Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Slonić12
    25. Srpanj 2020. 08:52

Dobra ideja za grupu 😊 
    Nadam se da nitko nema nikakvih posljedica poplava od sinoć. 

Opaaa uskoro kreće kolovoz ekipa 😁😁

Vucica
    25. Srpanj 2020. 08:54

Ne otvara mi link ali kad u tipkam u trazilicu vidim da sam vec citala :) ma kuzim za taj za uho, ali ovaj za celo mi nije jasan zasto ne moze za mladje od 6 mj. I ako odstupa nesto sitno bar vidis otprilike gdje si s temperaturom pa lako poslije provjeris s digitalnim ako je potrebno. Dala sam 350 kn za njega na preporuku u ljekarni I bas sam trazila za novorodjence, sad mi glupo da ga 6 mj ne mogu koristiti. Rektalni bih radije izbjegla ako mogu a para za jos jedan ovako skup nemam. 

• indy34
    25. Srpanj 2020. 09:17

Dobro jutro svima...pokusavam da skontam sta je Zmya predlozila i nd mogu da nadjem ima mnogo stranica ..Ako moze neko da ponovi ??sto se tice termometra vidim mnogo vas ima od Braun za uho ..?!i ja sam kupila imam jedan normalan al na njega se ne snalazim(sorry)pa sam kupila ovaj i mislim da svima je bitno samo kad dodje do toga ..nadam se da nece ..da znamo otprilike imaju li ili ne temp.spavanje u zajednickom krevetu ..zao mi je moji spavaju samnom jel drugacije nije moguce za mene..a kako ce posle sami to cemo da rjesavamo kad bude vrjeme 😂...mislim da treba da se opustimo i ja ne vidim nista lose u tome da djeca spavaju pored nas ako naravno to svima odgovara ..zelim vam svima lijep dan ..mi smo ok od ponoci do ujutro spavamo i budimo se samo na 2 sata da jedemo tako da to je uspjeh ...

dana130
    25. Srpanj 2020. 09:24

Jutro krafnice 😘
    Bebac predivni su decki 💙
    Trancie, nista jos od nas 🤷‍♀️ nadam se onda ponedjeljku kako stvari stoje. Evo ja cekam, danas samo ctg. Zelim svima ugodan vikend i da dodu nove krafnice 😘

Baby girl 💜

• indy34
    25. Srpanj 2020. 09:32

Bebac24

Evo jutarnje ekipe 😂 uzrla mob u 5 dok je jeo i citala vas i razbudila se. Kako uspijete nazad zaspat nakon sta tu cak i pisete?
    Ja otisla jesti vratim se i doceka me ovo 🥰
    https://ibb.co/SxRgX74
    Inace ja spavam u sredini, ali se G dosuljao do brace sad cim me nije bilo. Sad moram na rub i pazit da se ne potuku kad pocnu mlatiti sa rukama 🤭🤭🤭

😍😍😍😍

mrs.p
    25. Srpanj 2020. 09:33

Pepilli - ja sam se 2tjedna nakon poroda predbiljezila za UZV kukova za srpanj, taman sam s Gretom dosla na UZV mozga i cijepljenje. Na papiricu su mi napisali broj telefona i da nazovem pocetkom srpnja za tocan termin. Naravno da sam papiric poslije bacila 🙈 al evo ti broj odjela pedijatrije, daj tam nazovi 204 - 127

Mocho
    25. Srpanj 2020. 09:42

Jutro 🍩! 
    .
    Bebac preslatkooooo 🥰🥰🥰
    .
    Grupa na prijedlog zmye - totalno sam za! 
    .
    Rose - ja nisam sesirice koristila, ali kak smo tek poceli s cicanjem, potvrdujem da imam peckanja i osjetljivost bradavica. Pogotovo navecer nakon citavog dana. Ne stvaraju mi se ragade... i patronazna me upozorila da ce bradavice biti tako malo bolne neko vrijeme
    .
    Ima li netko od vas problem s hiperlaktacijom? Kak to rjesavate? Stalno sam zalivena mlijekom, a lijeva dojka bas stvara probleme... non stop slapici cure i mala se zagrcava na njoj. Bojim se izdajati da jos ne povecam proizvodnju, a lagano mi se stvaraju grudice i bojim se mastitisa 🤷‍♀️

mrs.p
    25. Srpanj 2020. 09:45

Vucica

Ne otvara mi link ali kad u tipkam u trazilicu vidim da sam vec citala :) ma kuzim za taj za uho, ali ovaj za celo mi nije jasan zasto ne moze za mladje od 6 mj. I ako odstupa nesto sitno bar vidis otprilike gdje si s temperaturom pa lako poslije provjeris s digitalnim ako je potrebno. Dala sam 350 kn za njega na preporuku u ljekarni I bas sam trazila za novorodjence, sad mi glupo da ga 6 mj ne mogu koristiti. Rektalni bih radije izbjegla ako mogu a para za jos jedan ovako skup nemam.

Mislim da mozes koristiti, pogotovo dok ti malac spava. Pa ak ti se pokaze povisena temperatura, moja preporuka da ipak jos izmjeris s digitalnim rektalno, cisto da znas dal moras temp skidati...
    Mi kupili Beaba mekani digitalni za 79kn...

Vucica
    25. Srpanj 2020. 09:46

Najvise se zivciram jer mi se cini topao, pogotovo glavica. Ali opet stalno je na meni pa vjerujem da se zagrije, I u stanu je toplo. U jednom trenutku mi je sav bio vruc, nakon 5 min nogice ledene. Decko kaze da mu se glava ne cini nista toplija nego nasa, I probala sam s tim za celo izmjeriti pokazao 36.8, ali sad opet ne vjerujem toplomjeru makar mislim I da je neprecizan ne bi pokazao 36.8 da gori od vrucice 🙄🙄 oprostite moram se ispuhati

Rose1
    25. Srpanj 2020. 09:50

Mocho

Jutro 🍩!
    .
    Bebac preslatkooooo 🥰🥰🥰.
    Grupa na prijedlog zmye - totalno sam za!
    .
    Rose - ja nisam sesirice koristila, ali kak smo tek poceli s cicanjem, potvrdujem da imam peckanja i osjetljivost bradavica. Pogotovo navecer nakon citavog dana. Ne stvaraju mi se ragade… i patronazna me upozorila da ce bradavice biti tako malo bolne neko vrijeme
    .
    Ima li netko od vas problem s hiperlaktacijom? Kak to rjesavate? Stalno sam zalivena mlijekom, a lijeva dojka bas stvara probleme… non stop slapici cure i mala se zagrcava na njoj. Bojim se izdajati da jos ne povecam proizvodnju, a lagano mi se stvaraju grudice i bojim se mastitisa 🤷‍♀️

Hvala ti draga...imam par tockica po bradavicama i pecka da
    Moja mama imala previse mlijeka i morsla se izdajati, iskusnije cure ce ti vise pomoci, ali ona je imala extra puuuuno i morala pa postepeno smanjivala

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.