Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    26. Srpanj 2021. 18:08

tweetyca

Aha a da? Mene strah petljat oko bradavica :D koristis standardnu tehniku izdajanja ili?

Da, malo promasiram i onda onak u C stisnem kaziprst i palac i samo malo palcem gurkam dok ne pocne curiti. Apsolutno nikakve trudove ne dobijem, ni lazne, tak da vjerojatno nedovoljno rigorozno to radim za porod pokrenuti, ali sad se vise ne bih ni zalila :) 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Pjegica.
    26. Srpanj 2021. 20:52

Matejaa95

Drage cure hvala vam puno. Zelim da sve vi koie jos cekate porod da vam prode sto bezbolnije. Mi zene smo stvarno jacace na svijetu i niko ne moze izdrzati ono sto mi mozemo kao majke. Ja vam iskreno moram reci da sam jos u soku i ne mogu shvatiti jos da je to moja mala mrvica. Bila je samnom 3 minute,spava kao top. Mamini djete🥰 prekrasna je. Mamin cijeli svijet ❤ 3400 i nesto sitno teska i 51 dugacka. Nisam jos ni pitala kad je zocno rodena. Lezim nepomicno jedva gledam od jucer ujutro nisam spavala. Uzmite epiduralnu ako mozete,ja vise nikad ovako nebi pristala. Moram pohvalit doktora u Zadru koji je rekao ajmo carski cura je izmucena a 8,5cm otvorena i ona je bila visoko. Sve moram tu pohvalit. Svaka cast mom muzu koji mi je porod olakso za 80 % bez njega nebi prezivjela. Drzite se drage moje i sretno svimaaa. Mozemo mi sveee. Saljem zagrljaj veliki iz sparnog zadra😘🥳

Cestitam ti dobro se odmori zelim ti brz oporavak i da ces se uskoro maziti sa svojom bebicom 🥰🥰

Lumile
    26. Srpanj 2021. 21:04

Ajme Matejaa95, čestitam, ali žao mi je da si se napatila... ne daj Bože, baš je grozno da si morala osjetiti i jedan i drugi oblik poroda.. Ali bitno da je prošlo, pa se pomalo mazi sa bebicom, I ubrzo ćeš zaboraviti kako je bilo... 🤗

Bojana2017
    26. Srpanj 2021. 21:07

Čestitam Matejaa95 i želim ti brz oporavak kad već porod nije bio. Nadam se da će brzo tvoja beba tebi i da ćete uživati i sve zaboraviti. 😊
    Rio tebi držim fige da brzo sve prođe i da se brzo maziš sa svojom bebom 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Matejaa95
    26. Srpanj 2021. 22:32

Hvalaa cure. Prezivjet cemo..bitno da je ona dobroo. A je dobila je ocjenu 10/10 .bombon je pravi🥰

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Mallla
    26. Srpanj 2021. 23:51

Mateja Čestitam! Iza tebe je velili dio muke, sad još malo dok se oporaviš al bit će lakše uz tvoju mrvicu.
    Najžalije mi je čuti za hitne carskse...nakom porođajnih muka još i carski. Al polako proci ce i to! 

url=https://lilypie.com]

sassy
    27. Srpanj 2021. 10:17

tweetyca

Joooj ja se izvagala jutros. +15kg sveukupno. Cini mi se da zadnjih tjedana dobijen svaki tjedan po kilo. A evo jutros jos natecenije ruke i noge, bas me bole ruke, prolaze trnci kao. Jel to normalno?

I ja isto dobijam puno u zadnjim sedmicama, puno vise i jedem, stalno sam gladna. +15 nije uopste strasno za dobit u trudnoci pogotovo ako ima dosta vode u tebi.
    Kakav ti je pritisak? Bitno je mislim da naticanje nije skupa sa visokim pritiskom.
    Imas srece sto nisi na Balkanu, ovdje bi ti bilo puno gore radi ovih vrucina 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Amber
    27. Srpanj 2021. 10:44

tweetyca

Joooj ja se izvagala jutros. +15kg sveukupno. Cini mi se da zadnjih tjedana dobijen svaki tjedan po kilo. A evo jutros jos natecenije ruke i noge, bas me bole ruke, prolaze trnci kao. Jel to normalno?

Ja se nisam vagala, ali sam jako dobila na tezini u zadnjih 3-4 tjedna, nadam se da je dio voda buduci da imam iste te simptome sa sakama. Mozes si izmjeriti tlak? Meni su rekli da nema brige oko naticanja ruku i nogu ako tlak nije visok ili ako nemas neke druge simptome preeklampsije, da je to normalno, pogotovo ljeti. Ali ja bih ipak izmjerila tlak i malo imala oko na simptomima ovih dana na tvom mjestu, zlu ne trebalo.  

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• puterica
    27. Srpanj 2021. 10:58

Uhhh i ja puno jedem. Puno vise nego u drugom tromjesecju ali kad sam se vagala prosli tjedan vaga je pokazala da sam u 2 tjedna dobila 0,5 kg isto ukupno +15. Jos sam nekoliko puta stajala na vagu jer sam bila uvjerena da sam minimalno 2 kg dobila. Za sad ne naoticem ali ono sto mi je grozno je to da sam dobila celulit  po guzi i nogama 😭 inace sam mrsavica i nemam ga. u prosloj trudnoci dobila 20 kg ali nisam dobila celulit. Nadam se da je i on povezan sa vodom i da ce otic nakon poroda🤞🙏

james
    27. Srpanj 2021. 10:59

A jel netko primjetio ono sto pisu u clancima za pocetak poroda da je jedan od simptoma gubitak od 1-2kg bas zbog vode koja ode?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.