Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trancie
    14. Lipanj 2020. 08:04

Black ja ti pijem ovaj magnezij direct od 400 mg
    https://ibb.co/9rfb2D2
    Ja se isto cesto budim, pa me kukovi nekako bole.... jos jucer kako sam dosta hodala gore, dole to je jos gore bilo.... danas samo odmaram 🤣🤣🤣
    Cak mi se iza ponoc nije vise ni islo na wc.... bas nadane j kako cura stane u meni... 

Polly
    14. Lipanj 2020. 08:08

Ena sretnoooo, držim fige da bude što brže!! 😍😍❤️
    Rose evo tebe u terminuuuu 🥳🥳🥳

Cure sa 37 tjedana se prestaje uzimati magnezij jel tako? Gin mi je rekao da do sutra pijem sve kao do sad (vitamini i magnezij) ali prestanem nešto o toga sa 37 tjedana. Rekla bih da je magnezij. Jel se vitamini piju do kraja? 

Maggy_1
    14. Lipanj 2020. 08:10

Ena sretno!
    Kod mene noć prošla skroz mirno. 

Polly
    14. Lipanj 2020. 08:11

Samo da vam pokažem kako izgledaju moje noge 0-24, dakle zglob nemam, ne mogu stajati dulje od pola sata 😣  https://ibb.co/RvyRSPW
    Ima li kakve pomoći tu osim nogu na povišenom jer me to ležanje ubija... 

14. Lipanj 2020. 08:12

Termini poroda i bebice:

LOLA – 22.5. Curica🌸✔️ (23.5.)
    IRIS - 26.5. Curica🌸 ✔️ (8.6.)
    PEPILLI - 30.5. decko 💙 ✔️ (2.6.)
    LIPANJ:
    MIMOZA - 4.6. DEČKO💙 ✔️ (10.6.)
    TONKA341 - 3.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
    YVETTE - 6.6. Dečko 💙 ✔️ (1.6.)
    Zmya - 8.6. Dečko 💙 ✔️ (5.6.)
    Žuža - 9.6. Dečko💙 ✔️(8.6.)
    Vucica - 9.6. Dečko💙 ✔️ (9.6.)
    Faustina - 10.6.
    Mila7 - 10.6. Dečko 💙 ✔️(2.6.)
    BackInBlack - 11.6.curica 🌸 ✔️ (4.6.)
    Avokado - 12.6. Dečko 💙✔️ (14.5.)
    Ena - 13.6. Dečko 💙 ✔️ (14.6.)
    sierrav - 14.6. Dečko💙
    bebac24 - 14.6. DEČKO💙 ✔️ (5.6.)
    eovyn - 15.6. CURICA🌸
    Svea – 16.6. CURICA🌸
    Leonie90-17.6. Curica 🌸
    TRUDY – 18.6. DEČKO💙
    Pčelica06 - 20.6.decko💙✔️(13.6.)
    Zara - 20.6.
    Maggy - 22.6.curica🌸
    Amneris - 22.6.curica🌸 ✔️ (1.6.)
    AMY2019 - 23.6.
    Indy - 23.6.💙💙 ✔️✔️ (5.6.)
    DORA4 - 23.6. 💙🌸 ✔️✔️ (16.4.)
    ELENA – 26.6. – CURICA🌸
    VRAPČIĆ12 – 27.6. CURICA🌸
    ivcy1306 - 28.6.dečko💙
    ANAV05 - 28.6. Curica🌸
    Ninnek-28.6.curica🌸
    ELY - 30.6. DEČKO💙
    SRPANJ:
    tea1401 - 1.7. Curica 🌸
    alisanazemlji – 1.7. - CURICA🌸
    BEZZO1991 - 1.7. Dečko 💙
    LORDY -. 2.7. CURICA🌸
    Mocho - 2.7.curica🌸
    Rose1 – 5.7. DEČKO💙
    POLLY - 6.7. Curica 🌸
    CurlySue - 6.7. Dečko 💙✔️ (29.4.)
    Danijela BB - 8.7. Curica 🌸
    MRVIČAK - 10.7.curica🌸
    LINA27 – 10.7. curica🌸 ✔️ (14.5.)
    NIKITA206 – 16.7.curica🌸
    RIO13 – 18.7 Dečko💙
    LELIBELI – 21.7. - BLIZANCI💙💙
    M_MAAREE - 22.7. Dečko 💙
    DANA130 – 22.7. Curica 🌸
    FLUFFY – 23.7. CURICA🌸
    KAKTUSIC – 24.7. CURICA🌸
    Mokvica - 24.7. Curica 🌸
    Snoopy - 27.7. Dečko 💙
    BARBY82 – 28.7.curica🌸
    Zvonkica - 29.7. Dečko 💙
    Panda - 30.7. Curica 🌸
    MissyR-31.7. Curica 🌸 
    KOLOVOZ:
    Renata92- 2.8. Curica 🌸
    Amber – 3.8.curica🌸
    TRANCIC – 6.8.curica🌸
    BLACKLIONESS - 14.8.
    Marmar - 16. 8.decko💙
    Flo - 20.8. Dečko 💙
    Lenija - 21.8. Curica 🌸
    Nadalica - 22.8.
    Fenjer - 23.8. curica 🌸
    Slonić - 24.8.
    Kolacic - 2.9. curica🌸
    Selena - 2.9. 🌸💙

Pepilli
    14. Lipanj 2020. 08:18

Polly kompresivne čarape,makar je sad vruće za njih... Hladna kupka  i neka ti muž malo izmasira stopala (bez masaže između pete i gležnja ,tamo je točka koja potiče trudove). 
    Moj neće dudu, cica svakih 2,5-3 h ali nikako da se uspava, taj će cendrati na rukama ,u košari , u kindaču... Pupak mu e napola otpao tj još se drži za komadić ,nekako navijam da to sve otpadne danas ... 

Sreća mamina

Dobrodošao

mimoza
    14. Lipanj 2020. 08:33

Jutro drage moje, evo i nas na novoj grupi. 
    Cestitke svim curama na punim tjednima, a posebno terminusama zbog kojih i uletim da vidim jesu li rodile 🥰
    Stvarno kad dodje beba nema se vremena za mob toliko, u bolnici se jos i moglo, al kako smo od petka doma, ja sam sva u nekim obavezama. Moram opet pohvaliti muza, ja ne znam cime sam takvu osobu zasluzila u zivotu. Toliku podrsku, pomoc i empatiju nisam mislila da mogu doziviti od jednog muskarca. Moram vam reci da ga volim mnogo vise sada, iako sam mislila da cu morati dijeliti tu svoju ljubav izmedju njega i bebe, ali ne ima je i previse za obojicu 🥰
    Upala dojke nam se juce javila, jer je naglo pocelo dolaziti mlijeko i ja sam dobila temperaturu i uzasno bolne i tvrde dojke. Cijeli dan sam provela u toplim i hladnim (kupus) oblogama, izmedju ispumpavala i crkla sam, a nije nesto bolje stanje. Beba nije mogla vuci, pa sam ga juce prebacila na dohranu i plakala cijeli dan zbog toga. Osjecam se bas kao nemajka i ne znam sta da radim. Hocu li se moci vratiti na dojenje?😢 Kad ce ovo proci 😰 

mimoza
    14. Lipanj 2020. 08:38

Ena draga sretno 🥰 vidim da prolazis isto kroz sta sam i ja, da se slabo ili nikako otvaras 😬to bas zna izmuciti, zato uzmi drip kad ti se nudi i skrati vrijeme poroda. Meni ga niko nije ni ponudio.
    Duda moja je nece, vidi nema nista u njoj i samo pljune.
    Spavanje prava je spavalica, bilo danju ili nocu, nakon svakog hranjenja on odvali 4 sata, a ja ga ne budim (nemajka). Pokusavala sam da ga budim i nudim hranu, ali nece, tako da sam odustala i cekam da sam “ustane”.

Vrapčić123
    14. Lipanj 2020. 08:51

Ena draga sretno ti bilooo! Eto sinoć smo komentirale upravo i eto ti ćeš nam danas roditi! Želim da što brže i bezbolnije prođe. Puno sreće dragaaaa! 💗💗💗

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Bebac24
    14. Lipanj 2020. 08:56

mimoza

Jutro drage moje, evo i nas na novoj grupi.
    Cestitke svim curama na punim tjednima, a posebno terminusama zbog kojih i uletim da vidim jesu li rodile 🥰
    Stvarno kad dodje beba nema se vremena za mob toliko, u bolnici se jos i moglo, al kako smo od petka doma, ja sam sva u nekim obavezama. Moram opet pohvaliti muza, ja ne znam cime sam takvu osobu zasluzila u zivotu. Toliku podrsku, pomoc i empatiju nisam mislila da mogu doziviti od jednog muskarca. Moram vam reci da ga volim mnogo vise sada, iako sam mislila da cu morati dijeliti tu svoju ljubav izmedju njega i bebe, ali ne ima je i previse za obojicu 🥰
    Upala dojke nam se juce javila, jer je naglo pocelo dolaziti mlijeko i ja sam dobila temperaturu i uzasno bolne i tvrde dojke. Cijeli dan sam provela u toplim i hladnim (kupus) oblogama, izmedju ispumpavala i crkla sam, a nije nesto bolje stanje. Beba nije mogla vuci, pa sam ga juce prebacila na dohranu i plakala cijeli dan zbog toga. Osjecam se bas kao nemajka i ne znam sta da radim. Hocu li se moci vratiti na dojenje?😢 Kad ce ovo proci 😰

Mimoza draga zao mi je za upaljene cike. Masiraj, izdajaj, i stavljaj i njega koliko god bolilo ako zelis dojiti, ako ne onda nista. 
    Dali je imao povisen bilirubin? Ako je nedaj mu duze od 4 h spavanja dok se ne ocisti odnzutice. Kasnije nije problem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.