Pozdrav cure 😊😊
Evo da vam se javim malo… bila danas na pregledu, sve u redu nista se nije mjenjalo…otvorena za vrsak prsta,beba procijenjena na 3.750 kg..kontorola tek za termin ako ne krene ranije 😊😊
Sretno draga! Lijepa kilaža bebice! 💙
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cao cure, samo da vas pozdravim, kod mene nista novo. Nikakvih znakova.. 😩
Cestitam na novim bebicama 💖
Mimoza, sretna godisnjica. 💞
Mi smo danas probali cevape 😌 nadam se da ce biti nekog pomaka 😆
I D se smije nekih 10ak dana, tj smije se sad budan, u snu se znao I prije nasmijati. A presladak mi je kad se zvucno onako nasmije hehehe ❤️ I guguce sve vise.
Hvala cure... podloga je preslatka ... treba je oprat i popeglat 🤭🥰
Ja ovih dana masu djecijih rodjendana imam, skocit cu na vagi 🤭🤣🤣🤣a bas ugrijalo dva dana zadnja kod nas....
MissyR bome fina kilaza... moja ce do 3200 max bit , mislim da vecu tesko bi i rodila...
Ovim krafnicama nasim se nesto ne da. Sve se stisle i nasim busama 🤣🤣🤣🤭
M se isto bas smije ciljano 🥰 kad ga stavim da ga presvlacim pa mu kazem : ma ca si to cinija onda dobijem naaajveci osmjeh 😂😂
I isto guguce.i znate sta 🤦♀️
Lani sam vidila onaj video di bebice govore i love you. I rekla sam onda kad budem imala malu bebu da cu probati. I ja mu svaki dan govorim to. Bas me zanima ako ce do 5 mj pokusat to kopirati 😂😂😂
Mojoj Greti isto idu suze, ajme uzasno mi je to, uglavnom su suze kad ju grci :(
Smijesak - najdraza su nam jutra na prematalici ❤️ guguce, i mama i tata dobe osmijeh, zivimo za to!
Hvala vam cure na cestitkama, bili smo cijeli dan vani i ja sam dojila u sred restorana 😁 Iako sam jos juce rekla da ne bih dojila u javnosti haha danas stavila maramu preko sebe i bebu u lijevu ruku a vilicu u desnu i jela i uopste me njje bilo sram 💪🏼🥰 Vise mi nije toliki stres ici vani, s obzirom na dojenje.
Zuza moj L nema suze, pa muz i ja kazemo da folira dok place heh nije uvjerljiv bez suza, a smije se vec jako dugo, pogotovo tati dok mu vozi biciklo s nogicama.
Treci dan zivota smo ga uslikali dok se u snu smijao i tu fotku dali ugravirati u veliki privjesak za uspomenu.
Kile ja sam se udebljala 19 u trudnoci i ostalo mi je jos 3 za skinuti. Nosim svu staru robu 💪🏼
Dora drago mi je da si se javila. Zao mi je sto ih tako ti grcici muce ali nadam se da je to iza vas. I da cemo realizirat kavicu ☺️ super da si otisla kod frizera, nadam se da si uspjela i duplu kavu popit po planu 😉
Zmya dobra ideja za grupu, i ja sam za 👍
Mimoza sretna godisnjica. Je li vecera bila uspjesna? ☺️
Smjesak i E se zadnjih tjedan dana smjeska. Mi pjevamo tayo tayo 😁 jer stariji obozava taj crtic pa stalno pjeva 😀
.
Ja prijavljujem najgori dan do sad. Napravila sam valjda 1000 km po stanu. Digni ga, spusti, probaj nahranit na lezecki, na sjedecki, na stojecki, stavit u maramu 😭 vristao je od 5 do 8.30 😭 muz je starijeg sad oblacio do mene na kaucu, ja zaspala kraj njih na par minuta 😳 nadam se da necemo cesto gledat danasnju epizodu 😕
Sortiraj odgovore
Najstariji