Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    11. Svibanj 2021. 16:38

Curke samo da se malo javim. Nadam se da ste sve ok. Vidim da se dosta vas sprema za bolnicu, brzo ide vrijeme. Ja sam bila na OGTT-u prosli tjedan i imam gestacijski dijabetes. Sad sam na strogoj dijeti, radit cu guk profile svak dva tjedna. Ako ne budu uredni, idem u Petrovu na daljnju obradu i po terapiju. Za sad sam dobila svega 4kg, i ne smijem dobiti jos puno do kraja. Gestacijski je vjerojatno posljedica moje inzulinske rezistencije koju imam od prije. Jos uvijek mirujem i iduci tjedan imam kontrolu kod gin.
    Cuvajte se ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Tonks6
    11. Svibanj 2021. 17:53

Rio

Tonks6 meni je 15mm od ušća maternice. Znaci i tebi je nisko.. jel ti od početka tako ili?
    U svakom slučaju nadamo se najboljem 🥰
    Hvala Tonks6 i hvala vam ostale cure, još jednom ste pokazale da ste odličan Normabel za usputne problemčiće i brige ☺️

Rekla mi je prvi put u 23 tt, makar sam po nalazima vidla da je i ranije pisala, ali valjda kak se to inace dize nije nista spominjala. Citala sam da to zna bit nakon spontanog tak da meni vjerojatno i je zbog toga 🤷‍♀️izdrzat cemo to jos malo, nis nije tesko za nase ljubavi male

Hedwig.Z
    11. Svibanj 2021. 18:12

Torba za rodilište - meni je spremna već dva tjedna, mislim da se sve zguzvalo opet unutra 😂 uzela sam uloske Chicco, ali ne cijeli paket, mislim 15komada. I Jednokratne gaćice 8komada. Od hrane ću još staviti unutra neke kekse, proteinske pločice i slično. A za u box, nisam još spremila.. Čitala sam da treba boca vode, gumica za kosu, balzam za usne. I da, ni ja ne znam kako ide to sa donošenjem stvari u bolnicu, tipa hrana, odjeću za bebu navodno da donese tata na izlasku iz bolnice. Ali ja sam spakirala jer mi je glupo da sad on nosi to taj dan, neki mora po to ići i mi čekati da se netko smiluje u ide po to. Ja sam sve spakirala 😁
    Za probleme sa zubima - ja srećom nemam, ali probajte kupiti četkicu za zube Curaprox Ultra soft. Jako jako mekana, pa vam neće krvariti desni. Stvarno vrijedi!
    Tiki, drži se, sve će biti u redu 🥰
    I još sam nešto htjela napisati ali zaboravila! 😅

Aneee
    11. Svibanj 2021. 18:23

Bojana predivne ste cure 🥰🥰🥰
    Kofer i torba su polu spakirani hahha..svaki dan se sjetim nešto šta bi mi jos trebalo pa ubacim 😅 i ja sam u kofer spakirali robicu za izlazak za malog, čekam još cipelice da stignu pa ću i njih spakirali. Sebi sam naručila jednu haljinicu za izlazak pa čekam sad sve to da stigne I onda da spakiram...do kraja tjedna bi trebalo biti potpuno spakirano 😂
    .
    Ja stalno čistim po stanu nešto..najviše me nervira što ne mogu sama da skinem zavjese ili da operem prozore...pa tako da mi muž slatno uskače pomoći kad se vrati s posla.
    Želim da sve generalno očistim, pa kad beba dođe da bude lakse i da budem mirnija malo 😄
    Sutra pregled, jedva čekam 🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Bojana2017
    11. Svibanj 2021. 18:27

Ajme ja sam razvrstavala stvari za bebu, da vidim šta mi još fali 🙈🙈🙈
    Zaključak, kratkih rukava nemam puno, ali to neću puno uzimati jer ne znam da li će trebati i koliko. Uzeću par bodića možda čisto da imam i super. 
    https://ibb.co/TqdbSwZ
    https://ibb.co/TMT9DNM

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Amber
    11. Svibanj 2021. 18:31

