Trudy joj bas mi je zao, nadam se da se nece ponoviti, takav mu dan ocito☹sutra je novi dan. Drzim figice ds noc bude mirna
Vidim da se svima smiju bebice, sad se i zabrinula, nadam se da ce i moj uskoro🙏
💙
Rose mislim da ne trebas brinuti. Prema onome sto sam citala socijalni smjesak treba biti kao nakon navrsena 2 mjeseca. I tak je mom prvom bilo. Zato mi je ovo bas cudno i dosta mi je to rano. Ono spontano smijanje i smijanje u snu mi je normalno. Al bas da ovak reagira mi je bilo cudno. Tak da stvarno mislim da ne trebas brinuti.
Inace, ni moj nema more suza (jos 🙈). Al danas je bas imao onaj trag od suze koja je kliznula prema uhu jer je lezao na ledjima. Srce moje, tak mi ga bilo zao 😭
Zmya i ja sam za... slazem se forum ipak svako cita... nesto privatnije bi bilo puno bolje, obzirom da sve cure nemaju face ( to otpada )
I bezveze ste s tom kavom 🤭 daleko mi Zagreb 🤣🤣🤣ali ko moze bas lijepo 🥰
Laku noc vam zelim... mirnu s vasim krafnicama , bez grcica 💙💜
Hvala cure, malo je lakse. Ne boli nista osim leđa sad. 🤷🏼♀️ Valjda sam sad vec teska.
Mimoza sretna godisnjica ❤️
Trancie super podloga 😀
Kako je lijepo da se krafnice vec smiju 🎊🎊☺️
Fenjer ja sam kupila onaj cijeli set za njegu pupka za nekih 25 kn u bipi, jer nisam imala ljekarnu blizu, a bas sam morala to imati taj tren. Ima 3 razlicite vrste komprese ja mislim. I jos sam kupila octenisept za pupak. Ne znam jel jos sto treba.
Zuza hvala ti, bas sam se zabrinula. Vidim sve se bebe smiju ciljano, moja jos ne☹i ja guglala i kazu.od6-12 tjedna osmijeh
Sto je Zmya predlozila? Meni promaknulo🤷♀️
Nema jos nocne?😂😂😂
💙
Hvala cure, malo je lakse. Ne boli nista osim leđa sad. 🤷🏼♀️ Valjda sam sad vec teska.
Mimozasretna godisnjica ❤️
Trancie super podloga 😀
Kako je lijepo da se krafnice vec smiju 🎊🎊☺️
Fenjer ja sam kupila onaj cijeli set za njegu pupka za nekih 25 kn u bipi, jer nisam imala ljekarnu blizu, a bas sam morala to imati taj tren. Ima 3 razlicite vrste komprese ja mislim. I jos sam kupila octenisept za pupak. Ne znam jel jos sto treba.
To nisam ni vidjela da ima u bipi 😂😂😂
Evo mene u nocnoj 😳 inace su noci super, noc prije spavao 6 sati u komadu... E nocas nikako svakih sat 2 se budi, sad ga nahranila I vec ga drugi put uzimam iz krevetica jer nece spavat. Sad spava na meni probat cu ga jos jednom u krevetic ako ne opet na cicu #dusamispava
Evo i nas u nocnoj. Probudila se u pol 4, najela se (obavezno napa mora raditi inace je jako nemirna), i sada mi spava na rukama, ali nikako da cvrsto zaspi da se premjestimo u krevetic
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Evo i nas u nocnoj 😁 Obicno tako bude jedna noc super, a u narednoj sve duplo naplati hehe Kod nas drugo budjenje i dojenje u tijeku, vidjet cemo kad ce i kako ce zaspati 🥴 mada vec kunja na cici.
Sortiraj odgovore
Najstariji