Evo mene, naravno zaspala u 10, pa se budim za prvo hranjenje 😁
Vrapcic i meni je trbuh ko tebi, ne brini, vratit ce se s vremenom na starom ipak se rastezao dosta dugo. Ja sam mislila da nemam lineu (i u prvoj isto) i tek mi je nakon poroda zapravo postala vidljiva ali zbilja blago. I ona s vremenom izblijedi. Mene vise pupak zabrinjava jer izgleda kao jedan ogromni krater 😁 ali i on ce se s trbuhom vratit na mjesto..
Za kakanje nama pomaze poza za kakanje ili masaza trbuscica, "voznja bicikle" nogicama.. kamilicu nisam davala, a toplomjer isto nije bas moja praksa..
Za bolnicu sam ja imala samo ruksak 😁 imala sam jednu spavacicu (prvi dan sam imala onu iz radjaone, bila sam dosta slaba pa se nisam tusirala nego tek drugo jutro, drugi dan svoju i treci isto jer sam i onako treci u 2 vec isla doma), 2 rucnika (jedan veliki, jedan manji), uloske, gacice, pribor za higijenu (sampon, dezic, cetkica, pasta, cetka za kosu), obicne maramice, vlazne maramice (mali paketic), vlazni taletni papir, japanke za pod tus, 2 bocice od pola litre vode, petit keksi, punjac za mob. I to mi je bilo sasvim dovoljno.
Podrigivanje moj ni prvi ni ovaj ne traze uvijek. Po noci ne podrigujem jer pojede jako mirno (i ja uglavnom zaspim) i ne trazi, preko dana ovisno kako jede. Kad jede ko manijak podrignem, kad jede pristojno i mirno ne 😁
.
Mi jucer i danas uzimamo taj espumisan (cca 3-4 puta dnevno mu dam). Znaci preporodjeni! Dam mu ujutro na "prvom" podoju i navecer na "zadnjem" i kroz dan jos 1-2 puta. Stvarno bolje spava, manje se napinje, pa evo, ako jos nekog muci ta napuhanost ja bi vam rekla da probate. Bar pretpostavljam da je nama do espumisana to, jer zadnjih tjedan dana je bas bio dosta zivcan zbog tih plinova, a drugo nista nisam mijenjala. 👍
Idem sad nastavit sa spavanjem 😁😴 laka vam noc 😉
Grudnjak i purelan sam isto imala sa sobom 😁
Lak za nokte sa mnom je bila u sobi mama koja je imala poduze gelirane nokte u boji na rukama. Pa sad.. meni je na nogama bio ostao neki nude a na rukama nisam imala nis.. sad ti budi pametan 🤷🏼♀️
Inace samo, dal vi svi znate doktore (imenom) koji su vas poradjali? Tipa ja nemam pojma tko mi radio carski.
Dora me nekidan izmotivirala odlaskom na Bundek.. mi nismo ilovili ranojutarnju sihtu al zato danas popodne jesmo. Sramota me rec al danas je meni bilo prvi put da sam vidila Bundek u zivotu, a toliko sam godina u Zagrebu 😬 slistila sladoled i dobro je.
Vjezbanje neko barem malo mini jel tko krenuo? Ja jisam nista od ovog disanja ji vjezbi sta mi je fizicka u bolnici rekla jos pocela radit. Kako da se natjeram 😭
Probala bi ovaj tjedan otic do Rozi stepa po drugi onaj cvrsci pojas obzirom da za vikend palimo na more.
Za mene super jel ne znam .inace bi bilo svasta 😂
Jutro krafnice. Vidm mirna noc 😁 uz mojih 100 budenja, mogu rec da je ova noc sasvim dobra, sam 2 budenja, u 2.30 i 4.30 💪
Cestitke svima koji pune tjedne i sretno na pregledima. I mi amo danas na pregledu i zbilja se nadam da se bar nesto promjenilo 😂
Baby girl 💜
Jutro krafnice. Vidm mirna noc 😁 uz mojih 100 budenja, mogu rec da je ova noc sasvim dobra, sam 2 budenja, u 2.30 i 4.30 💪
Cestitke svima koji pune tjedne i sretno na pregledima. I mi amo danas na pregledu i zbilja se nadam da se bar nesto promjenilo 😂
Jutro cure!
Kako kaze Svea, nisi ni od moje Dore daleko, ona je 2:20 i 4:40😁 Sretno na pregledu!
Bezz, sretnoo🥰 Čekamo krafnicu!
Jutro curke!
Čestitam na punim tjednima i sretno na pregledima!
Mila ipak ću pokušati sa šećerom i kamilicom. Kako se točno kuha i koliko ide šećera? Greta baš ima problem sa probavom. 😔
Fenjer ma sve ćemo mi to istopiti sigurna sam. 💪💪
Svea hvala draga. 😘 Dobro veliš, vidjet ćemo što budućnost nosi. 🤔
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Svea, anavo, mozda se tako i moja bude budila pa hvatam ritam 😂 hvala cure 😘
Baby girl 💜
Rita da, to je i meni, ne znam stanu li bocice koje imam, izdajalica...a vidjet cu mslo danas
Vrapcic ma super izgledas😉moj je mali, ali pudingast😂😤☹noge su mi bile cvrste,misici, a sas sva mlitava,ali da, dovest cemo se u red
Kamilica -meni rekla patronazna ne kamilica🤷♀️
Fenjer,Flo, bolnica- uzela 3spavacice, koristila 2, ali ja volim viska imati. Mozes u japankama. Ja sam dosla u bolnicu u tenisicama i direkt u rađaonu. Ja sam nosila ogrtac jer sam se isla tusirati u njemu, a u sobi oblacila spavacicu, ali u principu ti ne treba. Chicco uzela pola, jedne vir. Vir nisam ni koristila nego zvala da mi donesu ostatak chica jer sam ih mijrnjsla jako cesto, bio mi dosta 1, sve bi mi pokrio. 2velika rucnica dechatlon(malo zauzimaju jer su tanki)2mala rucnika. Vlazne maramice, toaletnu(iako ga i tamo ima)higjenske potrepstine, japanke i papuce.2boce vode od pol litre, petit kekse, banane. Izdajalicu su mi donijeli.
Vucica bas ste uzivali, lijepo, a ti grcici bas moraju proci😤☹😥
Ely ni nama nije islo podrigivanje kad je bio manji, ali vidim da mu lakse kad podrigne...sad uglavnom podrigne
Lolypop samo ti uzivaj, uredi se😉
Trudy i ja jutros dala espumisan, das na zlicicu ili u bocicu?25 kapi
💙
Ely što se tiče podrigivanje, moja Greta jako teško podriguje ili to bude neki nježan zvukić, ne ono pošteno podrigivanje. Uglavnom mi nju držimo po pola sata, nekad i sat vremena, jer kad ju stavimo u krevetić krene se meskoljiti i vidimo da nešto ne štima, obično se ili popisali ili treba podrignuti pa ju ponovno dignem. Uglavnom uvijek je držim barem 15 minuta i po noći.
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji