Bebac ok ok sad kuzim. Mi smo isto sina naucili fa prespava ali je problem ako me duze ne vidi, zazeli se kaze. Jos ga pitam jel bi isao u kamp na 3 dana al je kategoricki rekao ne. Da je on jos premali za to 😅
Elena, čestitam na curici. Brz oporavak ti želim ❣️🎉
.
Polly, nećeš ti još dugo biti dva u jedan. 😊 👌
.
Ja uvijek presvlačim nakon podoja jer se uvijek Dora pokaki odmah nakon pa mi nema smisla dva puta. Nekada ju znam presvuči i odmah nakon presvlačenja ona opet napuni pelenicu.
.
Trancie, slobodno makni s liste žene koje se ne javljaju.
Bezzo ja sam u prvoj trudnoci u cetvrtak bila na pregledu, jedva ga je izmjerio koliko se zavukao pod rebra, vec su me rebra bolila jer ga je pokusavao natjerat da se okrene bar malo, u petak ispao sluzni cep, rodila ponedjeljak na utorak, spustio se kad je krenulo, valjda je skuzio da ide u krivom smjeru 😂 a grudnjak nosim jer i inace imam vece grudi, pa moram, za sad mi jos nisu dodatno narasle, al ocekujem da ce buknut kad krene mlijeko 🙈
Trancie meni su cesto bolni pokreti, al kazu da je u drugoj trudnoci to normalno, jer u prvoj me nije bolilo, a cak je znao i jace udarit. Ovaj sad se samo rasteze i premjesta, neki put se protegne valjda koliko je dugacak jer ga osjetim od kuka do rebara 😂
Eh da…od sluznog čepa i krvi ni traga. A stara mi kaže da je sva 3 poroda započela sa malo krvi i ubrzo nakon bi krenuli trudovi. Sve kroz dan. Jesi prvog prenijela ili je došao u neko razumno vrijeme 😃?
Tjedan dana ranije je dosao, trudove dobila u ponedjeljak ujutro, na pola sata, dosla tek oko ponoci u bolnicu, 8 cm otvorena, probusili vodenjak i u 3 ujutro rodila. Sad bi potpisala za isti scenarij.
🤗 Svaka čast, bome zvuči idealno šta je, je, pogotovo otvaranje kod kuće, ja si to neću moć priuštit jer sam daleko od bolnice pa će me moji potjerrat odma tamo😂. Navijam da ti ovaj porod prođe na isti način. 🤞
Ja sam zvala frendicu cim sam skuzila da je to to, da me vozi u bolnicu jer je mm bio na poslu, u 9 ujutro 🙈 na kraju me odvela u shopping, na rucak, mm jos navecer otisao na nogomet, i kad se vratio smo otisli u rodiliste 😆 jer da se mene pitalo, ja bih s prvim trudom bila na vratima, spremna, ovako mi nisu dali da idem 😂
Hahahahah a daj vrh. Frendica ipo. 😂Vjerojatno ti je to sve skupa i pomoglo da se u "miru" otvoriš bez one vriske iz bolničkih hodnika i stresa.
Tea, kuzim, kuzim. Al isto se nadam da će do tad krenut prirodno već i da neće bit potrebe za nikakvim intervencijama doktora. Mislim da je tako nekako lakše u glavi, nego dogovoreno ić, ali eto, kako bude ,bitno da završi u redu sve.
Lollypop jesu ti trudovi kroz taj cijeli dan čekanja bili baš pravilni i smanjivali se vremenski ili svakakvi nepravilni? Ja se samo bojim da me ne otvore toliko da ne skužim jer su nepravilni...
Ciao krafnice, citam od sinoc pa zaboravim pola pa krenem pisati pa me neato omete i tako cijeli dan...
Elena cestitke draga 🥳💞🥰
Polly tako i meni izgleda trbuh kod kontrakcija, imam ih cca 15 dnevno.
Trancie, Rita i ja sam u klibu BHSB, jednom kad ga imate mora se priniti antibiotik na porodu i to obavezno i za svaki iduci porod jer to znaci da kad je jednom nastala kolonizacija bakterija bilo u urinu ili vagini znaci da ce se to i dalje dogadjati samo sto to nije opasno osim u trudnoci i na porodu. Znam za dva rodilista u HR da bebe ostaju na promatranju i do tjedan dana, provjerena informacija. Bolje je primiti tu profilaksu nego riskirati, meni je bila prisutna bakterija do proalog mjeseca,zadnja UK je bila sterilna ali stanje se moze promijeniti vec iduce minute.
Klima ajme nenormalno je vruce i koliko god da se sad patim tolikomi je i drago da ne moram misliti jos makar neko vrijeme puse li u bebu,jel prehladno, prevruce... drzite se cure!
.
Ja danas obavila zadnje pripreme, kupila pelene ( jel netko uopce koristio Pampers 0?) Kupila sam nulu i jedinicu,
Ciao krafnice, citam od sinoc pa zaboravim pola pa krenem pisati pa me neato omete i tako cijeli dan…
Elena cestitke draga 🥳💞🥰Pollytako i meni izgleda trbuh kod kontrakcija, imam ih cca 15 dnevno.
Trancie, Ritai ja sam u klibu BHSB, jednom kad ga imate mora se priniti antibiotik na porodu i to obavezno i za svaki iduci porod jer to znaci da kad je jednom nastala kolonizacija bakterija bilo u urinu ili vagini znaci da ce se to i dalje dogadjati samo sto to nije opasno osim u trudnoci i na porodu. Znam za dva rodilista u HR da bebe ostaju na promatranju i do tjedan dana, provjerena informacija. Bolje je primiti tu profilaksu nego riskirati, meni je bila prisutna bakterija do proalog mjeseca,zadnja UK je bila sterilna ali stanje se moze promijeniti vec iduce minute.
Klima ajme nenormalno je vruce i koliko god da se sad patim tolikomi je i drago da ne moram misliti jos makar neko vrijeme puse li u bebu,jel prehladno, prevruce… drzite se cure!
.
Ja danas obavila zadnje pripreme, kupila pelene ( jel netko uopce koristio Pampers 0?) Kupila sam nulu i jedinicu,
Tako se i ja s guštom cijeli dan hladnim pod klimom jer znam da uskoro to više neće biti opcija 🙈
Ja sam imala 2 mala paketa jedinice i onda sam još kupila u dm-u na 2+1 jednu jedinicu i dvije dvojke.. Pa lako muž kupi još jedinice ako će trebati. Makar moje dvije frendice šta su nedavno rodile kažu da imam Pampers propušta i da su im dobre BabyLove 🤨 Nadam se da nama neće propuštati jer imam spremna 4 paketa 🤦🏼♀️
Ciao krafnice, citam od sinoc pa zaboravim pola pa krenem pisati pa me neato omete i tako cijeli dan…
Elena cestitke draga 🥳💞🥰Pollytako i meni izgleda trbuh kod kontrakcija, imam ih cca 15 dnevno.
Trancie, Ritai ja sam u klibu BHSB, jednom kad ga imate mora se priniti antibiotik na porodu i to obavezno i za svaki iduci porod jer to znaci da kad je jednom nastala kolonizacija bakterija bilo u urinu ili vagini znaci da ce se to i dalje dogadjati samo sto to nije opasno osim u trudnoci i na porodu. Znam za dva rodilista u HR da bebe ostaju na promatranju i do tjedan dana, provjerena informacija. Bolje je primiti tu profilaksu nego riskirati, meni je bila prisutna bakterija do proalog mjeseca,zadnja UK je bila sterilna ali stanje se moze promijeniti vec iduce minute.
Klima ajme nenormalno je vruce i koliko god da se sad patim tolikomi je i drago da ne moram misliti jos makar neko vrijeme puse li u bebu,jel prehladno, prevruce… drzite se cure!
.
Mislim da je nula baš mala mala, to da sam rodila malo ranije bih uzela vjerojatno...
Ninek i Elena čestitam na dolasku prinova💐
Nama je danas bila patronažna u 6 dana je malena dobila 375 g, a od dolaska kući 510 g tako da smo sada na 4 kg. Danas je i svekrva otišla kući i sada smo prepušteni sami sebi. Kada je bila tu ja sam sve sama radila oko Magdalene ali sam se osjećala sigurnije, pa me danas malo uhvatila panika kako ćemo sami. Magdalena je stvarno dobra beba i znam da ne trebam paničariti ali to je jače od mene 😔
Također sam primjetila da me, kako se bliži večer, hvata tjeskoba.
Curke teško vas sada pohvatao, mislim da ću vječno biti u zaostatku. 😟
Pčelica draga nije ti lako nimalo, znam, baš je nekako pritisak oko tog dojenja, također non stop moraš misliti o dobivenoj kilaži bebe, ma sve je to stres, kad bismo se nekako uspjele opustiti, to bi bilo divno, no doći će i za to vrijeme, svakom danom će ipak biti lakše, oni veći... 💕 Bitno da je on tebi zdrav, a kilice će gore, gram po gram. ❤️ Razumijem te u potpunosti vezano za ovo pripremanje dohrane, to i meni nekako teško pada, jer sam se zbilja nadala tom dojenju, no kako sam rekla, neka su oni nama živi i zdravi, evo ima puno slučajeva gdje su djeca na dohrani potpuno zdrava, čak i zdravije od djece koja su dojena, neka to pravila. Uglavnom, mislim da bismo se obje nekako trebale opustiti... 🙏
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji