Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Ožujak 2021. 13:34

I da dečko će nam biti Vigo, već smo svima obznanili i kao svima se sviđa 😄 Pa neka! 

mara5
    04. Ožujak 2021. 13:52

Mirjam2

I da dečko će nam biti Vigo, već smo svima obznanili i kao svima se sviđa 😄 Pa neka!

Ajme ne mogu vjerovat, to sam vec predlagala muzu par puta i ne moze preci preko tog imena nikako mu se ne svidja 😑
    Bas mi je drago sto ce bar neko uzeti to ime 🤭🤭🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

sassy
    04. Ožujak 2021. 14:11

Bojana2017

sassy

E moje cure, ja vam ne smijem reci stanje u Bosni u radjaonicama, mada i to zavisi od ustanove do ustanove al generalno je jako lose, bar po iskustvu mojih sugradjanki… zato sam se najvise i odlucila rodit u privatnoj poliklinici (ukoliko beba bas ne porani) mada ni oni nemaju nekih opcija tipa radjanje u vodi, al makar mogu racunat da cu imat adekvatnu zdravstvenu zastitu i osnovne uvjete. Sto se tice samog poroda uzasno se bojim i gledat cu da to radim s anestezijom u svakom slucaju, i da, moguce se onesvijestit tokom porodajaja ili tih bolova, poznanica je. Mislim da bih i ja takva bila jer sam bas slabic sto se tice bolova 😁 jednom sam se onesvijestila od bolova uzrokovane upalom misica nakon treninga pri pokusaju da ustanem s wc skoljke 😂😂😂

Ja sam rodila u Bosni prvo dijete i najradije bih opet tamo rodila u istoj bolnici, kod istog doktora, tako da je to sve individualno
    Riječ je o bolnici, ne o privatnoj klinici, koja jeste stara i nisu neki uslovi, ali su svi bili preljubazni, mijenjali redovno posteljinu, i još nam dovezli na kolicima u hodnik čiste plahte ukoliko nekoj treba u toku noći da uzme.
    Kada sam se porodila babica mi je donijela plahtu sa radijatora da me pokrije sa toplom plahtom dok ležim u rađaoni, jer je bio 12-ti mjesec.
    Opet, sve je individualno, i dosta toga zavisi od nas samih.
    Ja sam o tome razmišljala ovako, i danas se držim toga, došla sam da rodim svoje dijete, ne u hotel sa 5 zvjezdica već u bolnicu gdje su uslovi takvi kakvi jesu, ali gdje ljudi rade svoj posao. Bitno mi je da su ljudi ljubazni i prijatni, ali i mi takve moramo biti.
    Mislim da dosta ima i do one kako zračiš tako i privlačiš. Kako mi volimo prijatnost i ljudsko lijepo ponašanje tako isto to i doktori i babice vole
    Opet sve je individualno i uvijek ima nekih izuzetaka i groznih ljudi, ali ja se vodim ovim

Drago mi je cuti jedno lijepo iskustvo i da nije sve tako crno <3 nadam se da u buducnosti budu samo lijepe price i da se stane u kraj neodgovornom osoblju i losim uslovima 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    04. Ožujak 2021. 14:14

