Fluffy cestitke od srca I brz oporavak ti zelim!!!
.
Zmya mali je bomboncic!! Super slike!!
.
Mi smo predivno proveli dan, kod mojih na selu, prva duza voznja s bebacem. On je bio da bolji ne moze ❤️ali cim smo dosli kuci opet grcevi, sat I po se mucio ni cica nije pomagala puno, sve polozaje nosenja sam probala, jednostavno moraju proci sami od sebe. U jednom trenu je prdnuo posteno, iskakio se I sad spava na meni ❤️ dali nekome bas pomaze ta kamilica za grceve? Mi secer uopce nemamo u kuci... Kupit cu sutra ako pomaze
Svea pitaj i ti svoju dr pa javi sta je rekla, bas me zanima 😘
Lollypop ma sve 4 u zrak, odmaraj, spavaj 🤗
Vucice ja sam samo jednom svom prvom sinu dala kamikicu i to mi je dr rekla da napravim. Njemu je pomoglo, pijuckao je po malo cijeli dan
Lak ja sam pitala sestru jos u ambulanti smije li se Lak, kaze ona pa zasto ne? Ja joj objasnim to s kisikom kaze ona ma neeee to je bilo davno, sad se stavi nesto na prst sto ocitava razinu kisika I moze se slobodno imati lak. Ja sam imala trajni kad sam imala prometnu I zavrsila na intenzivnoj s ozljedom mozga, nitko nije nista komentirao.
.
Stvari za bolnicu eto cega sam se sjetila, najgore mi je bilo izaci iz tusa jer niceg nije bilo na podu da stanem na to, a u mokrim japankama me bilo strah da se ne poskliznem onako osamucena. Pa bi bacila rucnik ili spavacicu na pod nakon sto se obrisem, kasnije sam sve to bacila jer mi se gadilo sto je bilo na podu 🙄🙄🙄 znam da pretjerujem al eto, pa moj savjet mozda ponijeti nesto staro za bacit na pod
Mila hvala ti, znaci da mu stavim u bocicu I malo po malo kroz dan? Netko je napisao mozda ti 30ml?
Svea super, znaci sve si obavila u istim slapama 💪
Flo koliko spavacica nosis? 2? 3? Nekak mi je puno 3, al ak zakrvarim opet mi je malo 2 😂 Svea koliko si ti nosila? Na Merkuru se rada u njihovoj, a kasnije?
Flo kad je svadba? Zaboravila sam!
Vucica a dobro, prometna i porod nisu usporedivi, za porod se spremamo mjesecima i znamo da ce se dogodit. Al da, imat cu nesto na nogama, na rukama nemam ni sad, to mi je nebitno 😂
Fluffy cestitam na bebici i brzi oporavak ti zelim! 😇🤗❤️👶🎊
Zmya fotke su stvarno mrak! 👌😊👶
Nokti meni lakse ne nalakirat nokte pa ne moram mislit jel ok ili nije 😁
Zene moje mi smo danas budni od pola pet, mladi se probudio i nikako ponovno zaspat, bas ko bebica neka koja nema jos ritam..muz se sav unervozio i onda to valjda prenio na njega i nikako se smirit, ali prezivili smo nekako danasnji dan..ne ponovilo se!!..nas dvoje smo vec toliko umorni da ne znam kak ce biti kad beba jos dode..🙈😅 Komentirala sam da kad se bebac probudi za nocno hranjenje da ce se vjerojatno probudit cijela zgrada prije nego ja uspijem doci sebi ili tu na viksi cijelo selo🤦♀️🤣🤣🤣
I ja planiram doci u japankama, biti u njima u radaoni, rodilistu i u njima poslije doma..boli me briga 😁 a na sv.duhu je barem uvijek bilo wc papira pa sam njega stavila na pod i obrisala japanke na njega nakon tusiranja..nadam se da i dalje gore ne fali papira..
Vucice vidis o tom nisam razmisljala, a stvarno di cu u tim mokrim slapama, jos cu past koliko sam smotana 🙈
Fenjer imam dvije kosulje spavacice i jednu bas spavacicu s gumbima sto mi je dala, ja razmisljam, ako prokrvarim ili nesto trebale bi mi 4, jer ovu nakon poroda cu odma skinuti i svaki dan jednu ili? Ma necu vise nista kupovati. Ponit cu ove tri, u krajnjem slucaju neko ce mi donijet pidzamu od doma. Imamo kod maticara mi i kumovi vjencanje u subotu, pa cemo dogodine u crkvi, to smo trebali vec dvi godine govorimo kako cemo se vjencati, ali ja sam vise za male feste, pa se nikako dogovoriti. Ali sam popustila 😂 u ponediljak idem osobnu napraviti, dolazi mi kuhinja u novi stan, selim se i jos cemo stic par dana na more. Nimalo stresno 😂
Sad sam skuzila da pola rijeci izostavim, mama mi je dala tu trecu spavacicu.
I ja isto imala neku pocetni stadij gljivica pa mazala neki lovorovim uljem i cajevcem, pa sad proslo malo i nalakirala. 🎊🎊
Rio i ja cu onda ove plasticne natikace za pod tus i ove u kojima dodjem, itri spavacice i amen.
Ta Salata je meni uvik nekako staromodno izgledala i djelovala.
Cure je li vaše bebe podrignu nakon svakog obroka? Budite li ih tijekom noćnog podoja da podrignu ukoliko zaspu dok doje? Nama nikako ne ide podrigivanje 😩
Sortiraj odgovore
Najstariji