Nećete vjerovat ostavili me da ležim zbog stavljanja balona, a balona nema! I sad ležim za bzvze. 😑😅
Kako to nema ??
Mozda krene samo od sebe 😜
1.8. Curetak stigao 💗
Sassy - ma nista, nastavilo istim tempom :D sutra idem kod babice pa cemo vidit, iako nece ni ona nista pametno rec
A sto se seksa i hodanja tice, ispada da su to sve mitovi tako da ne opterecuj se
KAJ?!? Za hodanje sam pretpostavila da je mit, ali ovo sa seksom m ije drzalo neku vodu, kao prostaglandin iz sperme, ovo ono. Nista to ne vrijedi?? Idem sad pretrazivati google scholar.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sassy - ma nista, nastavilo istim tempom :D sutra idem kod babice pa cemo vidit, iako nece ni ona nista pametno rec
A sto se seksa i hodanja tice, ispada da su to sve mitovi tako da ne opterecuj se
KAJ?!? Za hodanje sam pretpostavila da je mit, ali ovo sa seksom m ije drzalo neku vodu, kao prostaglandin iz sperme, ovo ono. Nista to ne vrijedi?? Idem sad pretrazivati google scholar.
Hahahahahahaha ne pomaze, bar meni nije, rodila na 41+6 po zadnjoj menstruaciji 😅😅😅
2021. M 💗
Nećete vjerovat ostavili me da ležim zbog stavljanja balona, a balona nema! I sad ležim za bzvze. 😑😅
Nastavi tradiciju poroda dan prije neg je indukcija 😂😂😂
2021. M 💗
Radili su istrazivanja na zenama i kod nekih je cak pokazalo da one koje su imale vise seksa pred kraj trudnoce su prenijele tj ”produzilo” im je trudnocu 😂
Evo moj hoce da idemo u bolnicu 😂 a covjeka… jer imam BH trudove cili dan, bas mi se onako skameni trbuh. Svako malo. Ali racunam ne boli me nista pa ne znam zasto bi isla u bolnicu
Tweetyca je li se razmak izmedju skracuje? Mozda i jeste nesto se pokrenulo. Meni je danas dr rekla da ne zovem na prvu nego da vidim dal se ponavljaju u odredjenom razmaku, da nisu lazne itd.
.
Sada sam bila u nekoj duzoj setnji i vracam se natekle i ruke i noge 🙈 ko da sam na rukama hodala hah
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Iskreno ne pratim, mozda bi trebala. Al sad me bas posteno zabolilo pa cemo vidit kakva ce noc bit
🤞🤞🤞 ajmo curicka!! Tweetyca - imas neku aplikaciju za pracenje? Ja imam Ovia, ima contraction counter koji mi se cini da radi okej i sam ti sve racuna pa ne moras puno misliti, sam zabiljezi ak se nastavi da imas neki dojam.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Potvrdjujem da istrazivanja o seksu i orgazmima ne pokazuju neke znacajne rezultate u pravom smjeru -.- sad sam sve to procitala, izgleda da stimulacija bradavica jedina koliko toliko drzi, a i to je ni vrit ni mimo. Kaze jedna moja prijateljica koja je rodila prije par mjeseci "sta te briga, ti se seksaj i zahtijevaj orgazme, cak i da ne funkcionira, vuk sit, koza cijela" ima zena pravo, bogzna kad ce sljedeci put biti ugodan seks nakon poroda
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Ja sam koristila sve žive metode pa sam opet prenijela 4 dana 😅
Jela ananas, setala, stepenice, pila caj od lista maline, skakala po lopti a i po mužu, stimulirala bradavice, prala prozore, citav stan od plafona do poda ribala 🤣🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja bi sad potpisala 4 dana prenijet, osjecam se kao da cu bit trudna jos barem 3 tjedna. A tu induciraju tek s 41+6, popizditis cu dobit ako dodjem do toga. Skakat cu po cem god treba
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Tweetyca fizički sam mogu reći dobro...dole se čini sve oke hahha malo još krvarim i nadam se da ce brzo proći jer mi je dosta ulozaka više 😅 ali psihički sam malo lose. U trudnoći me hormoni nisu šibali, ali zato sad uzas..😅😅 nadam se i to da će se stabilizirati ubrzo hahaha
I vrijeme nevjerojatno brzo leti...sad pa sad i već mjesec dana prošlo 🥺
Amber i ja sam imala osjećaj da ću vječno biti trudna hahahha jer ono uopće se ništa nije pokretalo, ni lažni trudova ničega...ali kad je krenulo onda je to bilo to i gotovo 😂
.
Stalno gledam kad će nova beba i baš me raduje što više manje imamo do sada sve dobre porode...
Svima u terminu želim da se pokrene što prije i bez indukacije 🤞🏻😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji