Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    05. Ožujak 2021. 10:56

Identicnu pricu sam cula vec od 3 frendice i odlucila se uopce ne uzrujavati ako ne bude islo. Probat cu dojit, a ako ne ide, ici ce s adaptiranim mlijekom i isto ce beba biti zdrava! Stavovi su jedno, a realnost drugo. Ja bi rado dojila dugo, ja sam dugo dojeno dijete, a uvijek sam bila najpristojnija i najnaprednija curica u usporedbi s vrsnjacima, no znam za potpuno zdrave odrasle koji su pili samo adaptirano, a neki cak i kravlje. Mislim da odgoj nema veze s dojenjem, znam puno neodgojene i razmazene djece koja nisu dojena.
    Hvala za stranice, isla pogledat te spavacice i piđame za dojenje i idem vidit svoj ormar i ispada da ja imam vec toga🙈😂 Imam 3 zimske pidzame na dugmice naprijed, masu ljetnih pamucnih haljinica na bratelice, cak i nekih lijepih bluza i haljina za van koje su preklopne na grudima ili se kopcaju, kao ovo sta po stranicama vidim da se prodaje da je za dojenje...Kako muzu objasnit da mi treeeeeeeba kupnja jos, a mjesta u ormaru nema? 😂😁🙈 Morat cu smanjit dozivljaj oko kupovine, osim ako se udebljam pa ne stanem u sve sta imam, ali i u to sumnjam...nemam isprike😭😁

Dominique_i_bebita
    05. Ožujak 2021. 11:17

Ni ja se ne uzbudujem prevsie oko dojenja, iako bih voljela naravno, al tipa vidim po svojoj mami..prve dvije sestre nisu uopce htjele cicat, 2 tjedna max i gotovo. A sta ce zena, davala im dohhranu..al zato sam ja nadoknadila i za sebe i za njih, ja sam bila to dosadno dijete jer sam cicala do 4. godine!! Hahah jadna moja mama, divim joj se..i jos pamtim dan kad su se svi doma skupili i rekli mi da vise nema cicanja za mene..koji stres u tuga hahah eto, krivac sam! 
    .
    Eh da, nemam tih haljinica, al morat cu to promjenit..hvala za preporuke za h&m. Ja sam ne namjerni minimalist, imam 40 stvari u ormaru al zato sve nosim, isto tak i muz  

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Kiflica
    05. Ožujak 2021. 11:27

Dominique_i_bebita

Ni ja se ne uzbudujem prevsie oko dojenja, iako bih voljela naravno, al tipa vidim po svojoj mami..prve dvije sestre nisu uopce htjele cicat, 2 tjedna max i gotovo. A sta ce zena, davala im dohhranu..al zato sam ja nadoknadila i za sebe i za njih, ja sam bila to dosadno dijete jer sam cicala do 4. godine!! Hahah jadna moja mama, divim joj se..i jos pamtim dan kad su se svi doma skupili i rekli mi da vise nema cicanja za mene..koji stres u tuga hahah eto, krivac sam!
    .
    Eh da, nemam tih haljinica, al morat cu to promjenit..hvala za preporuke za h&m. Ja sam ne namjerni minimalist, imam 40 stvari u ormaru al zato sve nosim, isto tak i muz

Haha, tako i ja, do 3.godine! Onda smo se fino dogovorile mama i ja zajednicki da cemo stati. 😂🙈❤ Kod mene nije bilo drame, ako mi se nesto lijepo i logicno objasni, ja prihvatim. Nikakvi trikovi, fore, samo lijepo objasnjenje i da ja sudjelujem u odluci😊. Isto tako nikad nisam dramila po ducanima, imala neke ispade, trazila nesto...pitam, mama mi fino objasni zasto moze ili ne moze i ja prihvatim. To mi je predivan odgoj, s razgovorom.❤ Kaze mama da bi mi uvijek kasnije kad bi mogla priustila sto sam htjela, kad bi recimo nasla povoljnije. A ja nekad ne bi ni trazila, ako bih zakljucila da mi se to cini previse (govorim o vrtickoj dobi)...

Kiflica
    05. Ožujak 2021. 11:35

I dan danas smo mama i ja bliske i imamo divan odnos, a oduvijek sam mogla s njom razgovarati o bilo cemu❤a jos je samohrana majka i sve je to uspjela...joj sad sam se raznijezila i idem nazvat mamu da joj kazem da je divna i da se nadam da cu uspjeti bili upola tako dobra mama.❤😭 emotivna trudnica

sassy
    05. Ožujak 2021. 11:52

Ge@

sassy

Jutros se budim s mokrim gacama kao da voda curi, odmah sam se ufrkala da nije plodna voda. Jeste li se susretale s ovim u trudnoci? Znaci bas kao da je voda a ne iscjedak nema boje nit gustine. Uz to koristim utrogestan al od njega obicno kad izlazi bude gusto

Da, i meni se ovo događa.
    Najčešće ujutro i kad stavljam utrogestan zna mi iscuriti tekućina kao da piškim 😁

Bas me uplasilo da nije plodna voda, jer mi se do sad nije to desavalo... pratit cu i dalje stanje. 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Toncica24
    05. Ožujak 2021. 12:02

Cure ima 2 dana a pogotovo tokom noci mene cijelo tijelo svrbi,znaxi nemogu se suzdrzat.od leda noga trbuha sisa ruku svega... neznan jeli se neka susrela s tin i kako vam je proslo.
    Mislim se danas uzet bademovo ulje cisto iz ljekarne,dosad san koristila samo biobaza za trudnice.
    Neznan vjerovatno mi se koza siri,al cilo tijelo me uzasno cese sve 🤨

1.8.2021 Curetak stigao 💗
    14.7 pregled 7+0
    Iduci pregled 11.8

Kiflica
    05. Ožujak 2021. 12:07

Toncoca, Sassy, mozda najbolje da nazovete svoje ginekologe...
    Toncica: https://www.zdravobudi.hr/clanak/876/zasto-se-u-nekih-trudnica-javlja-jaki-svrabez-i-kako-se-lijeci

mara5
    05. Ožujak 2021. 12:11

Imam pitanjce, jeste razmisljali o darivanju krvi iz pupkovine?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Olivera
    05. Ožujak 2021. 12:17

Toncica24

Cure ima 2 dana a pogotovo tokom noci mene cijelo tijelo svrbi,znaxi nemogu se suzdrzat.od leda noga trbuha sisa ruku svega… neznan jeli se neka susrela s tin i kako vam je proslo.
    Mislim se danas uzet bademovo ulje cisto iz ljekarne,dosad san koristila samo biobaza za trudnice.
    Neznan vjerovatno mi se koza siri,al cilo tijelo me uzasno cese sve 🤨

Nazovi ginekologa, neka te pošalje provjeriti jetrene probe da ne bi bilo da je riječ o kolestazi jer onda moraš biti pod kontrolom.

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• snje
    05. Ožujak 2021. 12:38

mara5

Imam pitanjce, jeste razmisljali o darivanju krvi iz pupkovine?

Mi darovali i opet ćemo, jer ako se ne daruje, baca se što je prevelika šteta, a ovako ti beba dođe na svijet radeć dobro djelo <3 Papire si izganjajte prije poroda, na porod treba doći s ovjerenim obrascima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.