Dana cestitam🥳🥳🥳lijepo se napapajte
Trudy zao mi je zbog psa☹😥sretnooo🍀🍀🍀ako je drzavno, preko veze je gotovo uvijej😤
Vucica zao mi zbog grcica, i mi koristimo espumisan jer je pun zraka..sto se tice bljucanja i moj tako kso sto si opisala
Kile 2+, ali to mi zbog mlijeka. Ja bih voljela da imam i vise jer sam mrsavica
Moj frajer stalno neke cudne zvukove ispusta, škripuce nekako promuklasto.
💙
Hvala vam cure 😘
Dana posao bi mi bio 5 min autom od kuce… Al trebala bi pocet radit za mjesec i pol onda ako se natjecaj uspije rijesit do tada 😕
E isto nikako zaspat danas… Odlozim ga, probudi se za 3 sekunde… Zadnjih par dana sam pocela ring sling koristit kao zadnju slamku spasa. Nisam jos 100% savladala motanje, al zato ga i ne nosim previse (tipa 5 min). Ali fascinantno mi je da odmah zaspe u tome i onda kad ga odlozim nastavi spavat 😁 tako da ako ste ocajne, preporucam neku nosiljku. Znam da sam to i sa starijim znala radit. Onda bar imam slobodne ruke pa mogu i napravit nesto 😁
Super bi ti bilo, bas blizu. Drzim figice🍀
Odlicno sto si nasla nacin da ga umiris
💙
Yvette što se kila tiče koma, izgledam loše baš, svi nešto govorili otići će puno na porodu, a meni otišlo svega 6 kg, dakle ništa, još mi se vode neke nakupilo u tijelu nakon poroda, ne tijekom trudnoce, a tijekom trudnoće sve ok. Imam trbuh još uvijek, sva sam okruglasta, viška imam onako 6-7 kg sigurno, a sad to govorim u odnosu na kilažu netom prije trudnoće jer sam bila baš vitka. Uglavnom mislim da ću se i ja pomučiti oko toga. Sva sreća pa živim na brijegu pa ću ići u šetnje i gurati kolica pa možda što ode... 🥴🥴🥴
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Dobar vam dan djevojcice! 🥰
Rio, Selena sretno na pregledima 🤞🤞
Selena bit ce to sve uredu, sigurna sam! U najgorem slucaju bebice su vec velike i mogu se i roditi 😊 Ja sam uzela jos Vir i Lola uloske uz to sve nabrojano, a mrezaste u dm-u.
Rio, Dana ja vec mjesecima nisam prespavala noc, ubija me to, dusu vragu bi prodala da odspavam 8h u komadu. Kad cu se naspavati i zasto nikad? 😂
Dana sretna godisnjica! Slazem se s cascenjem cevapima 🤗😉
Trudy pa ti ni na porodiljnom ne mirujes nego trazis posao, super! 💪
Anavo umrla sam na Misu Kovaca, hahahaha!! Jucer sam u CCE vidjela malog deckica u kolicima koji spava s obje noge izvan kolica i rukicama iznad glave, presmijesan je bio! 🤗🥰
CurlySue ovo pise u mojoj knjizi Cudesni tjedni https://ibb.co/q7K1kjN ne znam zasto je naopako, okreni mobitel 😂 Puse tebi i bikicu! Drago mi je da uzivate! 😘😘
vrapcic to s napom sam.vidjala koma mi je ro… ali stvarno nekim bebama pomaze… ja sam na onom vrricu iznad krevetica imala sum … spasio me neke noci…. jedno vrijeme.me bilo strah da ne stane 🤣🤣🤣
Ja sam si jucer uzela babymonitor vitech sa kamerom koji kod nas dodje cca 1300 k, a u Bih sa povratom cca 700 kn … bas sam odusevljena… razlika u cijeni je stvarno dupla skoro… pa eto ako kome treba , a ima koga u Mostaru ili moze se i online narucit za Bih( bez povrata )
U nekim trenucima bih skakala ko majmun samo da prestane urlati toliko. Uf gadni su ti grčevi. Baš mi je bude žao. Mi sinoć usred noći napu uključenu, sigurno si susjed misli da nismo normalni. 🤣
Hehe, nama napa isto radi non stop. Probali usisavac i zvukove s youtube-a, ali nema do nape. Ak rikne napa, nadrapali smo. S tim da je nasuprot nape frizider pun sarenih magneta - dobitna kombinacija. Vec se zezamo da je to Gretin kutak jer su jolica stalno tam parkirana
Rose super nadam se da ce pomoci... Bas me srce boli kako place kad ga uhvate
.
