Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    16. Srpanj 2020. 19:32

Na brzinu proletila, sory curke, danss neka guzvica
    Kaktusica jebemu i taj streptokok😤☹
    Mokvice znaju bebice gdje im je najljepse
    Selena drzim figice da nije infekcija...mislim da je Curly imals neku infekciju, isto primala tokolizu pa se  preko noci zacepilo i poceli trudovi. Znst ce ti ona bolje
    Eovyn ja mineralnu inace bas ne pijwm
    Black sretno sutra
    Tea zelim ti sto brzi oporavak i da bebica uhvati ritam pa da ti bude lakse
    Ena to mozda od mlijrks u ustima, mom bude ako bljucka i tako ponekad

💙

zmya
    16. Srpanj 2020. 19:34

Kako si selena? Jesi sr uspjela malko smiriti? Znaju doktori sto ciniti, imamo u grupi palcice, u super si tjednima za blizanacku trudnocu, vjerujem da nije jednostavno, a probaj i zbog njih i zbog sebe nekako gledati vedriju stranu i biti pozitivna ;) 
    Moj pregled dobar.. rez na maternici zarastao dobro, rekao dr vjerojatno me opet ceka carski al da dole sve izgleda ko da nisam ni rodila, da mogu na sljedece kad god hocu. Inace sam prije 4 dana prestala krvariti. Znaci pet punih tjedana je trajalo krvarenje. 
    Eto, sad samo trebam spakirat sebe i dijete za mjesec ipo dana mora! 😅

Trancie
    16. Srpanj 2020. 19:51

Mokvica tako su i meni rekli za streptokok da ide na porodu svako 4 sata...
    Kaktusice a i tebi iste muke ko.i nama 🤦‍♀️
    Zmya super za pregled... 
    Slonic meni isto radili bris sa 35plus4 kad sam bila na pregledu... 
    Nikita smetnila sam komentirat sliku , super izgledas... stomak koda nije 40 tj 🤗🥰
    Selena i ja se  nadam da nije bakterija kakva i da jos malo izgurate 3u1 💜

• RitaM
    16. Srpanj 2020. 20:24

Trancie, Rio, Vucica, Svea i ako sam jos koju zaboravila, hvala puno na info za pedijatra!
    Dana, sretna godisnjica, sve najljepse vam zelim!
    Polly, malena je medenaaa 😍. Slike ko za reklamu, divne, divne.
    Kaktusice, i mene muci streptokok. Nadam se da nam to nece biti neki problem...
    Zmya, odlicno! Jao vec idete na more, bas super, dobro se provedite! 😍
    Selena, sretno! Bit ce sve ok, svaki dan je plus tako da super.

Rose1
    16. Srpanj 2020. 20:24

zmya

Kako si selena? Jesi sr uspjela malko smiriti? Znaju doktori sto ciniti, imamo u grupi palcice, u super si tjednima za blizanacku trudnocu, vjerujem da nije jednostavno, a probaj i zbog njih i zbog sebe nekako gledati vedriju stranu i biti pozitivna ;)
    Moj pregled dobar.. rez na maternici zarastao dobro, rekao dr vjerojatno me opet ceka carski al da dole sve izgleda ko da nisam ni rodila, da mogu na sljedece kad god hocu. Inace sam prije 4 dana prestala krvariti. Znaci pet punih tjedana je trajalo krvarenje.
    Eto, sad samo trebam spakirat sebe i dijete za mjesec ipo dana mora! 😅

Drago mi je za dobar pregled🥳znaci jos malo i opet ces nam biti trudnica😉

💙

Fenjer
    16. Srpanj 2020. 20:29

Black koja je to glupost s tim mjerenjem 🙈 sretno u trudnickoj, javi! 😁 
    Selena nadam se da ce sve biti uredu i da cete izgurati jos koji tjedan.Jel znas koliko bebaci imaju grama? 
    Flo i kakav je guk?? Da cujemo 😜 
    Mokvica, Kaktusica stignu vase Petre jos van, njima se ne zuri 🥰🥰 
    Nikita, Rio su na redu, i Dana. Hoce biti stogod od tih cevapa? 😉 
    Zmya i kad onda ides Petru praviti bracu ili seku? 😁😝
    Barby super 🥳🥳🥳
    Slonic meni iduci tjedan  uzima briseve, uzela mi je na pocetku trudnoce. 
    Papa test nisam radila u trudnoci, jeste ga sve radile? Imala sam od 2mj prije trudnoce i bio je uredan i nije ga ponavljala, a ja se dosad nisam toga ni sjetila 😂 jel ima on nekakvog utjecaja na porod ili nesto? 

Fenjer
    16. Srpanj 2020. 20:31

Trudnice, i mame, kad ste pocele prati i slagati baby robicu, posteljinu i ostatak??? U kojem tjednu? 

Trudy
    16. Srpanj 2020. 20:32

Kaktusice taj streptokok bas ne odustaje kod tebe 😕
    Eovyn ne vidim razlog zbog kojeg ne bi mogla popit mineralnu?
    Nikita i ja sam trbuh zaboravila komentirat ☺️ bome, mislim da je moj takav bio u 6.mjesecu trudnoce 😁 
    Zmya zasto bi trebala opet na carski? Meni su rekli ako nema nikakvih indikacija da mogu vaginalno i evo nakon carskog rodila vaginalno.. samo ne smijes primit epiduralnu, tj ne preporucuje se. 

• RitaM
    16. Srpanj 2020. 20:34

Fenjer

Trudnice, i mame, kad ste pocele prati i slagati baby robicu, posteljinu i ostatak??? U kojem tjednu?

Ja u 35tt, ali je jos necu opeglati... To cu ostavit za zadnje, mama ce mi pomoc ❤. Dobro je pripremit sve prije, no kako sam ja na mirovanju, nisam se bavila time da ne stojim puno na nogama 😊.

ena0206
    16. Srpanj 2020. 20:50

Zmya super za pregled. Kad ce onda braco ili seka? 😝
    Fenjer kolica i autosjedalicu oko 33 tjedna.. Robicu u 35 - 36 tjednu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.