Hvala cure, hvala Mrs. P kupit cu jos taj digitalni samo da ga nadjem negdje
.
Mocho meni par puta na dan krenu trnci u dojkama I pocne curiti mlijeko, I dok dojim na jednu obavezno druga lije. Stavljam jastucic, ne izdajam jer ne zelim da D ostane bez tog prvog mlijeka za zedj po ovim vrucinama, a I mislim si dosta istece vec samo od sebe
Najvise se zivciram jer mi se cini topao, pogotovo glavica. Ali opet stalno je na meni pa vjerujem da se zagrije, I u stanu je toplo. U jednom trenutku mi je sav bio vruc, nakon 5 min nogice ledene. Decko kaze da mu se glava ne cini nista toplija nego nasa, I probala sam s tim za celo izmjeriti pokazao 36.8, ali sad opet ne vjerujem toplomjeru makar mislim I da je neprecizan ne bi pokazao 36.8 da gori od vrucice 🙄🙄 oprostite moram se ispuhati
I moj bude ful vruc kad ga dignen iz krevetica pa se ohladi, vruce je. I ja se prepala, bas i mama rekla da jr vruc i za cas se ohladio.
💙
.
Mocho meni par puta na dan krenu trnci u dojkama I pocne curiti mlijeko, I dok dojim na jednu obavezno druga lije. Stavljam jastucic, ne izdajam jer ne zelim da D ostane bez tog prvog mlijeka za zedj po ovim vrucinama, a I mislim si dosta istece vec samo od sebe
Moja mama se izdajala nakon hranjenja, ali kod nje je bilo izvanredno stanje, mlijeka za bar troje🤣😂🤣
💙
Najvise se zivciram jer mi se cini topao, pogotovo glavica. Ali opet stalno je na meni pa vjerujem da se zagrije, I u stanu je toplo. U jednom trenutku mi je sav bio vruc, nakon 5 min nogice ledene. Decko kaze da mu se glava ne cini nista toplija nego nasa, I probala sam s tim za celo izmjeriti pokazao 36.8, ali sad opet ne vjerujem toplomjeru makar mislim I da je neprecizan ne bi pokazao 36.8 da gori od vrucice 🙄🙄 oprostite moram se ispuhati
I moj bude ful vruc kad ga dignen iz krevetica pa se ohladi, vruce je. I ja se prepala, bas i mama rekla da jr vruc i za cas se ohladio.
Joj znam da panicarim oko svega, tako si zabrijem nesto u glavu. Hvala ti, stvarno je vruce jucer bilo pogotovo, lakse mi je malo 😘
.
Moja mama se izdajala nakon hranjenja, ali kod nje je bilo izvanredno stanje, mlijeka za bar troje🤣😂🤣
😂😂😂 E stim nemam problema ovaj se ne skida dok I kapi ima 😅
Ma da, ak je na rukama onda je i topliji. Prisloni svoja usta na celo i sastrane na glavu, vjeruj mi osjetiti ces al je vruc. A toplomjer nemre tolko fulat tak da...da ima vrucicu, i toplomjer bi ocitao to
Jutro! Nama se jučer 3 puta desilo bljuckanje u malzu i ja sam se naravno uspaničila ali cijelu noć je bilo ok, to nam se do sada desilo samo 2 puta. Jučer je bila jako dugo na sisi, nije si znala reda i na kraju izbacila ogromnu količinu ☹️.
Bolne bradavice meni su bile puna tri tjedna a sad je ok.
Jutro svima! 😊
Meni ovo vrijeme baš paše, malo prije sam se probudila. 🙈
Trancie kod mene još ništa. Možda da vi krenete pa to potakne naše male lijenčine. 😉😁
Dana javi poslije ctg-a ima li kakvih novosti. 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji