Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebac24
    14. Lipanj 2020. 06:20

Yvette normalno je. Sve te pocetne neprospavane noci su normalne, pogotovo kad je dojenje u pitanju. 
    Znaj da ima djece koja i na ad ne spavaju tako da ne mislis da je zbog cike.
    Moj dudu ne zeli ni cuti, tako nije ni prvi. Nisam te srece da me duda malo zamijeni. 
    Mi se budino svaka 2sata...

Mila7
    14. Lipanj 2020. 06:58

Jutro svimaaa 🥰
    Ena vidim da je krenulo, sretno i hrabro. Uskoro imas svoju bebu u narucju ♥️
    Jesu ti rekli koliko cekaju od pucanja vodenjaka do poroda? Meni su spominjali 12h
    Hemopropan sam kupila, mazem i nadam se da ce sto prije proci jer bole ko vrag 😬
    Mi danas idemo na vaganje, na mojoj vagi pokazuje da je dobio 60g od jucer pa se nadam da ce i njiima pokazati rast.

Trudy
    14. Lipanj 2020. 07:09

Jutro curke 🌞 
    Ena sretno, nadam se da ce se pokrenut uskoro nesto malo brze 😉
    Rose draga pa cestitke ce ulasku u termin 🥳🥳🥳 i naravni ostalim curama koje pune tjedne 🥳🥳
    .
    Zavidim svima vama kojima se nesto dogadja 😭😭 ja i dalje nista ne vidim ni ne osjetim 😭

Rose1
    14. Lipanj 2020. 07:29

Pcelica, Ena,Svea,Trudy ,Rio puuuuno vsm hvala drage moje, najbolje ste😘daaaaa, u terminu🥳
    Mojim nedjeljkasicama cestitam pune tjedne🥳🥳🥳
    Ena drzim figice za sto brzo otvaranje  i sto laksi porod, cekamo novu 🍩👶❤
    Rio ajde bar da si i do 7, ja tjednima, s boka na bok, cijelu noc. 
    Svea javi sto kaze vizita
    Haha da, na kraju cu ko zna do kada izdrzati, iako kad sam se zavalila na kauc ceste kontrakcijs bile cak podosta i pravilne pa popila Mg i otusirala se i legla i smirilo se. Od danas necu vise piti Mg, ne bih ni tjedan prije, ali kontrakcije su znale biti preceste

💙

14. Lipanj 2020. 07:39

Rano ustajanje ne znam kako vi, ali ja vam oduvijek spavam u komadu 4 sata, pa pokusavam jos malo, a kada dođu ti ljetni dani nema šanse da spavam iza 7 ujutro. Sada sam ipak i doma cijelo vrijeme, muz ode na posao, a ja laganim tempom po kuci. Kucni ljubimac je naravno isto budan rano pa se treba i njemu posvetiti uz dorucak. Vec unaprijed razmisljam kakva ce bit rutina kada beba dodje, ali koliko vidim nece biti tesko. Najvise mi se prijateljice zale na to kada imaju wc na npr. donjem katu, a soba je gore. To bi i mene zivciralo. Sve prostorije su mi blizu, uopce nema tu problema. Pocelo je spavanje uz lagano otvoren prozor, obozavam to. Tu i tamo se probudim u noci, obavim wc i brzo nazad zaspim. Nadam se da u iducim tjednima necu imati velikih problema.
    Povremeni bolovi da li i vas ponekad bole kosti zdjelice kao da vam se ona "rupetina" kroz koju prolazi bebica siri pa boli sve oko nje? Valjda sam dobro opisala
    Nostalgija za putovanjem joj, svi se sada prave vazni vec na plazama sa svojim malim bebacima, jedino lijepo u tome je da vidim odma kako bi to izgledalo ukoliko uspijemo iduce godine u tom periodu isto tako na more. Bas mi fali taj morski zrak. Kaze mi mama neka stedimo za Zaton
    Godisnjica braka pala je odluka, WestGate i OroGoro (svake godine govorimo kako moramo te pizze probati i evo sad napokon je prilika), nadam se da nam nece sutra bas podmornica trebati do tamo. Ko nam je kriv sta smo se vjencali bas na prevrtljivo Vidovo (prosle godine je bilo prekrasno i vruce na taj dan, san snova)

14. Lipanj 2020. 07:43

Magnezij da li mi moze koja od vas poslikati kakav je to tocno magnezij koji pijete ukoliko se jave one bezvezne kontrakcije i slicni bolovi? Ne vjerujem bas sumecim tabletama iako ih dosta ljudi uzima. Mislim da je vise do psihe nego do stvarnog djelovanja toga. E da i u slucaju nekakvih bolova nakon trudnoce da li se isti moze piti (radi dojenja)

yvette
    14. Lipanj 2020. 07:56

Bebac24

Yvette normalno je. Sve te pocetne neprospavane noci su normalne, pogotovo kad je dojenje u pitanju.
    Znaj da ima djece koja i na ad ne spavaju tako da ne mislis da je zbog cike.
    Moj dudu ne zeli ni cuti, tako nije ni prvi. Nisam te srece da me duda malo zamijeni.
    Mi se budino svaka 2sata…

Tako i moj, pokusavala sam s dudom ali vristi. Nocas je opet jeo svaki sat, i imao 15minutne pauze. U 6 sam jedva drzala oci otvorene. Uspjela sam uhvatiti 30 min sna, sad je opet jeo i lagano povratio/bljucnuo. Najgore mi je kad bljuca a trazi jos

• anav05
    14. Lipanj 2020. 07:57

Dobro jutro i sretna nedjelja svim mojim nedjeljnicama koje punimo tjedne😊
    Cekam Enu da se javi s lijepim vijestima i prijavi još jednu krafnicu!
    Rio, kod mene isti scenarij. Probudilo me br.2 u 1 noćas, i od onda red spavanja, red buđenja. Idem sad u Lidl po onaj fini croissaint i sok od naranče i iskoristiti ovo malo sunca, od sutra je prognoza kao za 11.mjesec.
    Tipkamo se😘
    ___
    38

Trancie
    14. Lipanj 2020. 08:00

Juttro cure drage!!!
    Čestitke na punim tjednima  Pcelica, Rose, Fenjer, Ivcy, Anavo, Ninnek 🤭🥰🤭
    Ena sretnoooooo da sto prije prodje.... zna to potrajat od pucanja vodenjaka ...  ali valjda na dripu krene kako treba 😘😘
    Pricali ste jucer o nosiljkama ja sam si mislila ergo uzet, te marame nikako ne preferiram, ne znam meni komplicirano djeluju , a svakako ne bi bebu nosala prije 3-4 mjeseca 🤔 
    Uzivajte u nedjelji.... ja jedva cekam sutra pregled 🙏💜

14. Lipanj 2020. 08:03

BlackLioness

Magnezij da li mi moze koja od vas poslikati kakav je to tocno magnezij koji pijete ukoliko se jave one bezvezne kontrakcije i slicni bolovi? Ne vjerujem bas sumecim tabletama iako ih dosta ljudi uzima. Mislim da je vise do psihe nego do stvarnog djelovanja toga. E da i u slucaju nekakvih bolova nakon trudnoce da li se isti moze piti (radi dojenja)

Solgar Mg citrat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.