Bebacda te utjesim, moj nekad uopce ne spava po danu. Prekjucer nije htio zaspati od podne do 2 ujutro, bio je ok samo kad bi ga drzala na sebi ali cim bi ga pustila on bi plakao. Tako cijeli dan. I ja sam se isplakala, bas sam bila jadna, u 2 ujutro me uhvatio bijes sto muz spava u drugoj sobi zbog posla, ima taj "luksuz". Doslo mi je da mu dam malog, skupim sve svoje stvari i odem u mame.
Onda je srecom zaspao. Drzi se. Proci ce 😘
Ahahahahahahah jaaao to sam ja onu proslu noc i napravila. Probudila ga u 3 i rekla nosi. Uzme ga, noai 3 minute, vrati ga, kaze moram na wc. Ok... Uzme ga opet nosio 2 min kaze moram na wc... Covjek dobio proljev jer sam ga probudila da nosi malog 😂😂😂 nakon toga sam ga poslala u sobu nek nestane ahahha. Sinoc je doso doma u 1 i odmah sam mu rekla nosi ga malo, pa je onda njemu zaspao. Jer ja ga stvarno ne nosam. Tezak mi je i da ga naucim poludila bi..
Cestitam na svim novim bebicama, malo sam se pogubila koliko ih je
Evo samo da kratko napisem, bila kod doktorice, pogledala je nalaz iz bolnice, kaze ok, takodjer za antibiotik koji sam do kraja popila radi bakterijice koju su mi nasli isto samo odmahuje rukom i kaze dooobrooo...Pa onda je ocito sve dobro i ravno ajme meni Sestra mi isprintala papir za otvaranje rodiljnog (jupi uspjeli smo i do toga dogurati). Iduci pregled kod doktorice je 16.7. pa da vidim opet kako je moja bebica. Dobra je inace ko kruhek, samo me malo gurka, namjestava se i stuca. Nema treskanja i ritanja
Nadam se da ce sve biti ok, jos ovaj mjesec pa nek nam stigne kad god pozeli, mami i tati je svejedno, spremni smo hihi
Rose, žuža hehe takvo je i moje bilo pitanje 😳 dr.mi je objasnila stave kao mali balon dole i napuhuju ga polako kako bi se otvarala..nisam ni ja cula da to postoji..skroz je bezbolno navodno,e sad ukoliko se ne budem otvarala onda idu one standardne metode..ugl.vidjet cemo u srijedu🙈 tj.bilo bi bolje da do srijede krene samo od sebe..
Pcelica hvalaa❤❤
Elena cestitke na bebici🤗🤗
Anja🌸🌸
Panda joj, ja cu zaposlit mamu da mi to ispegla, inace nisam tip od pegle, a po ovoj vrucini pogotovo 🙈
Mrvicaksuper da je sve ok proslo 😉
Prvi put cujem da caj za dojenje uzrokuje grceve, cini mi se da su govorili bas suprotno, da smanjuju grceve 🤷♀️ ja sam ga pila prvi put, skoro dva mjeseca, hippov, i mali je cijelo vrijeme imao grceve, a ja to nisam uopce povezivala sa tim cajem 🤦♀️ svi spominju pivu za mlijeko, ali jel moze radler 🙈😂 nisam bas ljubitelj piva, al radler bi mi sjeo ko budali samar po ovoj vrucini 😆😆 al mozda bolje ne, limun i citrusi nisu bas preporucljivi 😭😭
Ahahaha u pon sam ja muzu govorila da bi mogla probat radler makar od bazge.
Ja pivo nesmjem pomirisati jer sam na kraju prvog srednje se ubila od amara, i na kraju smo zalili pivom na slamku. Naravno da sam skoro umrla od alkohola i jos se morala takva vratiti na nastavu. Ajme kad se sjetim sramoteeee, a najbolja ucenica u razredu bila 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ uglavnom od onda pivo i amaro ne dolaze u obzir. Pa si sve mislim jedan dan bas kupit tog od bazge da polizem kap dve barem 😂😂😂
Elena cestitke draga ❤️❤️
Za ove cure da... Slobodno ih maknite jer se dugo ne javljaju
Elena, čestitam na čupavoj pjevačici, a tebi želim brz oporavak. ♥️ Tea, tebi želim kao i sebi da se šta prije nešto pokrene i da se riješimo i mi toga više. Meni je sutra prvi pregled u rodilištu pa ćemo vidit šta kažu. Al čini mi se da ovaj mali ide u krivom smjeru, u jesto dolje, on me pod sise lupa 😂 Slabo se snalazi u prostoru kao i otac mu.
Mrvičak, neka ste vas dvije dobro. ♥️Nadame se da će se i Mare javit s dobrim vijestima. 🤞
Ninnek, Elena, čestitke na vašim curicama! ❤️
.
Elena, hahaha, ti čevapi su stvarno uspjeh! Sve mi se čini da ću i ja morati probati uskoro 😛
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Termini poroda i bebice:
SVIBANJ:
LOLA – 22.5. Curica🌸✔️ (23.5.)
IRIS - 26.5. Curica🌸 ✔️ (8.6.)
PEPILLI - 30.5. decko 💙 ✔️ (2.6.)
LIPANJ:
MIMOZA - 4.6. DEČKO💙 ✔️ (10.6.)
TONKA341 - 3.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
YVETTE - 6.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
Zmya - 8.6. Dečko 💙 ✔️ (5.6.)
Žuža - 9.6. Dečko💙 ✔️(8.6.)
Vucica - 9.6. Dečko💙 ✔️ (9.6.)
Mila7 - 10.6. Dečko 💙 ✔️(2.6.)
BackInBlack - 11.6.curica 🌸 ✔️ (4.6.)
Avokado - 12.6. Dečko 💙✔️ (14.5.)
Ena - 13.6. Dečko 💙 ✔️ (15.6.)
bebac24 - 14.6. DEČKO💙 ✔️ (5.6.)
eovyn - 15.6. CURICA🌸✔(23.6.)
Svea – 16.6. CURICA🌸 ✔️ (16.6.)
TRUDY – 18.6. DEČKO💙 ✔️(19.6.)
Pčelica06 - 20.6.decko💙✔️(13.6.)
Zara - 20.6.curica🌸✔(19.6.)
Maggy - 22.6.curica🌸✔️ (18.6.)
Amneris - 22.6.curica🌸 ✔️ (1.6.)
Indy - 23.6.💙💙 ✔️✔️ (5.6.)
DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️✔️ (16.4.)
ELENA 26– 26.6. – CURICA🌸✔(02.07.)
VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸 ✔️ (18.6.)
ivcy1306 - 28.6.dečko💙✔(23.6.)
ANAV05 - 28.6. Curica🌸✔(27.6.)
Ninnek-28.6.curica🌸✔(01.07.)
ELY - 30.6. DEČKO💙✔(28.6.)
SRPANJ:
tea1401 - 1.7. Curica 🌸
alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
BEZZO1991 - 1.7. Curica 🌸
LORDY -. 2.7. CURICA🌸✔(26.06)
Mocho - 2.7.curica🌸✔(23.6.)
Rose1 – 5.7. DEČKO💙 ✔️(15.6.)
POLLY - 6.7. Curica 🌸
CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
Danijela BB - 8.7. Curica 🌸✔(21.6.)
MRVIČAK - 10.7. Curica 🌸 ✔️(19.6.)
LINA27 – 10.7. curica🌸 ✔️ (14.5.)
NIKITA206 – 16.7.curica🌸
RIO13 – 18.7 Dečko💙
LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙✔(01.07.)
DANA130 – 22.7. Curica 🌸
FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
Mokvica - 24.7. Curica 🌸
Snoopy - 27.7. Dečko 💙
BARBY82 – 28.7.curica🌸
Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
Panda - 30.7. Curica 🌸
MissyR-31.7. Curica 🌸
KOLOVOZ:
Renata92- 2.8. Curica 🌸
Amber – 3.8.curica🌸
TRANCIC – 6.8.curica🌸
lollypop - 6.8. decko💙
BLACKLIONESS - 14.8.
Marmar - 16. 8.decko💙
Flo - 20.8. Dečko 💙
Lenija - 21.8. Curica 🌸
Fenjer - 23.8. currica🌸
Slonić - 24.8.
Kolacic - 2.9. curica🌸
Selena - 2.9. 🌸💙
Osim Alise mislim da se sve cure javljaju 🤔😉
Bebac umrla od smijeha na amaro i pivo 😂😂 Majketi taj amaro valjda samo srednjoskolci piju 😂🙈
Rose meni isto waya bolja
Yvette ja presvlacim prije podoja. I onda zna toliko vristati jer je gladan da mi probusi bubnjice. A isto ako poslije podoja onda bljucka. Ali sad ga stavim na onaj klinasti jastuk pa ga polako presvucem da mu ne stisnem previse zelucic. To je isto u slucaju da kaka dok papa.
Kod nas je toliko vruce da je on samo u bodiju kratkih rukava. Cijelo vrijeme. Po noci ga pokrijem tetrom kao da ga pokrijem, ali je isto normalno topao. ja mislim da bi on jadan ukuhao da mu stavim dugi bodi ili hlacice. bas je pakleno kod nas...
Sortiraj odgovore
Najstariji