Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    11. Svibanj 2021. 14:33

Bojana super su imena Iskra i Iris su odlicni! Bas su odlicna imena i stoje jedno uz drugo skroz!

url=https://lilypie.com]

• Mimica2
    11. Svibanj 2021. 14:35

Dominique, ja sam jednom imala napad tahikardije, kad mi se doslovno u sekundi iz ničega srce popelo u grlo, tjeralo me na kašalj, nisam mogla zrak uhvatiti, i tad sam otišla na hitnu. Sad mi se povremeno desi da mi srce bude u grlu isto kad legnem većinom, i to kad se malac istegne, ispremijesti, šta već radi. Izbije mi zrak iz pluća 😅 Al kažem, neusporedivo sa tahikardijom. 

Bojana, baš vam je lijepo☺️ Ne znam dal sam već napisala ali imena su jako lijepa kombinacija. Ja sam nedavno sestrinog malog nazvala imenom svog sina, dakle uvježbala sam 😄

Termin 18.06

Tinchy_07
    11. Svibanj 2021. 14:47

Cure, torbu vidim vecinom sve nekako spremamo, a kolica cete znaci sad vec?
    Neznam dal mi rano za to, mozda bolje da rijesim dok je lijepo vrijeme, jedino neznam dali da susim u kuci ili vani? Jer doslovno u sumi sam, sve je puno peluda 🙈
    E da, to za srce, sad pumpa vise krvi pa je normalno da je puls povisen sad neznam u kojoj mjeri, ako je jako i cesto se to desava bolje otic kod svog doktora opce prakse provjerit 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

• Tonks6
    11. Svibanj 2021. 14:47

Cureeee stigao mi Sinsay😁😁🥰🥰🥰🥰 kak je to malo, vec sam zaboravila. Evo stvarcica https://ibb.co/JCSTndD

Kiflica
    11. Svibanj 2021. 14:58

Dominique, i meni malecka istisne zrak iz pluca, nelad kad legnem mi se bas kaslje i tesko do zraka.

MariLove12
    11. Svibanj 2021. 15:10

Mimica2

Dominique, ja sam jednom imala napad tahikardije, kad mi se doslovno u sekundi iz ničega srce popelo u grlo, tjeralo me na kašalj, nisam mogla zrak uhvatiti, i tad sam otišla na hitnu. Sad mi se povremeno desi da mi srce bude u grlu isto kad legnem većinom, i to kad se malac istegne, ispremijesti, šta već radi. Izbije mi zrak iz pluća 😅 Al kažem, neusporedivo sa tahikardijom.
    .
    Bojana, baš vam je lijepo☺️ Ne znam dal sam već napisala ali imena su jako lijepa kombinacija. Ja sam nedavno sestrinog malog nazvala imenom svog sina, dakle uvježbala sam 😄

Potpisujem te Mimica! I ja sam se baš prepala. Taman sam legla u krevet, kad je krenulo nabijati ko ludo, nema zraka ne mogu disati, ležati, ja se preznojavam.. I razmišljala sam da odem na hitnu ali sam nakon par sati zaspala sjedeći od muke. Od tada se desilo par puta ali sad nekako imam taktiku da gurnem glavu kroz prozor, duboko dišem, sjedim i zaspem 😂.. Šta su ti tada rekli na hitnoj? Baš me zanima, šta sam propustila 😬

It's a boy! 💙

Dominique_i_bebita
    11. Svibanj 2021. 15:26

Ajme grozno zvuci, al evo ja bila na pregledu i pitala sam za to disanje i srce za svaki slučaj pa kaze da je to sve u trudnoci normalno..cure sve znate, da nema doktora tu bih sve potrebne info dobila xD ostalo s pregleda - sve super, ja na +8 kg, bebac 1400 g, cerviks super, 4 cm, sve odgovara tjednima 🥰 
    .
    Hvala za odgovore za zubno meso..probat cu nesto od tog skombinirat! Samo kaj eto izgleda da nema puno pomoci s tim do poroda.

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Mimica2
    11. Svibanj 2021. 15:34

MariLove12

Mimica2

.

Potpisujem te Mimica! I ja sam se baš prepala. Taman sam legla u krevet, kad je krenulo nabijati ko ludo, nema zraka ne mogu disati, ležati, ja se preznojavam.. I razmišljala sam da odem na hitnu ali sam nakon par sati zaspala sjedeći od muke. Od tada se desilo par puta ali sad nekako imam taktiku da gurnem glavu kroz prozor, duboko dišem, sjedim i zaspem 😂.. Šta su ti tada rekli na hitnoj? Baš me zanima, šta sam propustila 😬

Ja sam to jednom prošla prije 10 godina, kad sam se onesvijestila. U međuvremenu, znalo mi se desiti da puls bude ubrzan, pogotovo sad u trudnoći, ali kad mjeriš već više od 160 otkucaja u minuti, osjetiš. Na hitnoj su mi napravili kompletne pretrage, ctg, vađenje krvi, uzv i sve je bilo ok, osim željeza koje je bilo na granici + niski tlak i desi se. Provjeravali smo i štitnjaču ali sve je bilo ok.  Zato mi je sad ovo što osjetim nakon bebinog namještanja ništa naspram tahikardiji. 
    Ali svakako ako ti se često ponavlja bi otišla na hitnu. Ja znam koja mi je granica zbog tih iskustava pa nit ne reagiram kad otkucava 120/min.

Termin 18.06

miska
    11. Svibanj 2021. 15:43

Ja sam nakupovala toliko proteinskih plocica u dm-u i pereca da mi je muz rekao kao da u rat idem 😅 Uvijek mi je glavni problem da necu ostat gladna hh, a pogotovo sad zbog corone i stanja sa bolnicama. Vidjet cu, mozda jos nesto ubacim od tih suhih stvari, ne moze propasti.
    Ja inace imam nizak tlak, ubrzan rad srca, usporenu stitnjacu. Isla na pretrage i na kraju sam ja sama rekla dr da cu piti manju dozu tableta za stitnjacu jer mi je tsh bio bas nizak, a citala sam da moze biti od njega to sve. Ugl nestale moje promjene raspolozenja, tlak i puls normalni, pa nekad mislim da sam sama sebi dr. 

Rio
    11. Svibanj 2021. 16:02

Tonks6 meni je 15mm od ušća maternice. Znaci i tebi je nisko.. jel ti od početka tako ili? 
    U svakom slučaju nadamo se najboljem 🥰 
    Hvala Tonks6 i hvala vam ostale cure, još jednom ste pokazale da ste odličan Normabel za usputne problemčiće i brige ☺️ 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.