregledu i sve je ok, a danas na prvoj injekciji fragmina, od sutra dragi postaje dr. nadam se da ćemo biti uspješni dok ja ne savladam svoj strah pa da se sama mogu pikat 🤞🤞
Termin je po uzv za sad 25.06.
Sretno s pikicama! Samo hrabro! 🍀💪
Sutra azuriram listu s novima 🥰🥰🥰
ima nas malo čudo 🍀🍀🍀🎉🎉
Mary, daj kad ažuriraš stavi mi 14.6., valjda si mi krivo upisala kako i ne bi koliko nas je 😂😂
Svaka čast svima koji se pikaju mislim da tek tada žene postaju prave lavice i zapravo shvate koliko su jake..
Moram se pohvaliti da nisam povraćala 4 dana i da su mučnine nestale. Nadam se da će svima polako nestajati do kraja 12tt
Jedva čekam da krenemo sve rađat 😂😂
👨💼30 💓 👩💼28
Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰
Nisam ni pitala.. ima koja buduca mama iz Dalmacije? Ja sam iz Splita pa eto 😊
Ima, ima, isto Split
Ima nas i iz Zadra
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Koliko novih +, baš divno🥰🥰 dobrodošle želim vam svima školsku trudnoću.
Ja sam prekjučer bila na pregledu i sve je ok, a danas na prvoj injekciji fragmina, od sutra dragi postaje dr. nadam se da ćemo biti uspješni dok ja ne savladam svoj strah pa da se sama mogu pikat 🤞🤞
Termin je po uzv za sad 25.06.
Sretno s pikicama! Samo hrabro! 🍀💪
Sutra azuriram listu s novima 🥰🥰🥰
ima nas malo čudo 🍀🍀🍀🎉🎉
Mary, daj kad ažuriraš stavi mi 14.6., valjda si mi krivo upisala kako i ne bi koliko nas je 😂😂
Svaka čast svima koji se pikaju mislim da tek tada žene postaju prave lavice i zapravo shvate koliko su jake..
Moram se pohvaliti da nisam povraćala 4 dana i da su mučnine nestale. Nadam se da će svima polako nestajati do kraja 12tt
Jedva čekam da krenemo sve rađat 😂😂
Bome nas ima, sorry sto sam fulala 🙄😅 danas budem ponovno azurirala pa cu ispraviti 😘😘
Bok curke....da se inja malo javim 🖐 aplikacija mi pokaze termin 24.7.2021....zvala dam gin i rekla mi je da odmah u ponedjeljak dodem na konzultacije, prvi pregled je tek u 7.tj....
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Bok curke….da se inja malo javim 🖐 aplikacija mi pokaze termin 24.7.2021….zvala dam gin i rekla mi je da odmah u ponedjeljak dodem na konzultacije, prvi pregled je tek u 7.tj….
To ti je super, taman ćeš čuti srce
💔💔💔
Ali me jos uvijek muci ovaj iscjedak koji imam, ali mi nije htjela reci nista preko telefona🤷♀️
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji