Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    02. Srpanj 2020. 19:50

Cure, moram vam pokazati šta mi je mama napravila  znači njoj je bilo užasno čudno što ja ne želim kupovati onaj jastuk za nošenje bebe, u njeno vrijeme je to bilo normalno da se beba u tome drži, a ne na rukama. I onda je onda uzela stvar u svoje ruke i napravila ovo

https://ibb.co/SBSw03R

Kao gnijezdo, ali nije preveliko da se može i na rukama držati ako bude potrebno 😁

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• RitaM
    02. Srpanj 2020. 20:05

Nikita206

Cure, moram vam pokazati šta mi je mama napravilaznači njoj je bilo užasno čudno što ja ne želim kupovati onaj jastuk za nošenje bebe, u njeno vrijeme je to bilo normalno da se beba u tome drži, a ne na rukama. I onda je onda uzela stvar u svoje ruke i napravila ovo

Kao gnijezdo, ali nije preveliko da se može i na rukama držati ako bude potrebno 😁

Bas je super, mama ti bas ima dara 😍

Mila7
    02. Srpanj 2020. 20:07

Nikita mama bi ti se mogla baciti u poduzetnicke vode. Divno je 🥰😍

Vucica
    02. Srpanj 2020. 20:16

BlackLioness

Ulja za bebe dakle, naše mame su uvijek koristile za kupke par kapi ili pak kasnije za malo mazanja i tako cijeli kamion Baby Johnsons ulja, i vidjela sam plakat nesto u bolnici neki dan…Da li da kupim za bebicu takvo ulje ili bas da odem u ljekarnu pitat kakvo imaju ulje (mislim si maslinovo ili cak bademovo mi bolje zvuci)? Taman se spremam jos za zadnju kupnju takvih sitnica pa bi usput i ulje neko uzela Jel to jako skupo u apoteci? I da li je bar pristojna kolicina toga nutra…

Od Johnsons ulja sam ja dobila alergiju I moja mama, bilo neko ulje koje se namaze na mokru kozu, pa ga izbjegavam. Imam bademovo nerafinirano iz ljekarne s kojim sam trbuh mazala u trudnoci, pa stavim malo u vodu za kupanje. Kaze patronazna da je dobro I ako se pojavi tjemenica, namazati glavicu pustiti 10 min pa isprati. Mislim da je bilo cca 80 kn 2 dcl

Vucica
    02. Srpanj 2020. 20:20

Mila hvala ti na tim rijecima! ❤️

Vrapcic moj ima stolicu skoro svako presvlacenje. 

Ninnek predivno, ja sam htjela jastuk ali nisam uzela zbog vrucine, ali ovo je prelijepo I prakticno

Vucica
    02. Srpanj 2020. 20:22

Nikita ne Ninnek sorry 

• anav05
    02. Srpanj 2020. 20:23

Mila7

Drage moje mamice, sve vi koje ste u strahu i nesigurne kako cete sa bebicom, radite li nesto krivo, patite se sa dojenjem, grcevima, nespavanjem i jos hrpom drugih briga, htjela sam vam nesto ispricati pa vam mozda pomogne.
    Ja sam sa prvim sinom bila sva isprepadana, uopce nisam uzivala, pa rekla bih sigurno godinu dana, oko svega sam se brinula i stresirala. Onda je napokon i on bio veci pa je bilo lakse pa sam si mislila da sam bas bila blesava sto nisam uzivala i brinula se oko svega.
    A onda nam se dogodilo sa srednjim sincicem da mi je bio tesko bolestan i nazalost sam dozivjela sto znaci briga, bol i patnja djeteta.
    Tek sada sa svojim Theom uzivam, al zaista uzivam i ne zabrinjavam se ako place zbog grceva, ako sam ja neispavana i slicno. Nije mi lako al znam da je sve to normalno, da ce proci.
    Zato drage moje, vazno je da imate zdrave bebice ma koliko tesko bilo a sve ostalo ce doci na svoje, oni su veliki borci i izdrzati ce i grcice i eventualni nedojenje i druge djecje tegobe 💗

❤❤❤❤

Maggy_1
    02. Srpanj 2020. 20:35

Vrapčić moja nema stolicu svaki dan, sad zadnje 3 dana nije imala i jučer napunila pelenu da je sve iscurilo van. Danas sam joj počela davati Biogaiu i ja pijem čaj od komorača, valjda će nešto pomoći. 

Mila7
    02. Srpanj 2020. 20:40

BlackLioness dijeli misljenje sa Vucicom. Ja isto stavim u kadicu bademovog ulja. Ne mazem mu tijelo sa nicim. Kad bude malo veca beba a ima bas suhu kozu, preporuca se zob namocenu staviti u kupku. Mene je mama trackala sa kremicama ali to je tada bio trend (prije 40g🤦‍♀️😅) 

02. Srpanj 2020. 20:42

Nikita206

Cure, moram vam pokazati šta mi je mama napravilaznači njoj je bilo užasno čudno što ja ne želim kupovati onaj jastuk za nošenje bebe, u njeno vrijeme je to bilo normalno da se beba u tome drži, a ne na rukama. I onda je onda uzela stvar u svoje ruke i napravila ovo

Bravo mama 👌 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.