Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    17. Srpanj 2021. 22:01

Pjegice moj sluzni je izgledao kao žuto zeleni šmrkalj! Al bas ta gusta ljepljiva konzistencija.
    Kiflice do 42 tjedna mozes odbijat indukciju naravno ako je sve ok s plodnom vodom, otkucajima, protocima!
    Da dodam na Anin komentar za pelene, pampers premium 1 je veći model nego baby love 1 i pampers active 1 i pampers aqua 1. Te sve jedinice smo prerasli osim pampers premuum. Jos smo u 56br, po nesto 62 al sto je manji model. Cura jutros imala 3965g a neznam koliko je duga...26og imamo prvu kontrolu!
    Jedva vas cekamo da nam se pridruzite na temi mame i bebe 💗

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    17. Srpanj 2021. 22:03

Čestitam Nirvana i očekujemo izvještaj čim budeš mogla.
    Hahahaha za robicu se ne bih složila sa Anom 🤣🤣🤣 moja prva cura je 56 nosila 2 i po mjeseca i pelene 1, a i ova će očigledno jer joj je sve veliko.
    Šalu na stranu, zavisi kolike se bebe rode 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    17. Srpanj 2021. 22:04

mara5

Ivančice stanje?
    Ana jel se počelo samo sve odvijati, hoće možda ovo biti tvoj vikend?

Bas dosla sa setnje, kod mene danas nikakvih naznaka da ce ista nocas... niti bolova, niti kontrakcija, bila je malo mirnija jutros, ali je popodne sve nadoknadila. Sluzi iz mene ispada na kile, presmijesno mi je to.. ja ocekivala da je sluzni nes malo i bok 😅 tako da cekamo dalje 😊

Cestitam novopecenim mamasitama 🤗 uzivajte s bebama

2021. M 💗

Mallla
    17. Srpanj 2021. 22:05

Pjegice moj sluzni je izgledao kao žuto zeleni šmrkalj! Al bas ta gusta ljepljiva konzistencija.
    Kiflice do 42 tjedna mozes odbijat indukciju naravno ako je sve ok s plodnom vodom, otkucajima, protocima!
    Da dodam na Anin komentar za pelene, pampers premium 1 je veći model nego baby love 1 i pampers active 1 i pampers aqua 1. Te sve jedinice smo prerasli osim pampers premuum. Jos smo u 56br, po nesto 62 al sto je manji model. Cura jutros imala 3965g a neznam koliko je duga...26og imamo prvu kontrolu!
    Jedva vas cekamo da nam se pridruzite na temi mame i bebe 💗

url=https://lilypie.com]

ana0310
    17. Srpanj 2021. 22:09

Moj sluzni je bio proziran/bjelkast sa sukrvicom/smeckastim.

2021. M 💗

Pjegica.
    17. Srpanj 2021. 22:24

tweetyca

Jel bila samo upala ili imas i gljivice?

Bile su gljivice da i to se navodno povuklo bar mi dokt tako rekla a tada je bilo bas iritantno sa svrabom 
    Sada nema mirisa nikakvog nista ne iritira pa ne znam 🤷🏻‍♀️ 
    Koliko sam skuzila citajuci ovdje budu razliciti ti sluzni pa se ponadala 🤣 vec mi je lagano dosta njegovih nogica u mojim rebrima 🙈🙈

Nirvana2024
    17. Srpanj 2021. 23:12

Moj sluzni cep je bio kako je i ana0310 opisala.
    Dakle, ono preko noci su bili trudovi, topla preporuka svima - ako imate samo trudove i nemate nikakve tegobe ili rizike, ostanite doma koliko mozete, ali pratite na koliko su vam trudovi, da ne udete u kriticnu zonu 🙂

Dosla sam drugi dan u bolnicu, trudovi su tad bili cak blazi, prikopcali me na ctg, obavili pregled i poslali u radaonu. 
    Tamo sam dobila klizmu i potpisala sve papire, ukljucujuci i epiduralnu. Porod je bio lagan, iako je bila velika beba jer je epica proradila kako treba.
    Muz nije mogao biti na porodu, nazalost.

ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
    1. IVF 10/20 Petrova
    2. Ana rođena 7/21
    3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
    Beta 24.5. 🚫
    9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
    Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
    IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
    AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen

sassy
    17. Srpanj 2021. 23:46

Koji sam ja baksuz, cistim zube sad kad ispade mi plomba… ne mogu da vjerujem da se to sad desilo. Inace zub je mrtav pa se nadam da me nece boliti i ispao je samo dio, nisam sigurna jel sigurno ici sad zubaru a pogotovo jer bih morala ga snimit 🤦‍♀️
    Bas me uznemirilo ovo, i bebu je izgleda jer pocela da se bas vrti. Danas def nije moj dan. 

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Mila12
    18. Srpanj 2021. 08:09

Sassy bas tako kako twetyca kaze. Ja sam prije dva mjs isla mjenjat svoju plombu :)

ana0310
    18. Srpanj 2021. 08:57

sassy

Koji sam ja baksuz, cistim zube sad kad ispade mi plomba… ne mogu da vjerujem da se to sad desilo. Inace zub je mrtav pa se nadam da me nece boliti i ispao je samo dio, nisam sigurna jel sigurno ici sad zubaru a pogotovo jer bih morala ga snimit 🤦‍♀️
    Bas me uznemirilo ovo, i bebu je izgleda jer pocela da se bas vrti. Danas def nije moj dan.

Ma bjez zubaru, ne sekiraj se opce, nije opasno.

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.