Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    INA 🧸
    29. Srpanj 2021. 14:56

Mara imala sam ja indukciju balonom prije dvije godine u vinogradskoj. Navecer oko 6 ti napune dva balona fizioloskom(nije bolno) i kroz par sati krenu lagani trudovi. Ja sam cijelu noc imala te trudove, polujake i do jutra me otvorilo na 5 (bila sam otvorena samo 1 prst). Ujutro u sedam su me klistirali i nakon toga u radaonu prikvacili na drip. Rodila sam u 11. 

Pitaj ako te jos nesto zanima ;) ne znam dal sam sta preskocila
    Ja trebam rodit iduci tjedan, inducirat ce me ali bez balona jer sam vec otvorena 3prsta.

Zasto tebe induciraju balonom? 

🧔31 👩30 🧒4 👶1

mara5
    29. Srpanj 2021. 15:35

INA 🧸

Mara imala sam ja indukciju balonom prije dvije godine u vinogradskoj. Navecer oko 6 ti napune dva balona fizioloskom(nije bolno) i kroz par sati krenu lagani trudovi. Ja sam cijelu noc imala te trudove, polujake i do jutra me otvorilo na 5 (bila sam otvorena samo 1 prst). Ujutro u sedam su me klistirali i nakon toga u radaonu prikvacili na drip. Rodila sam u 11.

Pitaj ako te jos nesto zanima ;) ne znam dal sam sta preskocila
    Ja trebam rodit iduci tjedan, inducirat ce me ali bez balona jer sam vec otvorena 3prsta.

Zasto tebe induciraju balonom?

Otvorena sam samo 1 prst, a glavicom se ne spušta u kanal, cerviks isto slabo omekšan.. Rekli su da mi planiraju staviti balon, a sutra gel.. Jer su jako skeptični oko otvaranja obzirom na broj tjedana. Ukoliko ne upali balon čak je prijedlog da odmah idem na carski da me ne muče ukoliko se beba neće spustiti. Nisam pametna. Plus procijenjen je na 3900, sa većim opsegom glave a ja sam sitnije građe. 🤷🤷

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Toncica24
    29. Srpanj 2021. 16:33

E maro5 da nebi i ja docekala sta i ti.
    TRECA plodna voda od nedilje . 2/3 clanka za 1 pp.
    Vise nisan ni pitala sta to znaci ,opet u subotu plodna.
    Nespominju mi nista jos za dalje.
    Neznan kako po ovom vrimenu da ja iden setat vanka je 40 stupnjeva lose mi je iti skupit robu s balkona.kaze doktorica setaj nemogu setat po ovom vrimenu.
    poludit cu

1.8. Curetak stigao 💗

mara5
    29. Srpanj 2021. 16:50

Znači to je i meni 2/3 i jedan prst.
    Tako već tjedan dana,  šetam se, penjem se na 10ti kat, seksala se i skakala po pilates lopti... Pomaklo se nije ništa 😑 tako da uopće ne znam jel ti vrijedi trudit šetat se 😅😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Toncica24
    29. Srpanj 2021. 16:58

mara5

Znači to je i meni 2/3 i jedan prst.
    Tako već tjedan dana, šetam se, penjem se na 10ti kat, seksala se i skakala po pilates lopti… Pomaklo se nije ništa 😑 tako da uopće ne znam jel ti vrijedi trudit šetat se 😅😂

Eto vidis,bolje lezat pod klimom pa sta bude...
    A tebi sretno sta da ti kazen🤗

1.8. Curetak stigao 💗

sassy
    29. Srpanj 2021. 17:07

Sretno Mara, samo slucaj doktore oni ce ti najbolje znati procijeniti kako ide otvaranje. Bolje da ide odmah cr nego da te izmuce pa tek onda cr. Bitno je da ste ti i bebica ok.
    .  
    Tweetyca javi nam se, kako tvoja boluckanja? Jesu li presli u prave trudove ili?
    .
    Meni je dr danas rekla da mogu imat odnose i da bi bilo dobro da imam - ne znam kako cu se usuditi 😂  

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Toncica24
    29. Srpanj 2021. 17:26

Ana malena je prekrasna.
    I moran cestitati Tiki ,rodila se prava lavica ,cestitam.

1.8. Curetak stigao 💗

Mallla
    29. Srpanj 2021. 18:19

Mara ovdje je netko imao indukciju balonom, cak prva indukcija u grupi ako se ne varam al blokiran mi mozak ne mogu se sjetiti tko....u 6om mj porod je bio....javit ce se....znam da su joj oko predvecer stavili balon, navecer je dobila normabel i fino odspqvala noc a ujutro je poceo porod, fino se otvorila...al evo da me ubijes nenznam tko 🤣🤣

url=https://lilypie.com]

Susika
    29. Srpanj 2021. 18:28

Mallla

Mara ovdje je netko imao indukciju balonom, cak prva indukcija u grupi ako se ne varam al blokiran mi mozak ne mogu se sjetiti tko….u 6om mj porod je bio….javit ce se….znam da su joj oko predvecer stavili balon, navecer je dobila normabel i fino odspqvala noc a ujutro je poceo porod, fino se otvorila…al evo da me ubijes nenznam tko 🤣🤣

mislim da Cocolina 😊

mara5
    29. Srpanj 2021. 18:33

Nećete vjerovat ostavili me da ležim zbog stavljanja balona, a balona nema! I sad ležim za bzvze. 😑😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.