Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana130
    17. Srpanj 2020. 08:07

Kolacic, ja nemam bh, mozda sad zadnje dane, pa mi, nije ni imalo sto ocitat 😂
    Flo drago mi je da napreduju radovi 💪

Baby girl 💜

Trancie
    17. Srpanj 2020. 08:11

Jutro cure !!!
    Kaktusice i ostale petkasice sretan puni tjedan... ds vas bude manje iduci za čestitke!! 🤣🤣 i sretno na pregledima 💜💙
    Pranje ja kad sam kupila kolica oprala sam samo unutarnji dio kosare sto se moze dignuti, a na madrac koji ide je svakako jos nesto , plus navlaka za to oprana i tetra pelena... 
    Jaje nisam onda bila prala, a sad planiram.ako skuzim kako ga uopce skinut 🤭
    Sjedeci dio planiram odnit do onih sta siceve peru od auta jer ja svoju navlaku ne mogu skinuti... 
    Ivana sve to lipo zvuci... dok ne krenes radjat, onda opet bude vise manje kako oni hoce... ja sam cijelu noc bila sa puknutim vodenjakom na svojim trudovina niti 2 prsta... dali drip za cas svih 10 , ali beba okrenuta licem prema naprijed i nije se spustala nakraju su je doslovno iscupali iz mene... zato su me i rezali i sve... ti probaj pa dok ide ide.... 

Trancie
    17. Srpanj 2020. 08:13

e da imam pitanje do kada ste pile magnezij??? 
    Meni zao da mi zezne probavu, a citala sam da se prestaje pit zadnjih mjesec dana.... a moj ginekolog rekao da ne trebam stat!!!
    Ja sam i pocela sa cajem od lista maline pa bumo vidili!!!

Vrapčić123
    17. Srpanj 2020. 08:14

ena0206

Mame beba ima bijelo na jeziku, kako da znam jel soor ili je od mlijeka? Kako se to uopce cisti bebama?

Ena meni pedijatar rekao  da uzmem sterilnu kompresu i omotam oko prsta i nježno počistim vrh jezika, ne u dubinu da ne krene povraćati. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Trancie
    17. Srpanj 2020. 08:15

Ena tako su i meni govorili ko i Vrapcic i ako se dize je od mlijeka , ako se ne moze dignut onda je soor... 

Rose1
    17. Srpanj 2020. 08:16

Fenjer u kolovozu prije trudnoce i rekli da na trebs ponavljati tako da ne brines

Dana decko, moji i njegovi...svi u kratkom vremenu, poludila sam. Moji su inace super, ne znam sto im bilo, ocito se zabrinuli s obzirom na ta moja mirivanja i cirkuse, ali ono, jao
    Zao mi za nespavanje☹cestitam braticu na sincicu, lijepo
    Mokvica prekrasan krevetic, ko iz kataloga
    Vrapcic drago mi je sto je pregled bio dobar
    Ivana plan poroda je samo donekle moguc...ako nisi preotvorena mozes epi, sad u koroni nema stolcica i kade kod nas u Ri i tako...na mnoge stvari ne mozes utjecati...nije prerealan vrlo cesto po meni. Ja sam samo znala da nw bih Epiduralnu i izdrzala bez nje, nije bilo prebolno otvaranje
    Mrvicak zao mi za nespavanje i taj ritam☹ma ja odspavam 2puta po cca3sata po noci, ali ubijena sam svejedno, lagan mi san, svaki pokret i stenjanje cujem...nije to spavanje

💙

Kolacic
    17. Srpanj 2020. 08:17

Mokvica

Kaktisiceodmah mi je lakše, već sam mislila da ovi ne shvaćaju ozbiljno taj streptokok. I sretno sutra na pregledu! 🥰
    Fenjer ni meni ginekologica nije radila papu u trudnoći. A što se tiče pranja robice, počela sam negdje u 35. tjednu, većinu je zapravo mama odradila, ja sam oprala navlake od kolica i posteljinu. A krevetić smo sastavili tek prošli tjedan. Nisam vam se pohvalila 🤗 https://ibb.co/gyczB8f
    Dana još će oni isti dan van 😜😁 I dobro si me sjetila za bočicu i dudu, to sam zaboravila. 🙈
    Rio baš su te izbacili iz takta. 😂 Ali potpuno te razumijem, meni je danas najjače pitanje bilo "Kad ćeš roditi?". Ne znam uopće što reći na to, prekosutra u 12,15?! 🤷🏻‍♀️
    Flo jako si zgodna! 👌
    Trudy to je bio jasan znak da je muž taj koji treba pripremiti večeru 😉😁
    RitaM ja bih bez epiduralne, imam dosta visok prag tolerancije na bol pa ću radije malo jače stisnuti zube i dobro. 😊

Mokvica krevetic je mrak!!! 😍😍😍😍👍
    Bebica ce uzivati u njemu 🥰🥰🥰

Rose1
    17. Srpanj 2020. 08:19

Trancie

e da imam pitanje do kada ste pile magnezij???
    Meni zao da mi zezne probavu, a citala sam da se prestaje pit zadnjih mjesec dana…. a moj ginekolog rekao da ne trebam stat!!!
    Ja sam i pocela sa cajem od lista maline pa bumo vidili!!!

A kao ne pije se zadnji mjesec da ne odgodi porod(cini mi se). Mozes misliti da ce odgoditi, cisto sumnjam, pogotivo manje kolicine

💙

Rose1
    17. Srpanj 2020. 08:21

Zivcira me vrijeme, ili kisa ili buretina, nikako van s malim tu ispred kuce...ja sam vec lagano luda jer mene jos rez boli😤☹😥nikako da se oporavim kako treba

💙

17. Srpanj 2020. 08:22

Rose1

Fenjeru kolovozu prije trudnoce i rekli da na trebs ponavljati tako da ne brines

Danadecko, moji i njegovi…svi u kratkom vremenu, poludila sam. Moji su inace super, ne znam sto im bilo, ocito se zabrinuli s obzirom na ta moja mirivanja i cirkuse, ali ono, jao
    Zao mi za nespavanje☹cestitam braticu na sincicu, lijepo
    Mokvicaprekrasan krevetic, ko iz kataloga
    Vrapcicdrago mi je sto je pregled bio dobar
    Ivana plan porodaje samo donekle moguc…ako nisi preotvorena mozes epi, sad u koroni nema stolcica i kade kod nas u Ri i tako…na mnoge stvari ne mozes utjecati…nije prerealan vrlo cesto po meni. Ja sam samo znala da nw bih Epiduralnu i izdrzala bez nje, nije bilo prebolno otvaranje
    Mrvicakzao mi za nespavanje i taj ritam☹ma ja odspavam 2puta po cca3sata po noci, ali ubijena sam svejedno, lagan mi san, svaki pokret i stenjanje cujem…nije to spavanje

Najvise me ubije to stenjanje. Evo sada je puno kakila i spava kao anđeo. Očito ju to muči. Dam joj Espumisan prije spavanja ali eto djeluje tek ujutro. Ne znam da možda uzmem bio gaju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.