Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja1
    06. Ožujak 2021. 10:35

Kiflica

tweetyca

Orhideja - evo procitah, pisu prenatal yoga, znaci lagano lagano istezanje da je dobro za isijas.
    Btw moja mama je s prvih dvoje na prvi pregled isla u 5om mj trudnoce a ultrazvuk nije ni imala. Tako da njoj svedski model nije cudan, dapace kaze da joj je drazi 🤷🏻‍♀️ Jedino je odmah bilo - jedi puno voca, povrca, kreci se, vjezba lagano, radi dokad mozesj i ne dizi tesko. I da se oko sredine trudnoce vise ne saginjem tako da se pregibam u trbuhu vec da cucnem. A to je isto sto su li sve babice dosad rekle. Slusaj mamu 😂 i onda imaju i one bapske price - ne sjedi prekrizenih nogu u trudnoci, itd 😁

Pa da, zapravo je dobro sto manje prckanja dole, ako nema komplikacija… hehe ovo sa prekrizenim nogama nije babska prica, to se ni inace nikome ne preporucuje jer se otezava cirkulacija u nogama, pa zbog pritiska, vena itd…

Ja refleksno prekrižim noge, ali već za par sekundi mi nije više udobno, pa se ispravim  pa za koju minutu opet zaboravim i prekrižim i tako u krug🙈🙈🙈

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Orhideja1
    06. Ožujak 2021. 10:37

tweetyca

Orhideja - evo procitah, pisu prenatal yoga, znaci lagano lagano istezanje da je dobro za isijas.
    Btw moja mama je s prvih dvoje na prvi pregled isla u 5om mj trudnoce a ultrazvuk nije ni imala. Tako da njoj svedski model nije cudan, dapace kaze da joj je drazi 🤷🏻‍♀️ Jedino je odmah bilo - jedi puno voca, povrca, kreci se, vjezba lagano, radi dokad mozesj i ne dizi tesko. I da se oko sredine trudnoce vise ne saginjem tako da se pregibam u trbuhu vec da cucnem. A to je isto sto su li sve babice dosad rekle. Slusaj mamu 😂 i onda imaju i one bapske price - ne sjedi prekrizenih nogu u trudnoci, itd 😁

Tweetyca hvala na pomoći, idem naći neke vježbice za istezanje🤸‍♀️🤸‍♀️

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Kiflica
    06. Ožujak 2021. 10:41

Orhideja1

Kiflica

tweetyca

Pa da, zapravo je dobro sto manje prckanja dole, ako nema komplikacija… hehe ovo sa prekrizenim nogama nije babska prica, to se ni inace nikome ne preporucuje jer se otezava cirkulacija u nogama, pa zbog pritiska, vena itd…

Ja refleksno prekrižim noge, ali već za par sekundi mi nije više udobno, pa se ispravim pa za koju minutu opet zaboravim i prekrižim i tako u krug🙈🙈🙈

Haha tako i ja...😁 ma dobro, na kratko ti nista nece bit, a za duzi period vec i sama osjetis da smeta. Tako i ja. 

Kiflica
    06. Ožujak 2021. 12:07

tweetyca

Kiflica- ja sam mislila na onu bapsku o
    Prekrizene noge = pupcana oko vrata 😁😁😁

🙈😂 haha nisam znala, nikad cula! 

Hedwig.Z
    06. Ožujak 2021. 12:23

Kiflice, super ti je kimono i spavaćica. 🤗
    Za darivanje matičnih stanica - definitivno ćemo to napraviti, baš sam guglala sinoć, treba par obrazaca i to je to. Stvarno jednostavno, mislila sam da je puno kompliciranije. 🥰
    Spavanje - više manje spavam na bokovima, iako se znam u snu okrenuti na ledja nekad, ali sada sve rjeđe. Ljubomorna sam na muža kad ga vidim da spava na trbuhu jer mi je to bila najdraža poza za spavanje, iako nije najzdravija. 
    Kod mene je taaako lijepo vrijeme, toplo, malo puse burica, ma savršeno. Provesti ću cijeli dan vani. 

