je li normalno svaki dan ici kakati? hahah sorry, ne znam kak drugacije da se izrazim, a brine me to malo jer prije trudnoce sam trebala svakih 2-3 dana, a na pocetku trudnoce sam bila zacepljena...
jedva cekam sljedeci pregled, voljela bih da imam uzv doma da mogu svaki put pogledat jel sve u redu kad se zabrinem
Ma naravno da je normalno. 😊 to fkt nije “tegoba” o kojoj trebaš brinuti. Ja isto svaki dan idem, na početku čak imala proljev, a zadnjih tjedana sa ustabililo. Ne mora svaka žena u trudnoći imat probleme s tim da je začepljena. ☺️
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Evana ,naravno da je normskno, to je uredna probava...mene muce crijeva vec danima,nikako na wc...blago ti se..😁
Cure, moze li mi koja objasniti kako postaviti ovu traku ispod posta koja mjeri koliko ste trudne? Kliknem na vasu i sve unesem podatke ,ali kad dodem do kraja ne znam ocito to memorirat i spremit?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evana nego sta nego normalno, ja sam prije trudnoce pizdila kad nijr svaki dan 😂
Miss na dobrom si putu, obavi sve do kraja i onda ispod imas traku ne sjecam se tocno kak ide ali mislim html i jos nesto i na kraju forum i onda imas ponudjeno da izaberes bc code tako nesto pise i taj link kopiras u opis svog profila tu na forumu ispod svega sto si napisala o sebi 😊
🙅♀️30, 🙋♂️29
hvala na tome sto ste me smirile bas me strah jer sam se zivcirala dosta zadnjih dana i jos sam putovala prije dva tjedna (doktor je rekao da smijem, ali svejedno...) i onda kak citam da vecina zena ima problema sa zatvorom se zabrinem da nesto nije u redu sa mnom, ali ja to jos ne znam...
jedva cekam da odem na pregled da saznam je li sve u redu
Drage trudnice, ima li jos koja pregled u ponedjeljak? 😍
mi radimo kombinirani, drzite🤞da bude sve super 🥰
Cure,došli mi upravo na mail rezultati za nifty.. sve je u redu,i čekamo dečkića.. prečudno mi je,imala sam cijelo vrijeme osjećaj da je žensko.. ali presretni smo da je u redu..❤
🙎♀️ 35.god
🙎♂️ 36.god.
+ 20.10.'20. ❤
It's a boy💙 30.06.2021.
+ 11.02.2023.❤️
Termin:25.10.2023.
Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗
Cure,došli mi upravo na mail rezultati za nifty.. sve je u redu,i čekamo dečkića.. prečudno mi je,imala sam cijelo vrijeme osjećaj da je žensko.. ali presretni smo da je u redu..❤
Odlicne vijesti, cestitam 😍😍
ja imam osjecaj da nosim decka, bas me zanima da li me osjecaj vara🤔
Monika čestitam na dečkiću. I urednim nalazima..meni intuicija mijenja raspolozenja osjećam da je dečko, q nekako mi sve ukazuje na curu...pa vidit ćemo, veselit ću se kako god bilo. Moja djevojčica je uvjerena da stize seka!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji