Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m_maaree
    29. Lipanj 2020. 09:56

Evo mmene malo vozaju.. Nisu se sporazumili nesto..Djaba cekala,da dodjem u cetvrtak,da napunim 37 tjedana.. 

Vucica
    29. Lipanj 2020. 09:57

Trudy molim te nemoj gacice zaboravit 😁

Rose1
    29. Lipanj 2020. 10:02

Trudy hahaha, i ja cekam patronaznu, nemsm grudnjak, ali sam osusila kosu🤣🤣🤣jel otpao pupak, nama nije☹
    Elena, Bebac sretwn rođendan🥳🥳🥳
    Panda slabo oni nazalost brinu u tim domovima, i od decka nona zavrsila u bolnici, ali bas su se lijrpo pobrinuli za nju tako da je sad puuuno bolje. Nadam se da ce i tvoja nona biti bolje🙏

💙

Rose1
    29. Lipanj 2020. 10:02

m_maaree

Evo mmene malo vozaju.. Nisu se sporazumili nesto..Djaba cekala,da dodjem u cetvrtak,da napunim 37 tjedana..

A svasta, luđaci

💙

29. Lipanj 2020. 10:17

Trudy

Bebac i Elena sretan rođendan! 🎂🥳 I sretno G na pregledu 😉
    Sretni imendani Petru i Petri 😉🥳
    Mmare i Selena bit ce sve ok, probajte se opustit 😘
    Indy kakvo peglanje?? Pegla se roba za posao i to je to 😁 nekad ni to 😂
    .
    Ja cekam patronaznu 😁 imam grudnjak 😎 ali i mokru kosu, to sigurno isto ne smijem 😁
    Malog poslali u vrtic, opet drama naravno 😕

Obuci mrezaste gace! 

Ely
    29. Lipanj 2020. 10:26

Dobro jutro cure! Molim vas hitno je! 
    Počeli su mi se javljati bolovi u donjem dijelu ledja bas kako se opisuju trudovi, ali su skroz nepravilni. U isto vrijeme i krvav iscjedak. Sluzni čep mi je otišao prije tjedan dana, cure koje imaju iskustvo sto ovo može biti? Da li da se odmah javim doktoru? Krvarenje je oskudno i pomiješano sa sluzi.

mimoza
    29. Lipanj 2020. 10:36

Indy ja ti skoro svaki dan peglam. Malo sam luda ali sta cu. Od malog robicu vecinom, jer on cim nesto bljucne, ide sve na pranje i tako da brzo skupim njegove robe za peglanje. Upala sam u fazon da cim imam 2-3 majice za peglanje, odmah to odradim, da mi se ne skuplja.
    Trudy hahha sretno 😂
    Ely kako su nepravilni trudovi. U kojem razmaku? Pratis li

Trudy
    29. Lipanj 2020. 10:39

Razocaranje totalno 😕 samo je njemu pupak pogledala i to je to 😕 uzalud mi sav trud!

Trudy
    29. Lipanj 2020. 10:45

Ely ako je sukrvica moguce da je dio sluznog cepa pa bi trebalo cekat pravilne trudove kao, al ako je bas krv bolje provjerit u bolnici..

zmya
    29. Lipanj 2020. 10:54

Jutro krafnicee! 
    Bebac, elena sretni vam rodjendani! 
    Hvala na imendanskim cestitkama, naravno svim Petrima, Pavlima, Kresimirima sretan imendan he he. 
    Danas dolaze svekar i svekrva na rucak jer imendan imaju bebinjo, muz i svekar. Napravila sam tortu, je da je malo izgorila al boze moj, nemos i bit slasticar i dojit u isto vrijeme 🤣
    Selena trebas se zbog bebica probati minimalno nervirati, koncentrirati na sebe i na njih i imati pozitivne misli jer u ovom stanju u kojem si nema mjesta crnjacima! Nemoj vam to raditi. Bit ce sve u redu, U samoj grupi ima takvih primjera tako da ne brini i pliz samo afirmiraj pozitivno! 
    Kaktusice ja sam ti ko big brother. Sve vidim 😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.