Pidžama: nije moja pidzama kao kimono, nego sam uzela spavacicu na bratelice rezanu pod grudima sa sirim i rastezljivim donjim dijelom tipa baby-doll, pamuk s elastinom. A uz to sam uzela satenski ogrtac-kimono. Sve to je sexy i nije trudnicko, New Yorker, ali nisam nasla bas nista trudnicko sto mi se sviđalo, a ne volim biti u onome sto mi se ne sviđa😂😁
    Porođajni bolovi: Sassy, dobro je sto znas da ti je prag boli stvarno nizak, pa znas se pripremiti na to... ja sam stvarno mislila da nije do praga boli dok nisi napisala da si i od boli upale misica se onesvijestila😂 Ja stvarno imam visok prag boli, imala sam upalu misica da me noge ne slusaju, ali me i dalje nije bolilo, nisam pila nikad ni tablete protiv bolova ni magnezij ni aspirin nakon treninga (dok sam trenirala nekad davno). Moje tijelo na bol vise reagira s osjetom hladnoce....tipa, ne osjecam jaku bol nego blago nesto i uz to mi je jako hladno. Tako mi zna biti kad imam menstruaciiju i kad sam popila tabletu za pobacaj koja izaziva kontrakcije, nije me nista bolilo ali mi je bilo jako hladno. Dobro, dobila sam taj put i popila i tabletu protiv bolova. No druge cure s kojima sam dijelila sobu su isto popile sta i ja pa su se zalile na bolove i trazile jos tableta protiv boli, a njima recimo uopce nije bilo hladno. 🙈 Neobicno je kako svaki organizam drugacije radi...
    Plan poroda: ja bih htjela prirodno, i napisat cu ja sta hocu ali odmah idem s time da se ne uzrujavam ako ne bude tako jer kod nas u Hr nazalost stvarno nisu takvi uvjeti predivni kako cujem da su vani, blago vam se cure!!! No, moram pohvaliti sestre iz Ri bolnice koliko su bile drage i divne prema nama koje smo izgubile trudnocu, kako je sve bilo cisto, hrana fina i nije me uopce smetalo sto je sve staro u bolnici i sto ne izgleda ko wellnes...to ni ne ocekujem. Bitno je da su oni topli, humani ljudi koji ti zele pomoci.😍❤

Amber
    04. Ožujak 2021. 14:15

Luckyy42

Da i ne smijes ni vode pit kroz ta 3 sata sta si tamo, a ni prije toga

Ja cu se srusiti garant. Jos bez hrane nekako, ali bez vode... zedna sam kao deva otkad sam trudna 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Amber
    04. Ožujak 2021. 14:18

Kiflica

Pidžama: nije moja pidzama kao kimono, nego sam uzela spavacicu na bratelice rezanu pod grudima sa sirim i rastezljivim donjim dijelom tipa baby-doll, pamuk s elastinom. A uz to sam uzela satenski ogrtac-kimono. Sve to je sexy i nije trudnicko, New Yorker, ali nisam nasla bas nista trudnicko sto mi se sviđalo, a ne volim biti u onome sto mi se ne sviđa😂😁
    Porođajni bolovi: Sassy, dobro je sto znas da ti je prag boli stvarno nizak, pa znas se pripremiti na to… ja sam stvarno mislila da nije do praga boli dok nisi napisala da si i od boli upale misica se onesvijestila😂 Ja stvarno imam visok prag boli, imala sam upalu misica da me noge ne slusaju, ali me i dalje nije bolilo, nisam pila nikad ni tablete protiv bolova ni magnezij ni aspirin nakon treninga (dok sam trenirala nekad davno). Moje tijelo na bol vise reagira s osjetom hladnoce….tipa, ne osjecam jaku bol nego blago nesto i uz to mi je jako hladno. Tako mi zna biti kad imam menstruaciiju i kad sam popila tabletu za pobacaj koja izaziva kontrakcije, nije me nista bolilo ali mi je bilo jako hladno. Dobro, dobila sam taj put i popila i tabletu protiv bolova. No druge cure s kojima sam dijelila sobu su isto popile sta i ja pa su se zalile na bolove i trazile jos tableta protiv boli, a njima recimo uopce nije bilo hladno. 🙈 Neobicno je kako svaki organizam drugacije radi…
    Plan poroda: ja bih htjela prirodno, i napisat cu ja sta hocu ali odmah idem s time da se ne uzrujavam ako ne bude tako jer kod nas u Hr nazalost stvarno nisu takvi uvjeti predivni kako cujem da su vani, blago vam se cure!!! No, moram pohvaliti sestre iz Ri bolnice koliko su bile drage i divne prema nama koje smo izgubile trudnocu, kako je sve bilo cisto, hrana fina i nije me uopce smetalo sto je sve staro u bolnici i sto ne izgleda ko wellnes…to ni ne ocekujem. Bitno je da su oni topli, humani ljudi koji ti zele pomoci.😍❤

Cula sam i ja ovo za Rijeku, nadam se da ce vam porodi biti topli i veseli cure koje ste tamo. 

