Ana0310 i ja sam na tečaju 😊
Da nema 200 ljudi bi pokušala odgonetnuti tko si, ovako tesko 😂
2021. M 💗
Ajmee. Nema me jedan dan i koliko vijesti! 🤩
Bela, sretnoooo!! ❤️ Mada se možda već mazis sa bebom! 🥰
Orhideja, meni se jučer desilo slično. Imala sam sive tajice, išla na wc, svucem se i tajice mokre. Ali ne ono malo... Onda sam cucnula, nakasljala se i ništa. I tako par puta u toku večeri cucnula i kasljala, ali ništa. Beba se normalno micala, danas isto. E sad, možda je bio neki veliki iscjedak ili me lupila po mjehuru pa nisam osjetila, ne znam..
Tiki, uvijek mi je drago kad pročitam da nešto napišeš, da ste ti i cura dobro! ❤️
Sassy, odmaraj što više možeš. Glavno da si dobila te inekcije.💪
Zene moje ja rodila. Videnjak puka u 10, dosla u bolnicu u 11 otvorena 4 prsta. U 15:17 se rodila moja cura. Svi odusevljeni koji brzi porod za prvorotku. Bez kapi dripa bez icega potpuno prirodno. Da je bolilo je al nesto najljepse na svijetu. ❤️
6/21 👧🏼
6/23 👼🏼 7tt
03/24 ⏳
Waaaaa! Cestitammmm, odlican scenarij! Uzivajte 😍🥰🥰
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Hvala svima na savjetima i podrsci ❤️ Trenutno sam bas van sebe jer nisam to ocekivala ali budem se skulirala narednih dana. Nadam se uz mirovanje dogurat jos mjesec makar
——
Bela cestitam ❤️❤️❤️ Dobrodosla bebo. Jako mi je drago da si imala takav brz porod, zelim ti brz oporavak i uzivaj s maleckom.
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Aaaaa Belaaa čestitam! Juhuuuu...porod kao iz filmova, za poželit! Ma znaš da sam računala da bi mogla oko 3 rodit 😄🥰 jupiii!
Čestitam! Zanima nas naravno težina bebe, cm i tako to....evo neka ste nam Tia i ti lijep uvod u ljetne porode 🥰
url=https://lilypie.com]
Ana0310 inicijali su mi M.G. 😄 mislim da sam jedina s tom kombinacijom... 😊 a vidim Ana ima dosta 😊
url=https://lilypie.com]
Zene moje ja rodila. Videnjak puka u 10, dosla u bolnicu u 11 otvorena 4 prsta. U 15:17 se rodila moja cura. Svi odusevljeni koji brzi porod za prvorotku. Bez kapi dripa bez icega potpuno prirodno. Da je bolilo je al nesto najljepse na svijetu. ❤️
Čestitam Bela i zaista predivan scenario, kao da si sama birala 😊😊😊
Gledam da si 39+4, i ja sam prvu curu rodila kad sam bila trudna 39+4.😊😊😊
Uživajte i mazite se 😉😊
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Uvau! Cestitam i sve najbolje tebi i curki :)
1.8. Curetak stigao 💗
Belaaaaa, čestitke!!! Ajme divnooo!! ❤️❤️❤️❤️ Tebi brz oporavak, a curi sve najljepše u životu! 💓
Negativ, ne, nisam nikoga zvala ni ništa.. Mislila sam si ako je puknuo vodenjak da ću dobiti i trudove. Tako mi je i gin bila rekla jednom. Iako mi je i teta rekla kad je ona radjala da joj je vodenjak puknuo oko 3 ujutro, ali je nastavila spavati do 6h kad ću polako počeli trudovi. Mislim si da ne bi bila tako opuštena da mogu spavati, ali svakako bi pričekala jedno vrijeme da trudovi krenu.
Sortiraj odgovore
Najstariji