Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    24. Srpanj 2020. 21:22

Trudy joj bas mi je zao, nadam se da se nece ponoviti, takav mu dan ocito☹sutra je novi dan. Drzim figice ds noc bude mirna
    Vidim da se svima smiju bebice, sad se i zabrinula, nadam se da ce i moj uskoro🙏

💙

Rose1
    24. Srpanj 2020. 21:25

Mimoza super si skinula, svaka cast

💙

Žuža
    24. Srpanj 2020. 22:09

Rose mislim da ne trebas brinuti. Prema onome sto sam citala socijalni smjesak treba biti kao nakon navrsena 2 mjeseca. I tak je mom prvom bilo. Zato mi je ovo bas cudno i dosta mi je to rano. Ono spontano smijanje i smijanje u snu mi je normalno. Al bas da ovak reagira mi je bilo cudno. Tak da stvarno mislim da ne trebas brinuti.
    Inace, ni moj nema more suza (jos 🙈). Al danas je bas imao onaj trag od suze koja je kliznula prema uhu jer je lezao na ledjima. Srce moje, tak mi ga bilo zao 😭 

Trancie
    25. Srpanj 2020. 00:05

Zmya i ja sam za... slazem se forum ipak svako cita... nesto privatnije bi bilo puno bolje, obzirom da sve cure nemaju face ( to otpada ) 
    I bezveze ste s tom kavom 🤭 daleko mi Zagreb 🤣🤣🤣ali ko moze bas lijepo 🥰
    Laku noc vam zelim... mirnu s vasim krafnicama , bez grcica 💙💜

Flo
    25. Srpanj 2020. 00:43

Hvala cure, malo je lakse. Ne boli nista osim leđa sad. 🤷🏼‍♀️ Valjda sam sad vec teska. 
    Mimoza sretna godisnjica ❤️
    Trancie super podloga 😀
    Kako je lijepo da se krafnice vec smiju 🎊🎊☺️
    Fenjer ja sam kupila onaj cijeli set za njegu pupka za nekih 25 kn u bipi, jer nisam imala ljekarnu blizu, a bas sam morala to imati taj tren. Ima 3 razlicite vrste komprese ja mislim. I jos sam kupila octenisept za pupak. Ne znam jel jos sto treba. 

Rose1
    25. Srpanj 2020. 01:46

Zuza hvala ti, bas sam se zabrinula. Vidim sve se bebe smiju ciljano, moja jos ne☹i ja guglala i kazu.od6-12 tjedna osmijeh
    Sto je Zmya predlozila? Meni promaknulo🤷‍♀️
    Nema jos nocne?😂😂😂

💙

Fenjer
    25. Srpanj 2020. 02:47

Flo

Hvala cure, malo je lakse. Ne boli nista osim leđa sad. 🤷🏼‍♀️ Valjda sam sad vec teska.
    Mimozasretna godisnjica ❤️
    Trancie super podloga 😀
    Kako je lijepo da se krafnice vec smiju 🎊🎊☺️
    Fenjer ja sam kupila onaj cijeli set za njegu pupka za nekih 25 kn u bipi, jer nisam imala ljekarnu blizu, a bas sam morala to imati taj tren. Ima 3 razlicite vrste komprese ja mislim. I jos sam kupila octenisept za pupak. Ne znam jel jos sto treba.

To nisam ni vidjela da ima u bipi 😂😂😂 

Vucica
    25. Srpanj 2020. 04:01

Evo mene u nocnoj 😳 inace su noci super, noc prije spavao 6 sati u komadu... E nocas nikako svakih sat 2 se budi, sad ga nahranila I vec ga drugi put uzimam iz krevetica jer nece spavat. Sad spava na meni probat cu ga jos jednom u krevetic ako ne opet na cicu #dusamispava

Ninnek
    25. Srpanj 2020. 04:13

Evo i nas u nocnoj. Probudila se u pol 4, najela se (obavezno napa mora raditi inace je jako nemirna), i sada mi spava na rukama, ali nikako da cvrsto zaspi da se premjestimo u krevetic 

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

mimoza
    25. Srpanj 2020. 04:58

Evo i nas u nocnoj 😁 Obicno tako bude jedna noc super, a u narednoj sve duplo naplati hehe Kod nas drugo budjenje i dojenje u tijeku, vidjet cemo kad ce i kako ce zaspati 🥴 mada vec kunja na cici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.