Cestitam Sassy 🤗
Ja sam jutros bila na kontroli, ctg uredan, i dalje otvorena 1 prst. Doktorica je bila malo grublja i silom je gurala prste da me bas bolilo. Ona na to rekla ko da potakne da se prije otvara 🙄🙄🙄 i da je moguce da cu krvariti i bome krvarim. Narucila me u nedjelju u rodiliste na ctg. Plodna voda da je mlijecna. Cesce se poceo stvrdnjavat trbuh da me bas zaboli dolje. Danas je 40+6
Sassy, bravo, čestitam! 💗🌺 Brz oporavak ti želim i puno maženja sa malim zlatom koje je sad tu kraj tebe💗
Tina, mari88 - da, moguće je grubljim pregledom potaknuti na brže otvaranje ili ispadanje sluznog, a nakon toga mogu se pojaviti i početni trudovi 🙂 Sretno ako vam se uskoro nešto pokrene! Ja sam također danas bila na pregledu... nema niša novog... kao i prošli put- cerviks istanjen, omekšan, prohodan za prst, glavica jako nisko... ctg uredan... uzv (ako ga dočekam) ću raditi sljedeći put... Doktorica je bila nježna, tako da kod mene još nema krvavog scenarija 👀 Eh...i tak to... iščekivanje 🙄🙂🙃
Maloprije mi je kad sam na wc bila na papiru ostalo ko roskasto crvenkasti iscjedak, onako rastezljiv. Malo sam se uplasila pa sam zvala u rodiliste i objasnila za iscjedak i za cesto stvrdnjavanje, pa mi je rekla da je moguce i od pregleda( rekla sam da mi je cijeli dan od pregleda smedje bilo ), a i da je poceo sluzni cep ispadati, da ako bas bude crvena krv da obavezno dodjem. A za stvrdnjavanje je rekla da pratim svakih koliko je, da ako bude 2 puta u 5min da dodjem i da pratim pokrete djeteta, da je moguce da su pocetni trudovi. Svakih cca 10 min mi se stvrdne, i popusti za oko pola minute. Inace ovako nemam nikakvih drugih bolova
Hvala svima ❤️
Ovako pisala sam da sam se budila oko 3 ujutro i da su krenuli bolovi i proliv. Onds su bili sve cesci bolovi i app mi je rekla da idem u bolnicu cim sam ih krenula mjerit a trpila par sati prije toga. Dosla sam u bolnicu tek oko pola 7 i vec sam na 2 min imala kontrakcije prilicno jake, trudila se da prodisem i morlaa da primim ti infuzije, bebina glavica se malo spustila pa smo odlucili prirodno. Epidural je dosao nakon 6-7 sati trudova i trajao je oko 2h, svima preporucujem od srca jer tu sam malo odmorila. Medjutim bebicina glava se nije spustala, dali su mi indukcije i vec je proslo 2h tog epidurala i nisu mi ponavljali vec sam imala bolove uzasne i krenuli smo u porod oko 10-11 nemam pojma, to je bio pakao, misam znala da tiskam nisam imala snage, beba se nije spustala, pocela da krvarim jer aam sva popucala i prije nego je doslo vrijeme za epiziotomiju. Napravili smo epiz i onda sam carica pukla pored reza tog. Rodila sam iz ne znam kojeg napona dugo je trajalo, cudan osjecaj plakalo mi se samo. Onda su me brzo uspavali jer sam krvarila a dr je porodila posteljicu i odradila sivanje.cio dan sam u uzasnim bolovima i ne mogu da mokrim, stavljali su mi kateter. Tek sam maloprije uspjela 2 sec da piskim. Najvise od svega me bole hemoroidi koju su izletili opasno ne znam ni koliko ali sam vise puta otplakala od bolova jer mi je ova bol gora od kontrakcija. Ne znam dal je bilo lakse uzeti cr ali tu smo gdje smo. Bebi je dobro, cicale smo tj pokusale dal je sta izaslo ne znam.
Sretno svima, ko zeli prirodan porod obavezno epidural nek uzme ako ima kao opciju. Ja sam rekla nikad vise ne zelim da se porodim i prolazim kroz ovo. Molim se samo Bogu da mi olaksa i da malo dodjem sebi tj da se oporavim jer opet kazem hemoroidi i rane bole vise od poroda a ne prestaju.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji