Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trudy
    12. Srpanj 2020. 20:28

Zmya ime doktora bi to trebalo pisat na otpusnom posmu (bar meni pise)
    Sa mnom u sobi isto bila zena koja je imala lak na nogama. Na rukama nisam vidjela ako ima ili ne..

Žuža
    12. Srpanj 2020. 20:32

Fluffy cestitam od srca 🎊🎊
    Curke koje trebaju roditi- sretno i neka prodje sto brze i bezbolnije!
    Pitanje- jel se vasim bebama trese brada? Mom se trese recimo kad ga idem podici ili spustiti. Prvom malom se to jako rijetko dogadjalo, tipa kad bi dojio. Ovom sad tak nekako,’po mom misljenju, cesto 😳 Svasta sam procitala o tom, naravno, i sad sam van sebe 😭

Rose1
    12. Srpanj 2020. 20:40

Zmya ja sam babicu pitala ime doktora pa zato znam...ja jos nisam pocela vjezbati jer se nisam oporavila☹ne mogu se ni gledati u ogledalu kako sam sva mlitava😤ma uzas

💙

Vrapčić123
    12. Srpanj 2020. 20:45

Curke jel ode s vremenom ova linea negra nakon trudnoće i treba li se to mazati s nečim da ode? Baš grozno izgleda. 😐 Kad se smije lagano početi vježbati nakon poroda? Vjerojatno se ovih 40 dana ne smije. 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Rose1
    12. Srpanj 2020. 20:48

Žuža

Fluffy cestitam od srca 🎊🎊
    Curke koje trebaju roditi- sretno i neka prodje sto brze i bezbolnije!
    Pitanje- jel se vasim bebama trese brada? Mom se trese recimo kad ga idem podici ili spustiti. Prvom malom se to jako rijetko dogadjalo, tipa kad bi dojio. Ovom sad tak nekako,’po mom misljenju, cesto 😳 Svasta sam procitala o tom, naravno, i sad sam van sebe 😭

Nisam primjetila, ali nemoj nista citati. I ja isla nesto istrazivati pa mi slabo doslo, nasekirala se...internet je pun sranja, znas i sama, i uvijek moze biti i sve i nista po njemu

💙

• RitaM
    12. Srpanj 2020. 20:49

Fluffy, čestitam od srca! Želim vam puuuno zdravlja i sreće. Brz oporavak i sve najbolje. ❤💕🎉

Rose1
    12. Srpanj 2020. 20:50

Vrapčić123

Curke jel ode s vremenom ova linea negra nakon trudnoće i treba li se to mazati s nečim da ode? Baš grozno izgleda. 😐 Kad se smije lagano početi vježbati nakon poroda? Vjerojatno se ovih 40 dana ne smije.

Meni dosla pred kraj trudnoce😤blaga je i do pupka, ali jao...a trbuh mi pudingast i sva sam mlitava, ogledala izbjegavam

💙

• RitaM
    12. Srpanj 2020. 20:53

Rose, e da, ne znam ni ja kakav je, al nekako racunam da to ne moze bit puno bolje ili losije, sve radi na isti princip samo je pitanje koliko toga stane u koji. Ali mozda grijesim, ne znam puno o sterilizatorima. 🤔 ugl ja jos nisam odlucila hocu li ga kupiti i koji bi. Mozda cu prvo kako Indy kaze, iako je i kod nas dosta kamenca. Jos cu vidjeti u praksi. 😊
    Zmya, predivne predivne fotke. Maleni je presladak! 😍😍😍

kaktusica
    12. Srpanj 2020. 20:55

Fluffy cestitke od srca 💞❤💐

kaktusica
    12. Srpanj 2020. 20:56

Zmya nikako net ucitati slikice, ajme super su fotke, Petar je diiivan model 💕💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.