Mallla
    06. Ožujak 2021. 12:37

Ajme sorry cure, kako sam smotana. Dakle ako mozte zaustavit urin je 😃🤣
    Sorry!
    Kiflica super je buhtlica 😄 Napokon sve imamo trbusine!

url=https://lilypie.com]

Aneee
    06. Ožujak 2021. 12:51

Predivni su vam stomacici 😊😊
    A što se tiče spavanja ja najviše spavam na lijevom...tu i tamo se okrenem na leđa ili desni bok, ali lijevi mi najviše pase. Spavam tako jer mi paše, a ne jer tako savjetuju 😅 pogotovo kad imam zgaravicu onda na lijevom boku mi spas. A ne mogu dugo na desnom jer me nekako boli stonak ne mogu ga namjestiti, a na leđima mi malo teže disati.

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rio
    06. Ožujak 2021. 12:55

Bok cure! 🥰
    Evo mene nakon dužeg vremena, da vas pozdravim. Ne pišem jer nemam sto zanimljivo za pisati/pitati ali vas čitam. 
    Ja se lagano zaokružujem, ajd od naprijed Bož’ pomozi, al sa strane je ona faza kad ne znaš jesam li se dobro najela ili sam trudna 🤣
    https://ibb.co/Qrdp7cX
    Evo dokaz. Hahaha
    Mog Antimona osjetim već jedno cca 2-3 tjedna lagano, zapravo nekad vise nekad manje. 
    17.3. pregled. Htjela sam vas pitati kad ćete vi ili kad jeste obavile 4D? U kojim je tjednima to najbolje za obaviti i hoćete li uopće ići? Ja bih 🥺
    Posebno jer mm ne može samnom unutra pa eto da malo bolje dozivi cijelu situaciju 🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

sassy
    06. Ožujak 2021. 13:13

Rio

Bok cure! 🥰
    Evo mene nakon dužeg vremena, da vas pozdravim. Ne pišem jer nemam sto zanimljivo za pisati/pitati ali vas čitam.
    Ja se lagano zaokružujem, ajd od naprijed Bož’ pomozi, al sa strane je ona faza kad ne znaš jesam li se dobro najela ili sam trudna 🤣
    Evo dokaz. Hahaha
    Mog Antimona osjetim već jedno cca 2-3 tjedna lagano, zapravo nekad vise nekad manje.
    17.3. pregled. Htjela sam vas pitati kad ćete vi ili kad jeste obavile 4D? U kojim je tjednima to najbolje za obaviti i hoćete li uopće ići? Ja bih 🥺
    Posebno jer mm ne može samnom unutra pa eto da malo bolje dozivi cijelu situaciju 🤣

Bas sam se pitala gdje si ti ovih dana Rio. Divan je stomacic. Moja mala se jos uvijek skriva mada primijetim da se povecava ali jos uvijek ne kontaju ljudi da sam trudnica :)
    Taj 4D, pretpostavljam da je organ screening u pitanju al ja cu ga obavit u 20t, vec sam zakazala termin.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

matea1989
    06. Ožujak 2021. 13:22

Rio

Bok cure! 🥰
    Evo dokaz. Hahaha
    Posebno jer mm ne može samnom unutra pa eto da malo bolje dozivi cijelu situaciju 

Divan trbuščić, vidjet ćeš sad kad bukne, meni je najviše narastao tako od 18 do 20 tjedna 😆
    Za 4d se preporuča kao najbolje od cca 20 - 26 tjedna, ja sam bila u 24. tjednu tako da se ipak što više vidi... Uglavnom ja sam prezadovoljna s 4d i svima bi preporučila, dobila sam DVD sa cijelom snimkom pa je muž doma pogledao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.