Mene budi u 3h nesto i odem u wc mala nuzda, vracam se crijeva lude, kao da je opet proliv, odem u wc - nuzda br 2, vracam se ali bol u stomaku sve je cesca i onda skontam da vise ne mogu zaspat. Od tad mi se javljaju bolovi po dnu stomaka non stop, nisam sigurna da su trudovi il je opet problem s stomakom al jako su cesti i ledja me bole. Sad sam pocela mjerit jer vec dva sata ne popustaju :/ probam prodisat ali nije mi jasno kako su tako ceste odmah, bukvalno na 3-4-5 min po 40 sec otprilike. Cekam jos malo jutra da zovem dr jer mi djeluje sve jace i jace :(
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sassy sretno da bude brzo i što manje bolno 😘😘
I kod mene kad je krenulo bili su od 3 do 7 min po 30-40sec i onda sljedeći dan tek bili po minut i duže ali i dalje između njih je bilo od 3-7 min...i eto to je njima bilo nepravilno pa mi dali drip, a na dripu nisam imala razmaka imala sam osjećaj da je sve jedan veliki trud 😅😅
Sljedeći put ne prihvaćam drip ako je s bebom sve oke i ima vremena..😅🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Pozdrav cure!
Tako mi je zao sta od pocetka trudnoce nisam sudjelovala na forumu nego bih samo manijakalno čitala iskustva..vidim da puno vas iscekuje bebu..pa evo i ja. Termin za dva dana, ne mogu uopće više reć jesam li u panici ili nisam..buduci da san se javila sada, ocito vec je neka panikica pa mi treba rijec podrske od vas s foruma haha. samo čekam da sve krene i da smetnem to s uma..pa onda u nove pobjede. vidim da će mi se noge odsjeć kad uđem u bolnicu otvorena sam zadnja dva tjedna 1 prst, jučer me na pregledu izmasakrirali malo..ctg uredan.meni cijela trudnoća za poželit, nikakvi problemi, osim grceva u nogama, sad sam cak malo i otecena. Al ti su ave caru trudnoce :) Zanima me samo jel moguce da mi od pregleda ispadne sluzni cep? Nekako sivkasto, krvavo.kolicinski malo vise, ali ne sad kako neki opisuju da je saka sluzi u pitanju. Pripremni trudovi svako toliko, malo u ledjima, malo u trbuhu..pojavilo ni se na wc papiru u 2 po noci, sinoc..12 sati nakon pregleda. Sad samo cekam sta ce bit. U nedjelju idem na amnioskopiju. 🤞
Sretno svima! Da prode sta brze i lakse. ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji