Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fenjer
    24. Srpanj 2020. 14:32

Cure, moze mi netko uslikati kako izgledaju te sterilne komprese za pupak, pretty please 😁

• Bebac24
    24. Srpanj 2020. 14:36

Fenjer

Cure, moze mi netko uslikati kako izgledaju te sterilne komprese za pupak, pretty please 😁

https://ibb.co/XW3TqVy ja sam koristila te za prvog i sad. Obicna kompresa samo su male

kaktusica
    24. Srpanj 2020. 14:40

Rose jeee, drzim fige da uspijete i dalje 🥳💕 A jesi li probala kada izvuci bradavice onako na spricu?
    Cure probala sam sa multi Mam kompresama, potrosila sam vec 2 kutije ali nista nisu pomogle 🤔 Sad se nadam da ce Purelan  uciniti cudo.
    Bebac predivni su ti decki 💞   A za mamu mi je jako zao, bas uzasna situacija 😔

Trancie
    24. Srpanj 2020. 14:45

Bebac bas gadna situacija... 🤦‍♀️kako nekad obitelj ne razumije neke stvari 
    Dora draga... bas se mucite, ali evo ide nabolje... valjda ti grcici prolaze.... napokon pa cete odahniti bar malo.. mozda vas zubi zaobidju 💙💜
    Pepili super napreduje bebac
    Kaktusice meni ta purelan ni nista vele nije pomoglo napocetku dok se sve smirilo nije, mada sam sa sesiricima ja napocetku dojila..
    Meni dosla danas sa ebay podloga za slikanje male sa allya ... ekstra je brzo stiglo , narucila sam početkom 7 mjeseca... vise je ko folija nego dekica
    https://ibb.co/DVw7kSz

Vrapčić123
    24. Srpanj 2020. 15:04

Kaktusica navodno se ne mora ispirati. Tako su i u bolnici potvrdili. Maži ga u tankom sloju. 
    Mimoza trudimo se s dojenjem. Šeširić i po malo. Podoji malo, jer poslije puno pojede ad-a, no i to je napredak. Kako si ti i tvoja bebica? Sretna vam godišnjica braka! ❤️ Eto sad ste trio, ne duo. 😍
    Bebac žao mi je zbog mame. Već sam ti rekla da i ja imam čudnovatu mamu tako da se kužimo. Dečki su preslatki. 💙💙

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

mimoza
    24. Srpanj 2020. 15:05

Rose bravo 💪🏼 Ne vracaj ih vise, vidjet ces koliko je jednostavnije bez njih. Sad je dovoljno velik da izvuce bradavicu. 

Vrapčić123
    24. Srpanj 2020. 15:11

Rose odlična vijest! Držim fige da tako i ostane! 😘
    Kaktusica meni kao da je Purelan bio bolji. Te Multi nam komprese ok, ništa posebno... 🤔
    Bebac bogme je velki dečko. Neka je, tako i treba, samo neka raste. 💙 I meni kile stoje, ni gore, no dolje. Koma. Mislim da će mi trebati vječnost da se vratim na svoju kilažu. 😑

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Mokvica
    24. Srpanj 2020. 15:33

Pozdrav curke. 🥰
    Hvala svima na čestitkama! ♥️ Punih 40, ali curka i dalje ne planira van. 🙈 Nema baš nikakvog pomaka, sve je isto kao i prošli put. Tijesno uloživa za pola članka, cerviks srednje tvrd, zakrivljen, ctg ne očitava trudove. U ponedjeljak idemo ponovno na ctg. 
    Rose kakav je friz? Ništa se ne hvališ, jesi zadovoljna?
    Dora velike puse i tebi i maleckima. 💞 Drago mi je da si uspjela naći vrijeme za sebe da odeš kod frizera. 😉
    Rio drago mi je da je to u konačnici ipak bio dobar porod bez obzira na bolove. 😊
    Flo kod mene su zadnjih tjedan dana prisutni takvi bolovi, recimo 2-3 puta dnevno ih osjetim.
    Barby držim fige za sutrašnji odlazak kući 
    Mimoza sretna godišnjica s malim zakašnjenjem! I neka večera prođe u miru 🤞
    Bebac tvoji momci baš uživaju. I žao mi je što nemaš majčinu podršku, ali ne daj da te to dira previše. Imaš svoju malenu obitelj i radi si planove s njima kako ti želiš. 
    Trancie podloga je baš slatka. 

Maggy_1
    24. Srpanj 2020. 15:34

Samo da javim, danas osip ispiremo sa čajem od cvijeta kamilie i malo se ublažio 😁 

ena0206
    24. Srpanj 2020. 15:50

Kaktusica meni je pomogla medelina krema za bradavice. Stvarno je 🔝 i kombinirala sam mam komprese, al vidim da tebi on ne pomazu.. Meni su bile super.
    Mimoza sretna godisnjica braka, da ih bude jos puno. 🎉 Bit ce sve super na veceri, vidjet ces.. Samo opusteno. :)
    Trancie 😍😍😍😍 preslatkoo.. 👌
    Bebac momci su ti bas slatki.. Vidi sto stariji uziva u bazenu. 💙
    Maggy super super... Samo da izbjegnes ove kreme glupe.. Ako bi kamilia to uspila rijesit bilo bi divno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.