Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    13. Lipanj 2020. 21:45

Mila7

Super mi se cini i ova Baobaby marama al jel je komplicirano za stavljanje? Ja sam sva spetljana sa tim maramama 🤭

A i ja sva smotana, ali svi govore da to nije problem i ima filmica po netu... a bas mi se sviđa boja😂🤣😂

💙

Rose1
    13. Lipanj 2020. 21:46

Maggy_1

Strije ja sam ih dobila samo na lijevom guzu 😁
    Sluzni čep meni je danas krenuo ispadati, prvi dio ujutro i sada dio nakon kratke šetnje, onako je gust i nekako prljavoroza boje.
    Nadam se da će uskoro nešto krenuti.

Jeeeeej, krece nesto sigurno, a grcevi ili nesto?

💙

DanijelaBB
    13. Lipanj 2020. 22:00

Kolačić sretan ti rođić i sve najbolje 1💐🥂
    Mila meni je neko odi preporučia Hemopropin mast zs hemeroide, na bazi propolisa. Mene je spasila, sve se povuklo.

https://lpmf.lilypie.com/yvDOp2.png"

Bezzo1991
    13. Lipanj 2020. 22:19

Da, tu Baobaby sam i ja gledala, izgleda mi fino nekako za ušuškat bebu, mekano i udobno. A mislim da ćemo svakako bit smotane sve u početku, ali sve se to nauči. Treba se samo malo ohrabrit, ima na fejsu grupa podrške s tim maramama pa ti objasne i kažu jel dobar položaj bebe, pa zašto ne pitat. Maggy, sretnoo, da nam i sutra dođe koja kvačica 🤞💪

Ivcy1306
    13. Lipanj 2020. 22:19

Pozz curke! 
    Mi danas cijeli dan goste, pa isli jos s njima u setnju i odradili nekih 8km, dovoljno da se vise evo pomaknut ne mogu.. ukocilo me u ledjima, noge kao balvani ali bilo mi je super nakon toliko mirovanja i svega!
    ..
    Pcelice, cestitke i od mene! Super brz porod.
    ..
    Mrvicak, moj pregled je sad u ponedjeljak ali se ne moras mucit i dodavat me na taj popis. 
    ..
    Mene u ponedjeljak mozda i ostave jer prije ctg-a i pregleda moram ici na ekg i kod anesteziologa, ko zna ako im je guzva mozda me ostave pa obave odmah i carski ili ce u utorak.. zaista ne znam sto smjeraju a nitko nista ne govori i to me tako zivcira. Izmjeni se 10doktora valjda u smjenama. Uzas

Maggy_1
    13. Lipanj 2020. 22:22

Rose1

Maggy_1

Sluzni čep meni je danas krenuo ispadati, prvi dio ujutro i sada dio nakon kratke šetnje, onako je gust i nekako prljavoroza boje.

Jeeeeej, krece nesto sigurno, a grcevi ili nesto?

Nešto malo probada ali sinoć je pa se smirilo.
    Vidjet ćemo 🤷‍♀️

Ivcy1306
    13. Lipanj 2020. 22:22

Eh, narsvno da sam zaboravila. 
    ..
    Zmya, ja sam nakon carskog tek nakon pregleda ljubovala s muzem. Htjeli mi i prije ali meni je dosta sporo isao oporavak i uz sve to bilo me nekako ipak strah! 
    A da ne pricam da i kasnije me znao bit strah da ne ostanem trudna i to cisto samo iz razloga sto su mi rekli da moram dobro pazit 2.5godine zbog reza! 
    Zastitu nikakvu jikad nismo koristili, samo metoda rikverca i jos uz to pratila plodne dane. 

Pepilli
    13. Lipanj 2020. 22:24

Kolačiću sretan rođendan ! 🎊🎉🎉
    Kaktusica bitni da vam je tatić Kaktusić došao, trebat će vremena da stvari sjednu na svoje mjesto, no ne sekiraj se , bude, držim fige da se stresovi i problemi što prije riješe. 💖
    Nosiljka- za male bebe ljeti je najbolji sling ili tkana marama. Elastične nosiljke su super za male bebe ,ali ne ljeti jer ne mogu držati dovoljno bebu sigurno i stabilni u jednostrukom vezu/sloju zbog same prirode tkanine(elastičnost) pa se mora vezati u dvostruke ili trostruke vezove - puno je to slojeva na vas i bebu ,zakuhat ćete. Ring Sling ili marame od lanenog ili pamučnog platna su dobri jer su čvrste ,ispravno namješteni jako sigurno drže bebu a tkanine dišu pa vam neće biti prevruće. Za ljeto su najbolje od oblikovanih nosiljaka one sa mrežicom u panelu,koji se da raskopčati tako da zrak struji kroz mrežicu no za oblikovanu nosiljki bi ipak trebalo pričekati bebinog 3-4 mjeseci starosti  ,da bebica može samostalno držati glavicu. Ja sam fan ring slinga , kćerku sam najbrže smotala i njega ,voljela se nositi ,pogotovo s boka da vidi okolinu , a nigdje nije tako slatko spavala ko u njemu.  Lakše je kupiti rabljeni , pogotovo ako nemate iskustva sa motanjima
     i zatezanjima, često su to već omekšane ,razrađene tkanine koje će biti lakše morati nego nove marame i slingove... Blog nošenje beba ima mnogo odgovora vezano uz nošenje i bebe :)
    Strije- prije poroda sam imala samo po par(dvije) strija sa svake strane na boku i jednu koja me opako boljela iznad pupka(de je Mrdonjić micao slatkom guzom). Pri porodu sam dobila još po dvije sa svake strane malo ispod pupka, valjda od siline tiskanja ili štajaznam. Ne smetaju mi ,bitno da ne peku ko Ova iznad pupka za vrijeme trudnoće ....
    Hemići ,krvarenje i ostale PM-  hemići su mi iskočili pri porodu makar ih nisam uopće osjećala zbog par šavova koje sam zaradila drito ispred njih... Sad se polako povlače, ne bole niti ne svrbuckaju. Lohije- sad su skoro prestale ,bar kroz dan ,imam jako oskudno krvarenje ,više da se zmaže uložak nego da je nekaj za ozbač . Kroz noć bude malo više, al daleko daleko od obilatih mjesečnica kakve sam znala imati prije trudnoća( ko da je netko svinjče priklao). 

Sreća mamina

Dobrodošao

Trudy
    13. Lipanj 2020. 22:31

Ma, ja to sve sjedecki manje vise obavim 😁 a sta sad volim prckat po kuhinji 🙈🍒
    Nisam ni elasticnu ni ring sling jos koristila. Elasticna mi se ne cini teska za montazu koliko sam gledala... Ring sling jos moram proucit.
    .
    Mi popodne bili u parkicu, neke cure donjele dva pacica 🥰🥰🥰 nisam nikad jos drzala pacica u ruci 😁 tako su mekani i slatki bili 🥰

Vrapčić123
    13. Lipanj 2020. 22:49

Maggy_1

Jeeee! Sretno draga!!! 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.