Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    16. Srpanj 2020. 21:51

rio sve razumin... .mrzim ta pitanja, jos sam ja iz male sredine pa ljudi svi preslobodni komentirat i postavljat pitanja .. ufff ja sizim od toga...

dana130
    16. Srpanj 2020. 21:53

Rita i, ja cu u kolica staviti tetru iapod, ali mi nepojmljivo da ne operem, pogotovo kad se sve moze skinuti. Boga pitaj di je to bilo. A u jaje ne preporucuju nista stavljat sto nije original. 
    Flo pa zeno tebi se ovdje jedva vidi trbuh 😮tj ne vidi da nisi napiaala da si, trudna nebi ni skuzila 😘
    Rose sta su zvali bolnicu, nadam se netko blizak.
    Trudy mislim da ni ja necu nikom rec. Bas jucer svekrva zove muz i pita jel ima sta movo, bas sam ja sa strane komentirala da eto rodila sam pa nismo javili pa joj i on to rekao 😂😂
    Meni su mjerili trbuh zadnja 2 puta. Za papu, nisam u, trudnoci radila, ali par mjeseci prije trudnoce jesam.
    Fenejr ja se nadam rodit svaki cas, pa mi bocice i dude bilo draze da sama operem nego da muz 😂
    Kaktusice cekamo ujutro vijesti i nadam se nekom pomaku 😘

Baby girl 💜

• Slonić12
    16. Srpanj 2020. 22:00

Znatiželja je jača od mene - što znači kada spominjete Ćevape u grupi? :D :D vidim da je nešto urnebesno, ali nikako iz konteksta ne mogu skužiti što :D 

• Slonić12
    16. Srpanj 2020. 22:26

Hvala Rio, i mislila sam da je nešto za pokretanje trudova. 😅 sve je dobro dok nije Ćevapčić 🤣🤣 

• RitaM
    16. Srpanj 2020. 22:39

Dana, slazem se, vuce se ta roba svuda prije nego je kupimo.
    Rio, to za pupcanu je i meni jako vazno. Nadam se da to naprave i kad se ne napomene iako cu i ja napomenuti. 🖒 Slican nam je plan 😊. Hvala ti! 🤗
    Slonic, tako sam se i ja prvi put pitala kad sam vidila. 😂😁😁

Mokvica
    16. Srpanj 2020. 23:14

Kaktisice odmah mi je lakše, već sam mislila da ovi ne shvaćaju ozbiljno taj streptokok. I sretno sutra na pregledu! 🥰
    Fenjer ni meni ginekologica nije radila papu u trudnoći. A što se tiče pranja robice, počela sam negdje u 35. tjednu, većinu je zapravo mama odradila, ja sam oprala navlake od kolica i posteljinu. A krevetić smo sastavili tek prošli tjedan. Nisam vam se pohvalila 🤗 https://ibb.co/gyczB8f
    Dana još će oni isti dan van 😜😁 I dobro si me sjetila za bočicu i dudu, to sam zaboravila. 🙈
    Rio baš su te izbacili iz takta.  😂 Ali potpuno te razumijem, meni je danas najjače pitanje bilo "Kad ćeš roditi?". Ne znam uopće što reći na to, prekosutra u 12,15?! 🤷🏻‍♀️
    Flo jako si zgodna! 👌
    Trudy to je bio jasan znak da je muž taj koji treba pripremiti večeru 😉😁
    RitaM ja bih bez epiduralne, imam dosta visok prag tolerancije na bol pa ću radije malo jače stisnuti zube i dobro. 😊

marmar
    16. Srpanj 2020. 23:14

Boj curke, samo da vas pozdravim i pošaljem poljupce 🥰
    Flo, jesi ti uopće trudna ili šta? 🙈
    Fenjer, ja skoro sve pripremila i posložila, sveki mi pomogla.
    Što se tiče kolica, naša su rabljena pa sam gledala u Zg ima neka autopraona koja ih detaljno čisti, a imaju i neke kemijske čistione koje se bave time pa sam mislila tako nekako napraviti.

https://lb1f.lilypie.com/UVNlp2.png

Trancie
    16. Srpanj 2020. 23:32

Mokvica divan je krevetic 🥰🥰🥰
    Marmar tako sam i ja mislila sijedeci dio oprat jer mi se ne moze skinuti i prati u masini... korpa mi je ok... nju sam iznutra oprala i sve...

Zvonkica
    16. Srpanj 2020. 23:32

Flo ti ko da si na pola trudnoce tek..jos i bolje, lakse je s manjim trbubom 😁
    Nikita ja mislim da je ta oznaka ipak za glavicu ali u smislu kako je glava polozena za izlaz prema van..od sveg sto sam nasla na netu ovo objasnjenje mi se nekak cini da bi moglo biti to..al generalno bitno da je sve ok s mojim pisolincom 😁

Vrapčić123
    17. Srpanj 2020. 01:03

Zvonkica, Pčelica, CurlySue tnx cure na odgovorima. I mislila sam da je majčino mlijeko lakše u odnosu na ad. To mi je logično. 👍
    Rose hvala draga na odgovoru. Evo bili kod pedijatra i kaže da je ok kilaža, da je to normalan prirast, da u početku prirast bude veći i kasnije se smanjuje.
    Selena nadam se da ipak još nećeš roditi. Držim fige. 🤞

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.