Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    27. Prosinac 2020. 11:36

Hmmm...za 1 T sex samo na dan ovulacije i nikako iza i 4 dana prije nije bilo ništa  a rodila se cura! Sad je bilo slično al vidit ćemo što će biti!
    E da a testove sam sanjala više puta, uvijek pozitivne, a posljednji put se ustanovilo da je stvarno pozitivan.
    Babske priče su zabavne, ali samo zabavne! Ima i ona fora ako ti je prvo djete prvo rekla muškog člana obitelji (tata, dida) rodit će se slijedeći brat, ako zovne mama, baba rodit će se sestra... Moja je rekla tata kao prvu značajnu riječ....

url=https://lilypie.com]

Nina27
    27. Prosinac 2020. 12:44

Hahhah vrh su mi ove bapske priče. 😂 ajde neka i bude na kraju muskic, bar će bit kako je većina predviđala. 😉 ma ja mislim da ću i ja totalno “poludjeti” kada saznam spol i morat ću bar nešto kupit. 😁
    Meni svi govore ma ima vremena s kupovinom, možeš i pred sam kraj, a ja si mislim: da, sigurno. Kad vise ne budem mogla hodat koliki će mi bit trbuh. Bolje to obavit kad sam 5 ili 6 mjesec trudna, kad sam još donekle normalna. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

Mallla
    27. Prosinac 2020. 13:06

Iskreno još su mi najjače one mistične babske, ne znam jeste čuli zw njih al te su mi vrh, vrhova....npr. onaj crveni končić oko ruke, kao protiv uroka, pa nemoj razgrtat robu po noći, nisam skužilq na kraju zbog čega, jerohatno je neka vještica u pitanju....i ni slučajno kupiti nešto za bebu prije nego se rodi....e kako sz te gluposti mebe nasmijavale....ajd zamisli da trebaš ležat u bolnici s bebom a obitelj kupuje za bebu nešto a ti nemaš užitak u tome...katastrofa! Je ste li se vi susrele s takvim čiribu čiriba

Bojana2017
    27. Prosinac 2020. 13:19

Čestitam Monika na odličnim rezultatima Niftija i na dečkiću. Ja nestrpljivo čekam svoje rezultate Panorame (radila 18.12.).
    Na UZV dan prije dr mi je rekla da misli da je dečkić pa ćemo vidjeti. 
    Što se tiče bapskih priča tek kad rodiš poludiš na njih. Kad se samo sjetim 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😡
    Kao nemoj s mraka odmah na dijete, prepašće se. Nemoj nikud u sumrak dok si u babinama. I sve te gluposti o mraku kao da čim padne mrak moramo se zatvoriti u kuću jer će nas pojesti vještice i babaroge 🙈🤣

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Aneee
    27. Prosinac 2020. 13:50

E tako sam i ja uvijek kad bi sanjala poz test bio bi negativan a noć prije pozitivnog sam sanjala da je negativan...I to sanjala kao e sad ću ja vama napraviti test da vidite da nisam trudna (jer sam trebala imati operaciju i dr mi rekao da moram napraviti test za svaki slucaj) ...a za spol još nisam ništa sanjala..e tako i kod mene jer sam imala starijeg brata pa možda malo više priželjkujem da bude musko pa da drugo bude žensko, pa kao braco pazi na svoju malu seku 😊
    Ali ova trudnoća mi je bas strašna da me strah da cemo ostati na ovom jednom na kraju 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    27. Prosinac 2020. 13:51

Cure upravo su mi stigli rezultati Panorame, sve je u redu i čekamo curicu ❤️❤️❤️❤️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Monika1011
    27. Prosinac 2020. 14:42

Bojana2017

Cure upravo su mi stigli rezultati Panorame, sve je u redu i čekamo curicu ❤️❤️❤️❤️

Ajmee.. čestitam od srca!!!❤❤❤

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

sassy
    27. Prosinac 2020. 14:54

Bojana2017

Cestitam 🥰 divne vijesti

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mallla
    27. Prosinac 2020. 15:06

Bojana Čestitam!

Nina27
    27. Prosinac 2020. 15:17

Bojana2017 čestitam od ❤️!  Bas lijepo. 🤗 Dakle stižu rezultati i vikendom i blagdanom - super. 😊

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.