Nirvana, cestitaaam! 🎉🎊😁 Pisi kad stignes.
Ja bila na pregledu danas, sve je super, i nista se ne pokrece jos, nema pomaka ni u otvaranju, po nekome sam 2 cm, po nekome 3, ovisi kolike prste imaju. Opet mi spominju indukciju sljedeci tjedan mozda…huh…koliko se inace puste preko bez induciranja poroda? Koliko ih mogu odbijati/odgađati? Meni ce u utorak biti 41 tt.
Baš sam danas pitala prijateljicu, u pravilu nema pravila njena doktorica je rekla do 2 tjedna ukoliko je plodna voda i sve ostalo uredu.. Ja svoju nisam ni pitala...možda po njihovoj procjeni ali do sada nitko mi nije rekao krajnji moguci rok
🙅♀️30, 🙋♂️29
Curke morala sam preskocit par stranica nikako da nadoknadim propustene al imam pitanje tj vise dilemu
Kako je vama izgledao taj sluzni cep kad je krenuo ispadati lagano..vidim sebi iscjedak kao neki zuto zelenkasti al ne sasvim sluzavo kako bi ocekivala
Sad ne znam jel mi samo takav iscjedak jer sam imala i upalu koju sam ljecila nedavno medutim nju smo izlijecili s vaginaletama i dobila sam od dokt zeleno svjetlo da je u redu sada
Nema nikakvih krvarenja ali imali smo i odnose nakon nekoliko dana dobre pauze 🤣 nemam bolova osim tu i tamo pritiskanja klasicnog jer se mali samnom nabada po cijele dane 🤣
Jel ima ko kakve rijeci mudrosti za mene bi li to moglo biti nesto da se pokrece ili sam se umislila 🤣 sada sam na 36+5 🤔
Eh i da napomenem da zadnjih nekoliko dana po par puta u danu idem na wc br.2 obavljati 🤣🙈
Nirvana čestitam 🥰 čekamo detalje
.
Cure evo sutra nama 3 tjedna i već smo krenuli s pelenama br2 i robica vel 62...pa čisto da znate da vam najvjerojatnije mali brojevi neće trebati u velikoj količini 😅
Zadnje vrganje bilo u srijedu tad je bio 4200g 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bila na pregledu danas. Otvorena 4 cm, sluzni čep počeo ispadati, i dalje imam povremena zatezanja stomaka i donjeg dijela, ctg očitao jedan trud. Doktorica kaže da bi mogla uskoro 😊 ugl čekamo i dalje.....
Mia 🥰 termin 27.7.
Pjegice, sluzni cep je bas želeast, nađes grumencice smrkljica po gacicama, a meni su neki grumeni bili velicine kovanica 2 i 5 kn...mozes i googlati pa vidjeti slike po netu za usporedbu.
Moguce da ti se upala vratila, ne znam je li se i muz zalijecio ili si se samo ti lijecila, jer si onda sa svakim novim nezasticenim odnosom prebacujete upalu, samo se kod muskih ne manifestira...
Za praznjenje crijeva sam se i ja par puta ponadala kad me ulovilo po 4 puta na dan, ali nista se nije pokrenulo...sve sami lazni alarmi. 😊
Sretno Ivancica, mogla bi ti skoro!🤗
Ana B, ajme kako brzo prolazi vrijeme i brzo rastu bebolinci! Uf, vec ce neki biti velike bebe a ne novorođenčad kad se ja prebacim kod vas! 😊❤
Kiflica da vrijeme leti...prebzro 🥺
Nećemo se ni okrenuti i već ćemo slaviti prvi rođendan 😱😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Prvo sta sam napravila je google upalila i gledala slike pa nisam ulijevala neku nadu u to 🤣
A ne znam za upalu nismo se sexali dok sam bila s upalom i dok sam bila na toj terapiji a i dok je trajala upala imala sam iritaciju dolje sve me ubijalo od cesanja sad toga nema
Nadam se da se nije vratila jer cu poludit ponovno s vaginaletama 🙄
23.07. mi je slj pregled kod zamjene posto je moja na godisnjem po drugi put u zadnja 3 mj 🤣🙈
A mali je poceo taman ludorije izvodit i ful mi se nabija dolje ko da ce sam isplivat iz mene grozno 🤣🙈🙈🙈
Zelenkasti iscjedak mi vise zvuci kao bakterijska upala..ima li neki miris? A gljivice su cesto sirasto bijeli iscjedak... gljivice cesto svrbe...
Nezz, mozda mozes nazvati zamjenu na telefon pa se posavjetovati?
Sortiraj odgovore
Najstariji