Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyDiamond
    18. Srpanj 2021. 09:11

Vale, Nirvana - čestitam! 💗
    Nirvana, drago mi je da si imala dobro iskustvo! 👍
    Ja sam još na tokolizi u bolnici... sve mi je nekak neudobno, noge su mi nekako teške, pa se hrvam s krevetom i jastukom. Navečer i jutros sam nakon mokrenja primijetila poooveći komad žute sluzi na papiru...👀 možda je cervikalna sluz, no nije bilo krvavo. Cerviks je inače skroz istanjen, beba dubi na njemu s glavom.. Tu i tamo osjećam stezanja, no brzo prođe. Doktor je na kraju samo rekao "vidjet ćemo kolko izdržite"... računa da sam 35 tjedana. 
    Malo me strah prijevremnog, radi bebe, i nije mi još onaj feeling za rodit, zbunjola sam... malo mi je teško i kad čujem svog 5-godisnjaka na telefon...

sassy
    18. Srpanj 2021. 09:43

Zvat cu u pon zubara da se konsultujem. Problem je i sto je tesko dobit termin ovdje gdje sad zivim i nemam tu stalnog zubara, uvijek sam isla u rodni grad kod starog a sad nema sanse da putujem tamo-amo 🤦‍♀️ Uglavnom ne boli me za sad i to je najbitnije. 
    .
    Moram priznati da sad i ja jedva cekam bebicu, koliko god da se bojala poroda i boli, dosadilo mi je bit trudna :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    18. Srpanj 2021. 09:49

CrazyDiamond

Vale, Nirvana - čestitam! 💗
    Nirvana, drago mi je da si imala dobro iskustvo! 👍
    Ja sam još na tokolizi u bolnici… sve mi je nekak neudobno, noge su mi nekako teške, pa se hrvam s krevetom i jastukom. Navečer i jutros sam nakon mokrenja primijetila poooveći komad žute sluzi na papiru…👀 možda je cervikalna sluz, no nije bilo krvavo. Cerviks je inače skroz istanjen, beba dubi na njemu s glavom.. Tu i tamo osjećam stezanja, no brzo prođe. Doktor je na kraju samo rekao "vidjet ćemo kolko izdržite"… računa da sam 35 tjedana.
    Malo me strah prijevremnog, radi bebe, i nije mi još onaj feeling za rodit, zbunjola sam… malo mi je teško i kad čujem svog 5-godisnjaka na telefon…

Izdrzi jos malo 🤞 ako jeste i sluzni cep, ne znaci da ce odmah da se sve pokrene. Jos malo i eto te u 9tom mjesecu. Razumijem tvoj strah jer sam i sama prolazila kroz isto, samo sam ja bila kuci na mirovanju ne u bolnici. Mada sigurnije ti je tu s njima i odg terapijom 😊 uskoro ces biti s svojom djecicom

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Pjegica.
    18. Srpanj 2021. 09:59

tweetyca

Pjegice - dal ti se i partner tretirao za gljivice? Jer muski rijetko imaju ikakve naznake gljivica na penisu i onda se igrate ping ponga vise manje, ti ih se rijesis, seks, eto ih na opet. Pa pripazi na to :)

Nije on samo ja. S cim bi on trebao mazat da bi bili sigurni..canesten ili octenideptom mozda spricat ne kuzim de bas kad je rijec s muske strane 🤣🙈

ana0310
    18. Srpanj 2021. 10:04

pjegica

tweetyca

Pjegice - dal ti se i partner tretirao za gljivice? Jer muski rijetko imaju ikakve naznake gljivica na penisu i onda se igrate ping ponga vise manje, ti ih se rijesis, seks, eto ih na opet. Pa pripazi na to :)

Nije on samo ja. S cim bi on trebao mazat da bi bili sigurni..canesten ili octenideptom mozda spricat ne kuzim de bas kad je rijec s muske strane 🤣🙈

Canesten

2021. M 💗

Pjegica.
    18. Srpanj 2021. 12:04

Eh sad kad sam u kompletnom toku mozemo nastavit vjerno pratiti situaciju 
    Cestitke svim novim mamicama zelim vam brz oporava i da se cim prije vratite doma u svoj komoditet 🥰
    Vec sam bila pomislila da nije nijedne bebice za vikend 🙈

ana0310
    18. Srpanj 2021. 13:20

41+4, kolko ce jos omg 🥺😭

2021. M 💗

• Toncica24
    18. Srpanj 2021. 13:49

ana0310

Suosjecam.
    Bice ti je svaka 2 dana sad plodna voda?
    Mora bit ovaj tjedan dan D 🙂

1.8. Curetak stigao 💗

ana0310
    18. Srpanj 2021. 14:08

Toncica24

ana0310

Suosjecam.

Ma svaka 2 dana plodna voda je od kad sam premasila termin 😅 vise mi je i od tog muka 

2021. M 💗

• Toncica24
    18. Srpanj 2021. 14:48

ana0310

Toncica24

ana0310

Suosjecam.

Ma svaka 2 dana plodna voda je od kad sam premasila termin 😅 vise mi je i od tog muka

Pa da nije krenulo od toga ,a stvarno ti zelim da krene 🙏

1.8. Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.