mara5 jesu li te ostavili... Nisam se mogla logirati nešto mi mob... Znači sjedile smo zajedno u Ta u srijedu? Ja sad došla u pola 8 u pola 1 ošla... Mozak mi prokuhao... Kod koje si ti doc... Pregled kaže cerviks 2/3čl ušće 2cm... 🙄 Za pričala se sa Vulinicom o poticanju poroda... Meni je dosta i previše... Danas 39/5 što se više krećem to noću imam jače grčeve u listovima otoke nogu i ruku.. Malac dole gura kao da imam grablje, kontrakcije isto za buđenje ali ne i za odlazak... Noću spavam jedva... Muža sam već izbacila... Treba mi mjesta i vruće je 😂
Mi danas na pregled u bolnicu za ono moje "manjak plodne vode" zanima me ako budu preko uzv radili sta ce mi tocno rec i oce li nabacit kakvu procjenu tezine da se jos malo smijem 🤣
Probudim se sva neka komirana a desna sisa mi kroz noc imala parti sad imam flekicu na plahti od kreveta 🤔
Sve u svemu ono neki dan bolovi sve se povuklo pa ne polazem neke nade u raniji porod al mozda i bolje dragi mi se vraca s posla tek u utorak 😪
Tweetyca kako je jutros?
Mara?
Imamo nekoliko potencijalnih ha...navijamoo!
url=https://lilypie.com]
Navijajte da danas odradim, dobila sam prvi gel sad čekam 🤭😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
mara5 jesu li te ostavili… Nisam se mogla logirati nešto mi mob… Znači sjedile smo zajedno u Ta u srijedu? Ja sad došla u pola 8 u pola 1 ošla… Mozak mi prokuhao… Kod koje si ti doc… Pregled kaže cerviks 2/3čl ušće 2cm… 🙄 Za pričala se sa Vulinicom o poticanju poroda… Meni je dosta i previše… Danas 39/5 što se više krećem to noću imam jače grčeve u listovima otoke nogu i ruku.. Malac dole gura kao da imam grablje, kontrakcije isto za buđenje ali ne i za odlazak… Noću spavam jedva… Muža sam već izbacila… Treba mi mjesta i vruće je 😂
Da od jučer sam tu, isto sam kod Vulin.. Alii danas je u prvoj i ode na go.. Ne vjerujem da će me stići.
Da bile smo zajedno. I sestre su uvele oko 11 mislim dvije ženske koje su došle tad.. Ja sam isto od pol 8 bila i onda su odjednom prozvali i mene.. I posložila ih sve i rekla da je izvukla mene koja sam došla u 8 i još nisam bila na pregledu, a cura koja je tamo sjedila je sad došla sta radi već na pregledu.... Cura se crveni, sestra izmišljaj da je po redu da njih boli hahahah baš mi bilo drago! 😈
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara5 sretno 😁
Tweetyca ma to sa stomakom ne mora biti, ni moj stomak se nije spustio pa eto ipak sam rodila 😄
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ajme i meni govore triba se spustit drob,ja doslovno je osjecan ispod sisa,pa nadan se da nije to neki uvijet za rodit.
Mara5 pratimo sve i cekaml izvjestaje...
Ja nemam nikakve znakove vise ,otupila san .
Moja ocito ceka da 7 misec prode
1.8. Curetak stigao 💗
mara5 jesu li te ostavili… Nisam se mogla logirati nešto mi mob… Znači sjedile smo zajedno u Ta u srijedu? Ja sad došla u pola 8 u pola 1 ošla… Mozak mi prokuhao… Kod koje si ti doc… Pregled kaže cerviks 2/3čl ušće 2cm… 🙄 Za pričala se sa Vulinicom o poticanju poroda… Meni je dosta i previše… Danas 39/5 što se više krećem to noću imam jače grčeve u listovima otoke nogu i ruku.. Malac dole gura kao da imam grablje, kontrakcije isto za buđenje ali ne i za odlazak… Noću spavam jedva… Muža sam već izbacila… Treba mi mjesta i vruće je 😂
Da od jučer sam tu, isto sam kod Vulin.. Alii danas je u prvoj i ode na go.. Ne vjerujem da će me stići.
Da bile smo zajedno. I sestre su uvele oko 11 mislim dvije ženske koje su došle tad.. Ja sam isto od pol 8 bila i onda su odjednom prozvali i mene.. I posložila ih sve i rekla da je izvukla mene koja sam došla u 8 i još nisam bila na pregledu, a cura koja je tamo sjedila je sad došla sta radi već na pregledu…. Cura se crveni, sestra izmišljaj da je po redu da njih boli hahahah baš mi bilo drago! 😈
Pa nije mi rekla da ide na go... A ja joj već napomenula ako bude u rađaoni da se ne ljuti na mene ako nekom budem sve po spisku... 😂 Onda ću svima redom... Tko zna tko će me dočekati u pon na kopanju... Da se bar porodim do tada... Mrzim te preglede... Svakako sretnoi brz porod... Ja sam zato uzela epi.. Da nebi bilo odugovlačenje... Koje dijete čekaš? Ja sam ti tada baš bila na ctg u... Čula sam cjelu spiku... 😂
Maro5 sretno i da bude sto brze 🤞 kako to da te ipak nisu na carski?
Ja isto stalno imam kontrakcije i ponadala se da su produktivne i da su me bar malo otvorile ali nakon 2tj i dalje jedan prst otvorena. Kaze dr da je sve omekssno ali da ne zeli s prstima dublje da na silu ne potakne nesto ali eto od jucer nakon pregleda smedji iscjedak 🤨
Meni se prvi put nije spustio trbuh.
Mara sretnooo! Danas smo na refresh!
Tweetyca ni meni se prvi put trbuh nije spustio prije poroda, cak tokom poroda bio visoko! Sad drugi put je, vidno! A tvoja zatezanja bas zvuce kao BH al tko bi znao...cekamo zakljucke babice!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji