Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jela21
    25. Prosinac 2020. 22:55

Sretan Bozic cure🎅🌲🎁

• Evana
    25. Prosinac 2020. 23:43

je li normalno svaki dan ici kakati? hahah sorry, ne znam kak drugacije da se izrazim, a brine me to malo jer prije trudnoce sam trebala svakih 2-3 dana, a na pocetku trudnoce sam bila zacepljena... 
    jedva cekam sljedeci pregled, voljela bih da imam uzv doma da mogu svaki put pogledat jel sve u redu kad se zabrinem 

Nina27
    26. Prosinac 2020. 09:05

Ma naravno da je normalno. 😊 to fkt nije “tegoba” o kojoj trebaš brinuti. Ja isto svaki dan idem, na početku čak imala proljev, a zadnjih tjedana sa ustabililo. Ne mora svaka žena u trudnoći imat probleme s tim da je začepljena. ☺️

👱🏼‍♀️ 27
    👱🏼‍♂️ 32
    ➕ 18.11. ❤️
    It’s a boy! 💙

MISS
    26. Prosinac 2020. 09:07

Evana ,naravno da je normskno, to je uredna probava...mene muce crijeva vec danima,nikako na wc...blago ti se..😁
    Cure, moze li mi koja objasniti kako postaviti ovu traku ispod posta koja mjeri koliko ste trudne? Kliknem na vasu i sve unesem podatke ,ali kad dodem do kraja ne znam ocito to memorirat i spremit?

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

mara5
    26. Prosinac 2020. 09:11

Evana nego sta nego normalno, ja sam prije trudnoce pizdila kad nijr svaki dan 😂
    Miss na dobrom si putu, obavi sve do kraja  i onda ispod imas traku ne sjecam se tocno kak ide ali mislim html i jos nesto i na kraju forum i onda imas ponudjeno da izaberes bc code tako nesto pise i taj link kopiras u opis svog profila tu na forumu ispod svega sto si napisala o sebi 😊

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Evana
    26. Prosinac 2020. 10:01

hvala na tome sto ste me smirile  bas me strah jer sam se zivcirala dosta zadnjih dana i jos sam putovala prije dva tjedna (doktor je rekao da smijem, ali svejedno...) i onda kak citam da vecina zena ima problema sa zatvorom se zabrinem da nesto nije u redu sa mnom, ali ja to jos ne znam...  jedva cekam da odem na pregled da saznam je li sve u redu 

Susika
    26. Prosinac 2020. 16:50

Drage trudnice, ima li jos koja pregled u ponedjeljak? 😍 
    mi radimo kombinirani, drzite🤞da bude sve super 🥰

Monika1011
    26. Prosinac 2020. 17:02

Cure,došli mi upravo na mail rezultati za nifty.. sve je u redu,i čekamo dečkića.. prečudno mi je,imala sam cijelo vrijeme osjećaj da je žensko.. ali presretni smo da je u redu..❤

🙎‍♀️ 35.god
    🙎‍♂️ 36.god.
    + 20.10.'20. ❤
    It's a boy💙 30.06.2021.
    + 11.02.2023.❤️
    Termin:25.10.2023.
    Harmony 30.03. ✅️ it's a girl💗

Susika
    26. Prosinac 2020. 17:07

Monika1011

Cure,došli mi upravo na mail rezultati za nifty.. sve je u redu,i čekamo dečkića.. prečudno mi je,imala sam cijelo vrijeme osjećaj da je žensko.. ali presretni smo da je u redu..❤

Odlicne vijesti, cestitam 😍😍
    ja imam osjecaj da nosim decka, bas me zanima da li me osjecaj vara🤔

Mallla
    26. Prosinac 2020. 17:17

Monika čestitam na dečkiću. I urednim nalazima..meni intuicija mijenja raspolozenja osjećam da je dečko, q nekako mi sve ukazuje na curu...pa vidit ćemo, veselit ću se kako god bilo. Moja  djevojčica je uvjerena da stize seka!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.