Selena ja se slazem za godine 😂 ja imam 38 I isto medju starijima uvijek bila u ambulanti
Rose to je taj sampon, da. Dad ga trenutno nemam al moram uzet opet.
Yvette, Vrapcic za kilgorame... ha sam u plusu i dalje 3.5-4kg. Trbuh se vraca na svoje al zato ovi slaufici sa strane ne. Ostalo mi je guzice i nogu i ovog dijela ispod sisa, oko rebara, kao sloj sala. Isto cu se morat malo potrudit, nije to samo evo me ispuhala sam se. jela sam slatkoga i svacega u trudnoci i te nuzne zalihe sala koje su se 9mj stvarale tesko da mogu u mjesec dana nestati tek tako.
Nigdje ne mogu naci onaj trokut znak za auto da je beba u autu! Help? Narucila sam sa bazzara cekala tri tjedna na kraju nije dostupno. U pointu nisam nasla. Dalje nisam stigla ici.
Trudy zao mi je zbog psa…💕
Dana sretna godisnjica !! ❤
Svea nekad cujem svog u polusnu da se meskolji ali spavam toliko cvrsto da je potrebno da krene bas plakati da bi me probudilo.
Anav bas si me nasmijala s komentarom o Misi…to sam i ja toliko puta pomislila. To im Morov refleks ali presmijesno izgleda 🤣
DojenjeJucer sam opet malog pokusala staviti na sisu, on je toliko vristao kao da ne zna sto treba s njom. Jedva sam mu ugurala, preznojila se. I prije je bio takav u manjoj mjeri ali otkad je naucen na bocicu, to je jos gore. Vagala sam ga prije i poslije. Jedva je ista povukao. Sad definitivno znam da nista od dojenja.
Kosa meni malo ispada, nista strasno…
Kile nakon poroda kako stojite? Ja sam se udebljala 2 kg od izlaska iz bolnice. Trbuh mi je odma spao, ali imam 6 kg viska u odnosu na prije trudnoce i nista ne mogu obuci. Izgleda da je to nesto oko cega cu se morati pomuciti
Ja sam na +1 od početne kilaže (s +10 sam išla roditi).
Isisalo me dojenje i ova propisana vlaknasta prehrana... Fizički sam sita, ali emocionalno baš i ne. Pojela bi kebab u pizzi najrađe za ručak pa burek za večeru🙈😁, ali to ce jos malo pričekati...
Yvette hvala 😘
Rose 😘😘
Trudy, sta odmah s pocetkom sk. godine?
Fenjer hvala 😘 bas to kad cu se naspavati i zasto nikad ja bi se zadovoljila i sa 6 u komadu 😂😂
Selena sretno ako je krenulo, iako se nekako nadam da su samo dosli pi nju, s obzirom da je rekla da se zadnji put srusila.
Baby girl 💜
Anavo ja svojoj uvijek pjevam Samo jednom ljubav 😅 Muž nije znao tko je MMK kad sam je zvala tako :D Sad je naucio
.
Kilice - nemam vagu pa ne znam tocno, ali po osjecaju bi rekla dami je ostalo 6,7 kg... i to sve trbuh, muffin top i guza 😒 Udovi se ispuhali, ostalo ce trebati skidati... cekam pregled da krenem vjezbati
Sortiraj odgovore
Najstariji