A Vigo mi je predivno i nama je top 3!! Moj muz kaze da mu zvuci kao neki junak iz nordijskih romana :D 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

04. Ožujak 2021. 14:27

mara5

Mirjam2

Ajme ne mogu vjerovat, to sam vec predlagala muzu par puta i ne moze preci preko tog imena nikako mu se ne svidja 😑
    Bas mi je drago sto ce bar neko uzeti to ime 🤭🤭🤭

A kod nas muž izabrao 😄 Tj predložio i meni baš sjelo. A pošto imamo kobasicu od prezimena bar da ime bude kraće 😄
    Amber, moj je za Božić previše Gospodara prstenova, Hobbita i svega sličnog gledao i došao na ideju😆

Kiflica
    04. Ožujak 2021. 14:31

Znaci ja cu se smrzavat na porodu usred ljetnih vrucina😂.
    Netko je spominjao na drugom forumu da kad dođu zadnji trudovi da je kao da moras kakati. E pa tako je meni bilo od te tablete za pobacaj, kao nista ne boli i nis se ne događa neko vrijeme i onda odjednom jaki nagon da se moram pokakati, odem u wc, stisnem jako par puta i ode sve van. Sorryte cure na ovim opisima, mozda vam je gadno ili nije bas za pricati o tome na ovoj temi, ali mislim si, mozda ima neke slicnosti u osjecaju, iako je porod sto puta jaca bol i veca beba...
    Netko je spomenuo divne nećake koji su pitali mogu li dati igracke bebi...ajme predivno, bas sam se rastopila! Vidi se da su dobre osobe, rijetko je da nisu ljubomorni😍 Nasa mala necakinja je odmah izjavila da nece dijelit igracke, i da nece imat ona vremena za bebu, ona mora u vrtic!😂😂 
    Imena: predivna su mi ova koje ste naveli, ja jako volim i neobicna imena, a moj muz je vise za klasiku. Naci cemo se negdje na sredini, s nekim univerzalnim imenom, ali jos nismo ni blizu rjesenju...

Amber
    04. Ožujak 2021. 14:33

Kiflica

Znaci ja cu se smrzavat na porodu usred ljetnih vrucina😂.
    Netko je spominjao na drugom forumu da kad dođu zadnji trudovi da je kao da moras kakati. E pa tako je meni bilo od te tablete za pobacaj, kao nista ne boli i nis se ne događa neko vrijeme i onda odjednom jaki nagon da se moram pokakati, odem u wc, stisnem jako par puta i ode sve van. Sorryte cure na ovim opisima, mozda vam je gadno ili nije bas za pricati o tome na ovoj temi, ali mislim si, mozda ima neke slicnosti u osjecaju, iako je porod sto puta jaca bol i veca beba…
    Netko je spomenuo divne nećake koji su pitali mogu li dati igracke bebi…ajme predivno, bas sam se rastopila! Vidi se da su dobre osobe, rijetko je da nisu ljubomorni😍 Nasa mala necakinja je odmah izjavila da nece dijelit igracke, i da nece imat ona vremena za bebu, ona mora u vrtic!😂😂
    Imena: predivna su mi ova koje ste naveli, ja jako volim i neobicna imena, a moj muz je vise za klasiku. Naci cemo se negdje na sredini, s nekim univerzalnim imenom, ali jos nismo ni blizu rjesenju…

Ona mora u vrtic  pa da, poslovna zena, sta bi ti... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Olivera
    04. Ožujak 2021. 14:35

Mirjam2

I meni je Vigo u užem izboru, mom mužu baš i ne jer on naginje ka dužim imenima. Njegov je izbor za sada Valerian. A tko što će još ispasti do lipnja🙈
    Imali smo nekoliko imena za curicu a za dečkića ni jedno, baš bas je iznenadio😂

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.