Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrapčić123
    28. Lipanj 2020. 22:52

Curke može li se on line prijaviti dijete i kako? 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    28. Lipanj 2020. 22:54

Rose1

Vrapčić123

Curke ja sad izgledam deblje nego u trudnoći. Toliko vode u tijelu imam da je to strašno i napuhnuta sam sva nekako. Je li kod vas tako? Gležnjeve niti nemam. Ne kužim otkud to nakon poroda?!

Ja sam pisala da su mi natekli gleznjevi, 2dana i smirilo se, drzala noge na jastucima.
    Ja ti imam stalno proljev pa sam sve iscistila, vec sam luda od toga. Rađe bih bila debela

Ja danas imala neki čudnovati proljev. Hm, isto kao kod tebe, otok pa proljev... 🤷‍♀️

Trancie
    28. Lipanj 2020. 23:01

Zmya i Kaktusice wooow, te vase trbusine 😉
    I Petar je presladak!!
    Vrapcic moze, ali morate oboje imat one oaobne sa cipom mislim....
    Bebac uzas..... ne znam st bi rekla.... 
    Mene ove vrucine ubise.... sva sam smlacena po cijele dane.... tek navecer malo prodisem....
    Probala kostime svoje gornji dio mi premal 🤣🤣🤣🤣

Vrapčić123
    28. Lipanj 2020. 23:04

Eovyn hm, koliko i ti ide krv kada se izdajam obzirom na ragade? Meni se činilo ručno izdajanje ok kada sam imala ragade, odnosno nisu mi toliko pucala od ručnog izdajanja.
    Zmya lijepo izgledaš! 😍

kaktusica
    29. Lipanj 2020. 00:00

Hvala cure, ma tu je sport ucinio svoje. Mozda sad necu biti takva ali bas me briga 😋
    Zmya je, Atomic ne, kako si skuzila svaka cast... Super mi je Skintegra,koristim Atomic, Lunar i jos neke, moram pogledati.
    Dojenje moja nocna mora,nadam se da ce ici lakse nego prvi put ali ako ne bude necu se onako samokaznjavati kao prvi put i predbacivati si.

Ely
    29. Lipanj 2020. 00:22

Kaktusice izgledaš top! Zmya ti isto, uopće nije neki stomak, potpisujem odmah da mi bude takav kad rodim!

ena0206
    29. Lipanj 2020. 04:52

Hvala svima na odgovorima za suzne oči. 😍😍 Sto bi ja bez vas. ❤️
    Cure, stvarno super izgledate.  🌸🥰

• anav05
    29. Lipanj 2020. 05:19

Dobro jutro cure, i sretan ponedjeljak vama koje punite tjedne🤗
    Nas dvije smo dobro i nadam se sutra doma.😊😊
    Mame, hvala vam za sve savjete oko sisa, mlijeka i svega❤ Nakon kolostruma, masiram ih kako ste rekle, lufram i bude me mokre vec. Imam full uvučene bradavice pa čekam danas sesirice, ali za sad je ok sve!
    Inace, lijepo mi izgledate sve🥰 
    Nezgodno mi je ovako na mobu popratiti i svakoj posebno tipkati, ali nadam se da je sve skupa ok.
    Ljubim vas.
    Čuvajte se.
    ___
    2 dana imamo😊

dana130
    29. Lipanj 2020. 06:18

Dobro jutro cure. Cestitke svima koje pune tjedne 😘 i sretno svima na pregledima tko ima 😘
    Zmya, kaktusice izgled - nemam sto na dodati🥰
    Ja idem odraditi nabrzinu ljecnicki koji sam trebala jos prije emjesec dana 🤦‍♀️ kasnije idem kod endo. Sva sam slomljena, ali bit ce bolje. Puse svima

Baby girl 💜

elena26
    29. Lipanj 2020. 06:47

Jutro krafnice!
    Evo mi se spremamo na jos jedan pregled 😅 u nadi da danas tamo i ostanem 😆 nadam se da ce doci malena danas mami za rodjendan 🥰 ako me sjecanje dobro sluzi, Bebach je ta koja takodjer danas slavi pa sretan rodjendan Bebach 😊💐
    .
    Ja sam kao i Rio blago posramljena do 26 nikad nisam imala tako definirane trbusnjake 🙈 stvarno Kaktusica i Zmya odlicno ste izgledale prije ali i sada a kako cete tek poslije 😍

Sretni puni tjedni i sretno na pregledu ko ima! 😘

02.07.2020. Maya 💗
    27.10.2021. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.