Rio

Dominiquemeni se događa to s kratkim dahom u kucanjemnsrca cesto i to unazad cca dva tjedna.. sve je to normalno. Bebica se naslanja i na ošit i zato dolazi do toga.. ne brini se ☺️
    Jesam jedina u grupi s niskom posteljicom? Glupa sam jer sam se išla malo “educirati” vezano za nisku posteljicu i jbt procitala sam sve nešto gadno, počela sam se brinuti…
    Doktorica mi je rekla da ona ima još malo vremena da se povuče gore, da se ne brinem.. međutim kako čitam iskustva.. rijetko kome se povuče nakon 28-29 tjedna.. u slučaju da dođe do carskog zbog toga, to mi je najmanja briga..ono sto me brine je nedostatak kisika za bebicu zbog te glupe niske posteljice! 😶😶

Nisi, ima nas jos koje cekamo da se digne :) istina je da se rijetko kome digne  nakon 28/29 tjedna (necu ti slat sad clanke, ali sansa pada dosta nakon tog 28. tjedna), ali i dalje se radi o tipa 10% zena s prednjom i 20% sa straznjom kojima se digne i odu na kraju vaginalno roditi. U svakom slucaju, bebi nis ne fali gdje god da je posteljica, samo budi ekstremno agilna oko bilo kakvog krvarenja - znaci odmah i direktno u bolnicu ako ista krene, a osim toga sve po osjecaju, miruj kad ti je tesko, kad ti nije ti po svom. I bez odnosa, to su ti vjerojatno i rekli (to je opet zbog te posteljice da se sprijeci krvarenje, ne zbog bebe). 

Ja sam na 9mm i ne mrda, ali jos uvijek se nadam :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Tonks6
    11. Svibanj 2021. 18:37

Zvala sam si ginicku zbog nalaza urinokulture i veli da je eserihija i dalje prisutna🤦‍♀️ opet tura antibiotika, pa ponovo urinokultura. E sad da vas pitam dal znate neko prirodno rjesenje za tu bestiju da je se vise rijesim jer me sad strah da nebi bebi kaj bilo

ana0310
    11. Svibanj 2021. 18:47

Tonks6

Zvala sam si ginicku zbog nalaza urinokulture i veli da je eserihija i dalje prisutna🤦‍♀️ opet tura antibiotika, pa ponovo urinokultura. E sad da vas pitam dal znate neko prirodno rjesenje za tu bestiju da je se vise rijesim jer me sad strah da nebi bebi kaj bilo

d-manoza? jesi probala s time?

2021. M 💗

Hedwig.Z
    11. Svibanj 2021. 18:50

Joojj i ja stalno čistim i imam isti problem sa prozorima i zavjesama 😂 i muža gnjavim da ofarbamo zidove, evo još dnevni nam je ostao, to ćemo u sub pa sam odmah i druge zavjese naručila. Baš želim da beba dodje u čisto i svježe. Možda smo počele sa tzv gnježđenjem ili kako se već kaže 😅😂

• Sanna
    11. Svibanj 2021. 19:57

Pozdrav drage žene :)
    evo da se i ja javim nakon dugo vremena. Jedva sam uspjela donekle pohvatati o cemu pisete, barem ove zadnje teme :D. Sva robica je preslatka, ja se jos bas nisam bacila u kupovinu, stalno mi je prerano, ali mislim da bi mogla lagano poceti. Mi smo saznali da cekamo curicu :), a termin je krajem kolovoza-početkom rujna, od 26.08. pa na dalje, u Rijeci. Svi bi joj vec nesto kupili, a ja stalno odgadjam, a neke od vas su se vec spremile i za rodiliste . Kad sam to procitala shvatila sam koliko ce nam proletiti ovo vrijeme sto je ostalo. Zapela mi je za oko tema o vrecama za spavanje, i ja sam razmisljala o njima, Mali andjeo i Ethereal imaju one s odvojenim nogicama koje se mogu produljiti pa biti i carape i sa odvojivim rukavima sto mi se cini super prakticno, a i otvaranje za promjenu pelene je jednostavno i materijali su neki divni, muslin, pamuk i slicno. Samo sto mislim da te s odvojenim nogavicama imaju tek od velicine za 6mj, ali mozda ce nam tek tada i trebati, kad bude prava zima. Ma da imaju i ljetne/zimske/cjelogodisnje . Mi cemo puno opremice i robice i naslijediti pa cekam da i to skupim i vidim na cemu smo i sto bi nam jos trebalo.
    Pratim od sada redovitije, cuvajte se vi koje morate i sretno svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.