Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MariLove12
    06. Srpanj 2021. 23:51

Mary cestitam!! 🥰🥰🥰

It's a boy! 💙

Mallla
    07. Srpanj 2021. 00:13

MaryClear čestitam i brz oporavak ti želim! Dobro nam došla Sara, naša imenjakinjo 💛💗 mrva mala 😊

url=https://lilypie.com]

Bojana2017
    07. Srpanj 2021. 06:34

MaryClear čestitke ❤️❤️❤️❤️❤️
    Od srca brz oporavak i uživajte. Bitno da je sve ok i da je mrva dobron i ti 😊

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

ana0310
    07. Srpanj 2021. 07:34

MaryClear

Samo da javim. Oko pol 7 dosla Sara carskim. 46cm, 2650g. Ostalo javim sutra tokom dana 🥰 nikakve naznake, ni trudova…

Cestitam! Brzo se oporavi 🤗🤗🤗🤗

2021. M 💗

Aneee
    07. Srpanj 2021. 07:40

MaryClear čestitam na maloj mrvici 🥰 i brz oporavak ti želim 😘❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Ivančica_Maslačak
    07. Srpanj 2021. 07:54

Čestitam Mary. Baš je mrvica 😊🥰
    Kakva su vaša iskustva sa poznanicima? Meni su uvijek znali pričati da cure izađu prije termina a dečki malo duže ostanu. Znam da nema pravila.... 😊

Mia 🥰 termin 27.7.

mara5
    07. Srpanj 2021. 08:18

Ivančica_Maslačak

Kakva su vaša iskustva sa poznanicima? Meni su uvijek znali pričati da cure izađu prije termina a dečki malo duže ostanu. Znam da nema pravila…. 😊

Ma nemoj mi to govoriti 😛😛😛

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MaryClear
    07. Srpanj 2021. 08:22

Evo mene. Hvala puno svima. Pa da krenem s pričom 🙈 jucer suprug i ja rucali oko 15h. Nakon toga legla ja pred tv malo da vidim sta ima i tak nekih pol sata ja odmaram kad odjednom cujem da mi dolje nesto puknulo kao baloncic. I nakon toga osjetim mokro. Odem do wca i skinem gace, kad ono curi iz mene kao da netko pipu ostavio otvorenu 🙈🙈 Ja viknem malo glasnije Saša! Dode on, a ja se smijem i kazem mu vodenjak puknuo hahhaha. Nazovem rodiliste pojasnim da sam prvorotka i da mi puknuo vodenjak i da nema trudova. Dogovorila se s njima da se doma otusiram, obrijem, pripremim sve i da dodem. Ali cure, to je iz mene konstantno curilo, i ne malo nego bas puno... Otusirala se, brisem se, a ono curi... Jedva se obukla hahha. Sve spremili i za bolnicu. Bolnica autom 10min. Dosli tamo, suprug me predao na rodilištu sestri. Tamo su mi odradili ctg, vaginalni pregled i ustanovili da je jos na zadak. Tj doktorica osjetila nogicu. Odvezli me u boks. Prikopcali infuziju i tlakomjer. Cekala sam negdje do 6 da porode jednu mamu prirodnim putem. Taman dosli anesteziolog i sef odjela. Anesteziolog me posjeo u operac.salu. Znaci sjednem na krevet poprecke, noge na stolicu, opustis ramena, nagnes se naprijed i prema dolje, malo smeta trbuh, ali ok hh. I onda mi govori sta tocno radi, kada ce ubosti, kakav je osjecaj. Kroz svaki korak prolazi sa mnom. Pa su me nakon toga polegli, poceli kopcati sva cuda na mene i kisik mi dali. Tada anestiolog sa hladnom, mokorm vaticom prolazio po tijelu i ispitivao kakav mi je osjecaj. Kad sam bila spremna poceo je carski. S time da nisam nista mogla vidjeti, prekrili su prednji dio da ne vidim. Anestiolog mi je cijelo vrijeme govorio sta slijedi, kada su me zarezali, sta cu osjetiti, kada ce ju tiskati van, kada je vani... Tako dragi ljudi da to svijet nije vidio... Nastavak pisem dalje

ana0310
    07. Srpanj 2021. 08:23

Ivančica_Maslačak

Kakva su vaša iskustva sa poznanicima? Meni su uvijek znali pričati da cure izađu prije termina a dečki malo duže ostanu. Znam da nema pravila…. 😊

Frendica nosila curu prenjela preko tj dana, ja nosim curu ev me u komadu bez naznaka ikakvih 😅

2021. M 💗

MaryClear
    07. Srpanj 2021. 08:30

E kada su je izvadili, nasalio se anest.da nam je malena dala i poklon, pokakala se. I onda su krenuli brojati do 4. Ja pitam sta bilo, a oni meni kazu da je malena bila 4puta omotana pupcanom. Pedijatar ju odmah uzeo u dr prostoriju i kroz par sekundi cuje se plač 🥰 anestilozi cijelo vrijeme sa mnom pričali, bodrili me. Stvarno prva liga ljudi. Nakon toga, je bilo sivanje. Kao osjetim sta rade, zatezanja itd, ali nista ne boli. Kada su me zasili, odvezli me nazad u boks. Dali protiv bolova i infuziju. Trebala sam tamo biti do jutra, ali bio jos jedan carski pa su me stavili u posebnu sobu u rodiliste. Sama sam jer cekamo rezultat na covid. Bebu sam jučer samo vidjela. Danas cekamo da dode nalaz pa ce mi ju onda donijeti😭 ode zlatni sat u pm hahhaha dobila sam preko noci inekciju protiv bolova jer me jako bolilo. Sada sam vev puno bolje. Moram paziti, jer kad se naprezem peče me jako tu gdje sam rezana. Vec sam imala vizitu, sad upravo bila cijela vojska doktora da vide da je sve ok. Na noge ce me postaviti oko 6 popodne. Jer je spinalna bila pa mora proci 24h. Ujutro su mi dali i neke inekcije i protiv zgrusnjavanja krvi. Uskoro konacno dobivam caj i neki dorucak. Od jucer nisam nista popila. Cuclala sam poskrivecki mokru gazu 🙈🙈eto to je to vise manje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.