Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fenjer
    16. Srpanj 2020. 21:21

Rio ja sam pitala za mjerenje trbuha, meni to nikad nitko nije radio 😂 
    Ajmeeee, stvarno se danima necu javljati ljudima pred kraj, cisto da se naviknu ako stvarno odem roditi- da im se necu javiti 😂 
    Flo ajme zeeeeno, stvarno ne izgledas kao da jos pola godine moras roditi, super, kad rodis imat ces plocice, a ne spek kao mi ostali! Koja je tajna? 😁 Gustaj u lubenici, ali sad ti je kasno za neke dijete 😜 
    Ritam, Ena autosjedalicu sam oprala i kosaru za kolica, onda znaci mogla bi i robicu krenuti pomalo. Okej! 
    Dana nista, cevape dok ne krene hahahaha 
    Vidis, i bocicu i dudu bi mogla oprati i prokuhati 🙈 to mi nije palo na pamet hahahah 
    Rose u 8.mj trudnoce su ti uzeli papu ili? Nisam shvatila.. Meni nikako u cijeloj trudnoci, valjda nije problem to 🤔 

kaktusica
    16. Srpanj 2020. 21:23

Flo zeno mrak si, di je trbuh 😍😍
    Zmya supwr za dobra pregled 🥳🥳
    Ja idem sutra u 8 na kontrolu, zivci mi rade nenormalno...

• RitaM
    16. Srpanj 2020. 21:23

Flo, bas ti je slatki trbuh. Ma meni su svi ti trbusi lijepi, veliki i mali. Ni moj trbuh nije bas nesto velik, mozda zato sto sam visoka 🤔. Al i u manji trbuh stane veca beba, bar se nadam haha.
    Trudy, uf 😣 to ti je znak da ne kuhas. 
    Ja sam tako uzbudena, u zadnje vrijeme ne mogu ni spavat po noci pa odrapim popodne. Rio, jesi ti uzbudena? Jesi radila plan poroda ili ces bez toga? Hoce koja epiduralnu? 

• RitaM
    16. Srpanj 2020. 21:24

kaktusica

Flo zeno mrak si, di je trbuh 😍😍
    Zmya supwr za dobra pregled 🥳🥳
    Ja idem sutra u 8 na kontrolu, zivci mi rade nenormalno…

Joj vjerujem ti. Sretno na kontroli!! 

Nikita206
    16. Srpanj 2020. 21:25

Fenjer, papu radila taman mjesec dana prije trudnoće, bila uredna pa nije bilo potrebe raditi u trudnoći. Što se tiče robice i toga, sve sam to radila u ovih zadnjih par tjedana.

Flo, zakon izgledaš! Si dobila ti koju kilu? 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Bebac24
    16. Srpanj 2020. 21:25

RitaM

Rio13

Zmya super za pregled 🥳
    -
    Meni su vec lagano poceli zivci radit zbog poruka i poziva. Tusiram se i ne javim se na mob jer, tusiram se. Zakljucak. Ja sam u radjaoni a nisam javila. Sto cemo sad? Ajmo zvati dok se ne javim 🤦🏻‍♀️ Majke mi, kad krenu trudovi isuljat cu se iz kuce i otic potajno rodit jer ovo je vec stvarno too much. Da ne govorim da ljudi narucuju rodjenje bebe O na svoj rodjendan 🙄 da, tempirat cu porod kad drugi zele.

Ajme 😂😂😂. Najbolje ti je iskljucit mobitel.

Ja nisam prala jos kolica i jaje. Htjela sam pa sam cula od puno njih da nisu prali jer se u kolica stavi neka plahtica ili dekica. Nemam pojma, ja i dalje bih 😂.

Ja cim sam ih dobila sam oprala i kosaru i jaje. U kosaru stavis tetru dole ali beba kad se mice dode glavicom do ruba, moj obozava rub lizati 😂 tako da ipak dode u doticaj sa tim neopranim. 
    U jaje se nesmije stavljati nista dok je u autu kao as. A oni opet lickaju one jastucice sta im dodu kraj glavice, tako da bolje operi sve 😊

• RitaM
    16. Srpanj 2020. 21:45

Cure, zna li tko - razlika između brisa međice i cervikalnih briseva? Koji se radi pred kraj na betahemoliticki ili je svejedno?

zmya
    16. Srpanj 2020. 21:46

Hahahaaaa evo ihhhh! Ma necu odmah nisam jos spremna hahaha. Al da bi valjalo podsjetitinse kako se to radi, trebalo bi, pogotovo sad kad imamo zeleno svitlo haha :)
    Flo fakat sinelegantna i zgodnicka :) 
    A kao rekli sumvrlo vjerojatno opet carski jer ako se sad nisam krenula otvarat da je vrlo vjerojatno ocekivati slicni scenarij i slj put. Naravno nije pravilo, al da samo 25% zena nakon carskog rodi vaginalno. Ja opet kazem, sve je to individualno, vidjet cemo kad za to dode vrijeme. Al bar godinu dana pauze :) 

• RitaM
    16. Srpanj 2020. 21:46

Bebac24

RitaM

Rio13

Zmya super za pregled 🥳
    -
    Meni su vec lagano poceli zivci radit zbog poruka i poziva. Tusiram se i ne javim se na mob jer, tusiram se. Zakljucak. Ja sam u radjaoni a nisam javila. Sto cemo sad? Ajmo zvati dok se ne javim 🤦🏻‍♀️ Majke mi, kad krenu trudovi isuljat cu se iz kuce i otic potajno rodit jer ovo je vec stvarno too much. Da ne govorim da ljudi narucuju rodjenje bebe O na svoj rodjendan 🙄 da, tempirat cu porod kad drugi zele.

Ajme 😂😂😂. Najbolje ti je iskljucit mobitel.

Ja nisam prala jos kolica i jaje. Htjela sam pa sam cula od puno njih da nisu prali jer se u kolica stavi neka plahtica ili dekica. Nemam pojma, ja i dalje bih 😂.

Ja cim sam ih dobila sam oprala i kosaru i jaje. U kosaru stavis tetru dole ali beba kad se mice dode glavicom do ruba, moj obozava rub lizati 😂 tako da ipak dode u doticaj sa tim neopranim.
    U jaje se nesmije stavljati nista dok je u autu kao as. A oni opet lickaju one jastucice sta im dodu kraj glavice, tako da bolje operi sve 😊

U pravu si, sve cu to oprat, logicno mi je - ipak je bilo negdje u skladistu i u ducanu.

Trancie
    16. Srpanj 2020. 21:50

Flo di ti je stomak 🥰🤣🤣🤣
    Fenjer ja sam pocela ima tjedan cca , vise manje mi je sve spremno... ne znam.cim bi krov od kolica oprala ima mi par flekica od male i jaje moram sredit ... 
    Ostaje montirat krevetic i slozit ga, ali to necu dok ne rodim jer nemam di s njim pa ce neko stavit posteljinu.
    Papa test dosao mi nalaz taman prije nego sam zatrudnila uredan pa ga nije ponavljala... prije toga sam imala upalu pa sam 3, 4 radila ...
    Kaktusice bit ce sve dobro nq pregledu 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.