Barby baš mi je dragooooo.... I to još jednojajčani WAU 🤩 😍 dvostruko veselje!
Negativ.ljubavi jesi ti pitala za imena? Mi smo se odlučili za Karlo 💙 a u užem izboru su bila iduća: Lovro, Šimun, Petar, Lukas, David, Gabrijel, Matias, Andrej. Pa mozda pomogne :) ako se mali nekad odluči lutati svijetom, Karl/Carl je općeprihvaćeno, a na našem mi je još ljepše 💙
It's a boy! 💙
E da, da vas pitam.. Da li ste se srele sa oticanjem, tj. zadržavanje vode u trudnoći? Meni se čini kao da su mi noge malo natekle oko koljena. Čak mi se vide neke flekice crveno ljubičaste u unutarnjoj strani koljena. Probat ću sad par dana jesti malo manje slano, još više šetati, više piti vode pa da vidim da li će se povući.
Meni su rekli da zovem sa svakim osipom u podrucju koljena ili laktova, pogotovo ako je s unutrasnje strane. Zasto, nemam pojma... ali mozda nazovi pitati ako se ne povuce kroz koji dan?
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Dominique, jako mi se sviđa piđamica😍. Slican stil je kao moja spavacica, mrvu cipke na rubu i tockice unutra, kao tvoje jagodice❤ meni je to sexy slatko. Kakva je spavacica iz C&A? Imas slikicu? Ja bi rado da je bas za dojenje a da je takvog stila, da nije babska. Moram ic skicnut po ducanima, na netu nista pametno...
Lulu.Lu i kod mene je krenulo to lagano oicanje nogu, promjerom po otiscima koje ostavi lastik od čarapa kad dođem kući s posla nakon 8 sati sjedenja u uredu. Pripisala sam da tome pridonosi i to što se ujutro obučen kao lički medvjed obzirom na temp isod nule, a dok kući dođe bude iznad 20.
.
Cure mene za sat vremena čeka ogtt, muka mi je već pri pomisli na to. A ne moram ni reći da već sad skapavam od gladi
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Jutros se budim s mokrim gacama kao da voda curi, odmah sam se ufrkala da nije plodna voda. Jeste li se susretale s ovim u trudnoci? Znaci bas kao da je voda a ne iscjedak nema boje nit gustine. Uz to koristim utrogestan al od njega obicno kad izlazi bude gusto
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Ja jesam, sad doduse nisam neko vrijeme al prije par tjedana mi je bilo tak par puta, al me nije to previse zabrinulo jer mi se znalo to događati i prije trudnoća nekada. Ne znam sad jel ista situacija kod nas..ja cu bas pitat na iducem pregledu.
.
Kiflo znala sam da ce se barem tebi svidjet hihih posaljem sliku i druge, makar kazem nije bas neka, al je fakat udobna i prakticna. Vidjela sam u reservedu na ovu foru, bratele, cipkasto gore al je ostatak pamuk, mekana i "rastezljiva", svidjela mi se, samo kaj sam zabunom uzela XS za isprobat i bila mi je skroz uska pa mi se nije dalo poslje vise skidat i ic probat vecu. Mislim da je bila siva sa bijelom cipkom.
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
https://ibb.co/tb2CT7J evo druga :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Jutros se budim s mokrim gacama kao da voda curi, odmah sam se ufrkala da nije plodna voda. Jeste li se susretale s ovim u trudnoci? Znaci bas kao da je voda a ne iscjedak nema boje nit gustine. Uz to koristim utrogestan al od njega obicno kad izlazi bude gusto
Da, i meni se ovo događa.
Najčešće ujutro i kad stavljam utrogestan zna mi iscuriti tekućina kao da piškim 😁
Spavaćice na kopčanje su jako praktične za dojenje, otkopčaš 2,3 gumbića i voila, cicka je na izvolte :-)
A propos oticanja, meni su redovito cijele noge pufastije prema večeri, s tim da me sinoć ulovio takav svrab na unutrašnjem pregibu koljena, ali nisam vidjela neki osip, samo crvenilo od čohanja :-) namazala prirodnim maslacem za tijelo i sve ok.
Danas imam manje flekica, ali definitivno u utorak nosim mokraću kod ginekologice da provjeri makar proteine odmah. Jer nisu mi provjeravali nakon što sam odmah na početku trudnoće radila krvnu sliku i urin. Kao sve je ok pa ne treba.
Evo došla mi je već od Ethereala narudžba. Ljetna vreća za spavanje i bambus tetrica koja je suuuper, nije tanka, jako mekana. https://ibb.co/YXsb0d8
Sortiraj odgovore
Najstariji