Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lumile
    07. Srpanj 2021. 15:38

Enigmas

Cure hvala na odgovorima. Sad ste me malo iznenadile kamerama, to mi ni nije palo na pamet. A za sto vam te kamere sluze, koju korist imate od njih? Ja sam na baby phone gledala kao na nesto sto ce mi dati do znanja ako se beba u sobi probudila a mi npr imamo goste u dnevnom boravku. I sad ne znam koja mi je dodana vrijednost to sto bi imala i kameru?

Ma, zapravo ti to dođe na isto... samo eto, mi imamo s kamerom, pa ono, uživali gledajući ju kako spava u drugoj sobi, hehhehe... i isto ima funkciju nekih melodija, ali nisu mi nimalo bile umirujuće pa joj nisam puštala, nego joj pričali preko toga... 

Mallla
    07. Srpanj 2021. 17:10

Tweetyce trbusno spavanje ne dolazi u obzir na bilo kakvoj mekoj povrsini pogotovo ne na jastuku....moram rec hrabra je...ne samo radi gušenja nego i položaj totalno neudoban.
    Ana0310 i ja cu dobit xiaomi, kaze tip u trgovini da je daleko bolji od drugih, ima nekakav senzor za mrštenje kao alarm da ce beba pocet plakat, tome sam se samo nasmijala. Kamera mi je super jer se mi nekad znamo spustiti u konobu na večeru s društvom i onda bi na kameri vidjela jel beba plače jer joj je nešto što treba moju intervenciju ili samo onako kenjka u snu...ne bi morala fizički provjeravati svako malo. A kasnije je mogu instalirat kraj vrata kao nadzor 🤣 da vidim jesam li doma ili nisam 😁🤣
    Susika i druge cure koje ste blizu a na čekanju želim vam da krene samo od sebe...a ako i bude indukcija da sve prođe brzo!

url=https://lilypie.com]

ana0310
    07. Srpanj 2021. 17:17

Mallla

Tweetyce trbusno spavanje ne dolazi u obzir na bilo kakvoj mekoj povrsini pogotovo ne na jastuku….moram rec hrabra je…ne samo radi gušenja nego i položaj totalno neudoban.
    Ana0310 i ja cu dobit xiaomi, kaze tip u trgovini da je daleko bolji od drugih, ima nekakav senzor za mrštenje kao alarm da ce beba pocet plakat, tome sam se samo nasmijala. Kamera mi je super jer se mi nekad znamo spustiti u konobu na večeru s društvom i onda bi na kameri vidjela jel beba plače jer joj je nešto što treba moju intervenciju ili samo onako kenjka u snu…ne bi morala fizički provjeravati svako malo. A kasnije je mogu instalirat kraj vrata kao nadzor 🤣 da vidim jesam li doma ili nisam 😁🤣
    Susika i druge cure koje ste blizu a na čekanju želim vam da krene samo od sebe…a ako i bude indukcija da sve prođe brzo!

Pa da, za 300 kn je fakat super i kasnije mogu prenamjeniti u video nadzor 😅 i dolaze notifikacije kad skuzi pokret! 

2021. M 💗

• puterica
    07. Srpanj 2021. 17:59

tweetyca

Ammm. zene koje su mame vec.. Jel bi stavile vi bebicu od 3mj spavat na trbuhu glavom na obicnom velikom jastuku (vasem recimo)? Frendica postala sliku male tako na Instagram, pa ne znam jesam ja luda i previse se brinem oko toga spavanja jer meni izgleda ko da je pola lica od male pokriveno tim mekanim jastukom, il sta

😳😳😳😳😳
    Prvih godinu dana nisam nikakav jastuk stavljala a kamoli bi to za spavanje na trbuhu.
    Joj ne znam cure, ima svega, necu suditi. Mozda i ja takvu neku glupost napravim ili sam napravila a da nisam ni svjesna.

• puterica
    07. Srpanj 2021. 18:01

Hmmm nisam uopce razmisljala o kameri. Sa prvim malcem smo bili u malom stanu pa nije trebalo. Sad smo u kuci i moglo bi biti zgodno imati kameru. Za tu xiaomi za 300 kn moram imati mob extra?

MariLove12
    07. Srpanj 2021. 18:02

Ana nemoj plakati barem si otvorena! 😂😂
    I meni stize xiaomi 360, super su recenzije za nju 👌

It's a boy! 💙

Lullaby
    07. Srpanj 2021. 18:06

Hahaha ovo za unemirene hormone je vrh. Ja sam do sada bila normalna, bez suza, bez durenja i sličnih ispada. Znači sve ko prije trudnoće. Ali zadnjih tjedana dana je kaos! Ne dođe li ova beba brzo, brže će razvod doći 😂😂 A i svi iz okoline me živciraju. Nije da nisu ludi i imaju vrh izjave nego što me svaka sitnica iživcira užasno, a prije bih odmahnula rukom 😂 Sad mi se samo ili plače ili dere. Strašno! Rekla sam mužu da najbolje da se zaključam i ne vidim više nikoga jer nisam za ljude 😅 Nadajmo se da će biti bolje nakon poroda haha.

Babe
    07. Srpanj 2021. 18:18

Da li imate neke savjete kako ste ostale trudne? Kada ste imale odnose, svaki dan ili svaki drugi.. koja poza sta kako. Mi smo tek poceli ali ako moze par savjeta. Poceli smo prosli mjesec ali sam ja primala injekcije za leđa, sve koje mogu napraviti probleme kod zaceca pa vjerujemo da je to problem bio sad..
    Odlucili smo piti macinu travu i ja i on, kazu da je to super ukoliko planiramo.. 

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

• Mare87
    07. Srpanj 2021. 18:36

Cure.. ja vas nisam redovito citala od svog poroda..
    Ugl. se pisalo o dojenju, cure koje su rodile? 
    Neki savjeti, iskustva..
    Ja sam zabrijala da nemam dovoljno mlijeka pa sam krenula bzvz s dohranom tu i tamo pa sam istrazivajuci skuzila sa nisam tako trebala.. sad se pokusavamo toga rijesiti

mara5
    07. Srpanj 2021. 18:44

babe odi na temu "tko planira i radi na bebi" tako nešto, puno cura se bori i ima hrpu savjeta za pročitati.  mi  smo sad na temi manje više pred porod, i više se dijele takva iskustva i savjeti.

Mare87 jesi skroz izbacila sisanje? ja nemam nikakav savjet, ali ako imaš i malo mlijeka mislim da se možeš uz puno truda vratitit na sisanje.  nisam pametna, ako stigneš piši. možeš popratiti naše cure na temi ljetne bebe/mame mislim da se tamo više pisalo o tome  držim fige

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.