Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    27. Prosinac 2020. 15:24

Opa vec se polako otkrivamo 🤭 odlicno 🤗 ja sam jucer dobila prvu robicu za bebu 🥰

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    27. Prosinac 2020. 15:44

Hvala cure, pao mi je kamen sa srca, i ja sam presrećna što je opet curica 🤭😍😍😍
    Naravno da je najbitnije da sve bude ok, al opet imamo potajno neke želje, a kako imam curicu od 3 godine, nikako se nisam mogla zamisliti kao mama dječaku. 
    Nina27 ja sam se isto iznenadila da su mi danas stigli rezultati, nadala sam im se iduće sedmice.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Bojana2017
    27. Prosinac 2020. 17:18

anci000 🔜🤰🏼

Bojana čestitam! Cure jel mi možete reci sto koristite za strije? ❣️

Ja za strije koristim Pavlovićevu kremu, to sam koristila i u prvoj trudnoći i sad 🤷🏼‍♀️
    Hvala na čestitkama 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

mara5
    27. Prosinac 2020. 18:04

anci000 🔜🤰🏼

Bojana čestitam! Cure jel mi možete reci sto koristite za strije? ❣️

Ja se od pocetka mazem alverde uljem za trudnice, prefino mirisi iima dobre sastojke... nekad ubacim i shea maslac.. vidit cemo kak ce biti kad krenem rasti 🤭

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Kiflica
    27. Prosinac 2020. 18:20

Bojana cestitam!!!!🎉❤
    Ancio, ja se mazem s Eucerinovim uljem, bas fino mirisi i prirodan je sastav. Uz to, kanim rotirati, imam i cisti karite maslac, kokosovo ulje... a kasnije kanim probati i Alverde ulje i bademovo, a dobila sam i Biobazinu kremu. Citala negdje da je najbolje rotirati i ne drzati se samo jedne kreme ili ulja. 
    Samo, ja sam lijena mazati se svaki dan i nije mi bas nesto suha koza. Inace se nikad s nicim nisam mazala po tijelu, a sad se sjetim mozda 2 puta tjedno...

Kiflica
    27. Prosinac 2020. 18:22

Haha ma gdje vi cujete te babske price? 😁 Jel vam to vase neke none sa sela javljaju ili kako? Hehe moje su cak i none gradske, pa ni one nisu cule za to. 🤣

Kiflica
    27. Prosinac 2020. 18:31

E bas me zanima, jel se vi i inace mazete po tijelu s nekim lonsionima za tijelo ili ste tek u trudnoci pocele s nekim mazanjima? Jer, ja se inace stvarno ne mazem. Ok, mozda se desi jednom po zimi da se namazem i eventualno jednom po ljeti nakon previse tocanja na moru i suncu, ali to je to. Koza mi ne zahtijeva mazanje. Samo lice mazem redovito svaki dan preventivno da ne dobijem bore i ruke po zimi da ne ispucaju. Citam da si neke cure mazu trbuh po nekoliko puta dnevno, pa si mislim mozda one i inace imaju suhu kozu....ili tako treba da se ne popuca? Ja cu biti masna ko burek ako budem toliko mazala 🤣 

Susika
    27. Prosinac 2020. 19:18

Bojana2017

Cure upravo su mi stigli rezultati Panorame, sve je u redu i čekamo curicu ❤️❤️❤️❤️

Predivne vijesti😍 čestitam 🥰🥰🥰🥰🥰

Susika
    27. Prosinac 2020. 19:20

Kiflica

E bas me zanima, jel se vi i inace mazete po tijelu s nekim lonsionima za tijelo ili ste tek u trudnoci pocele s nekim mazanjima? Jer, ja se inace stvarno ne mazem. Ok, mozda se desi jednom po zimi da se namazem i eventualno jednom po ljeti nakon previse tocanja na moru i suncu, ali to je to. Koza mi ne zahtijeva mazanje. Samo lice mazem redovito svaki dan preventivno da ne dobijem bore i ruke po zimi da ne ispucaju. Citam da si neke cure mazu trbuh po nekoliko puta dnevno, pa si mislim mozda one i inace imaju suhu kozu….ili tako treba da se ne popuca? Ja cu biti masna ko burek ako budem toliko mazala 🤣

Ja sam povremeno prije trudnoće noge mazala losionom, al trbuh jako rijetko kad. Isto sam lijena mazati svaki dan, tj. trudim se al zaboravim često pa mi bude krivo 😌 i to sam počela mazati prije cca 2 tjedna tek.. nadam se da neću jako popucati 😁

Orhideja1
    27. Prosinac 2020. 19:23

Bojana čestitam🥰🥰,
    Znači i sama mogu uskoro očekivat, radila sam panoramu 17.12., a 23.12. Su mi poslali e-mail da su zaprimili uzorak u labaratorij. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.