Rio ja sam pitala za mjerenje trbuha, meni to nikad nitko nije radio 😂
Ajmeeee, stvarno se danima necu javljati ljudima pred kraj, cisto da se naviknu ako stvarno odem roditi- da im se necu javiti 😂
Flo ajme zeeeeno, stvarno ne izgledas kao da jos pola godine moras roditi, super, kad rodis imat ces plocice, a ne spek kao mi ostali! Koja je tajna? 😁 Gustaj u lubenici, ali sad ti je kasno za neke dijete 😜
Ritam, Ena autosjedalicu sam oprala i kosaru za kolica, onda znaci mogla bi i robicu krenuti pomalo. Okej!
Dana nista, cevape dok ne krene hahahaha
Vidis, i bocicu i dudu bi mogla oprati i prokuhati 🙈 to mi nije palo na pamet hahahah
Rose u 8.mj trudnoce su ti uzeli papu ili? Nisam shvatila.. Meni nikako u cijeloj trudnoci, valjda nije problem to 🤔
Flo zeno mrak si, di je trbuh 😍😍
Zmya supwr za dobra pregled 🥳🥳
Ja idem sutra u 8 na kontrolu, zivci mi rade nenormalno...
Flo, bas ti je slatki trbuh. Ma meni su svi ti trbusi lijepi, veliki i mali. Ni moj trbuh nije bas nesto velik, mozda zato sto sam visoka 🤔. Al i u manji trbuh stane veca beba, bar se nadam haha.
Trudy, uf 😣 to ti je znak da ne kuhas.
Ja sam tako uzbudena, u zadnje vrijeme ne mogu ni spavat po noci pa odrapim popodne. Rio, jesi ti uzbudena? Jesi radila plan poroda ili ces bez toga? Hoce koja epiduralnu?
Flo zeno mrak si, di je trbuh 😍😍
Zmya supwr za dobra pregled 🥳🥳
Ja idem sutra u 8 na kontrolu, zivci mi rade nenormalno…
Joj vjerujem ti. Sretno na kontroli!!
Fenjer, papu radila taman mjesec dana prije trudnoće, bila uredna pa nije bilo potrebe raditi u trudnoći. Što se tiče robice i toga, sve sam to radila u ovih zadnjih par tjedana.
.
Flo, zakon izgledaš! Si dobila ti koju kilu? 😁
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Zmya super za pregled 🥳
-
Meni su vec lagano poceli zivci radit zbog poruka i poziva. Tusiram se i ne javim se na mob jer, tusiram se. Zakljucak. Ja sam u radjaoni a nisam javila. Sto cemo sad? Ajmo zvati dok se ne javim 🤦🏻♀️ Majke mi, kad krenu trudovi isuljat cu se iz kuce i otic potajno rodit jer ovo je vec stvarno too much. Da ne govorim da ljudi narucuju rodjenje bebe O na svoj rodjendan 🙄 da, tempirat cu porod kad drugi zele.
Ajme 😂😂😂. Najbolje ti je iskljucit mobitel.
Ja nisam prala jos kolica i jaje. Htjela sam pa sam cula od puno njih da nisu prali jer se u kolica stavi neka plahtica ili dekica. Nemam pojma, ja i dalje bih 😂.
Ja cim sam ih dobila sam oprala i kosaru i jaje. U kosaru stavis tetru dole ali beba kad se mice dode glavicom do ruba, moj obozava rub lizati 😂 tako da ipak dode u doticaj sa tim neopranim.
U jaje se nesmije stavljati nista dok je u autu kao as. A oni opet lickaju one jastucice sta im dodu kraj glavice, tako da bolje operi sve 😊
Cure, zna li tko - razlika između brisa međice i cervikalnih briseva? Koji se radi pred kraj na betahemoliticki ili je svejedno?
Hahahaaaa evo ihhhh! Ma necu odmah nisam jos spremna hahaha. Al da bi valjalo podsjetitinse kako se to radi, trebalo bi, pogotovo sad kad imamo zeleno svitlo haha :)
Flo fakat sinelegantna i zgodnicka :)
A kao rekli sumvrlo vjerojatno opet carski jer ako se sad nisam krenula otvarat da je vrlo vjerojatno ocekivati slicni scenarij i slj put. Naravno nije pravilo, al da samo 25% zena nakon carskog rodi vaginalno. Ja opet kazem, sve je to individualno, vidjet cemo kad za to dode vrijeme. Al bar godinu dana pauze :)
Zmya super za pregled 🥳
-
Meni su vec lagano poceli zivci radit zbog poruka i poziva. Tusiram se i ne javim se na mob jer, tusiram se. Zakljucak. Ja sam u radjaoni a nisam javila. Sto cemo sad? Ajmo zvati dok se ne javim 🤦🏻♀️ Majke mi, kad krenu trudovi isuljat cu se iz kuce i otic potajno rodit jer ovo je vec stvarno too much. Da ne govorim da ljudi narucuju rodjenje bebe O na svoj rodjendan 🙄 da, tempirat cu porod kad drugi zele.
Ajme 😂😂😂. Najbolje ti je iskljucit mobitel.
Ja nisam prala jos kolica i jaje. Htjela sam pa sam cula od puno njih da nisu prali jer se u kolica stavi neka plahtica ili dekica. Nemam pojma, ja i dalje bih 😂.
Ja cim sam ih dobila sam oprala i kosaru i jaje. U kosaru stavis tetru dole ali beba kad se mice dode glavicom do ruba, moj obozava rub lizati 😂 tako da ipak dode u doticaj sa tim neopranim.
U jaje se nesmije stavljati nista dok je u autu kao as. A oni opet lickaju one jastucice sta im dodu kraj glavice, tako da bolje operi sve 😊
U pravu si, sve cu to oprat, logicno mi je - ipak je bilo negdje u skladistu i u ducanu.
Flo di ti je stomak 🥰🤣🤣🤣
Fenjer ja sam pocela ima tjedan cca , vise manje mi je sve spremno... ne znam.cim bi krov od kolica oprala ima mi par flekica od male i jaje moram sredit ...
Ostaje montirat krevetic i slozit ga, ali to necu dok ne rodim jer nemam di s njim pa ce neko stavit posteljinu.
Papa test dosao mi nalaz taman prije nego sam zatrudnila uredan pa ga nije ponavljala... prije toga sam imala upalu pa sam 3, 4 radila ...
Kaktusice bit ce sve dobro nq pregledu 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji