Pcelice hvala 😘 lijecnicki gotov. Dosla doma pojest i popit kavu i idem kod endo i sutra kod ginek 😁
Selena, kao sto kaze pcelica, nemoj si razbijati glavu, znam da je lakse reci i vjerojatno bi se i sama brinula, ali s takvim razmisljanjem i stresom ces samo nastetit sebi. Ja ni neznam, koliki mi cerviks.
Pcelice mislim da su ivica i marica u 30tt rodeni.
Da, i ja tako mislim u 30+ i Curly je isto tako mislim
💙
Jutro krafnice!
Sretan imendam svim Petrama i Petrima 💕🥳🥰
Dana sretno na lijecnickom 😘
Selena bit ce sve dobro, mirujes, cuvas se i pazis i pomalo grabis prema sigurnim tjednima, i nasa Dora je rodila u 30.tt i vidi ih kako lijepo napreduju. Samo misli pozitivno i sve ce biti u redu 🍀💞
Svima sretnooo na pregledima!!!
Cestitam pune tjedne!!!🥳🥳🥳
Sretan imendan svima s imenom Petra i nasim 🍩👶 Petar i Petra🎉🥳🎉
💙
Jutro drage moje 🥰🥰
Cestitam pune tjedne, i da budu svi preglesi dobri 😊
Selene svima nama su nase brige na prvom mjestu. I skroz te razumijem. Sretno danas 🌹
Elena draga sretan rodjendan i tebi 🤩🤩🤩
Eto napunila ja vec i 31, dala sama sebi najljepsi poklon pa danaa po prvi put ne slavim rodjendan.
Sad smo na putu za Pulu idemo sa G kod okuliste.
Poslije muz ide odmah kombajati tako da cemo naknadno kad sa time svime zavrsi napraviti vecericu jedan dan...
Cestitam imendan svim Petrama i Petrima 🌹🌹🌹
Hvala vam cure na cestitkama 😊
Hvala vam cure.😘😘😘😘. Jednostavno je teško to izbiti iz glave. Ako se skratio ili sam se ja dodatno otvorila inzistirati ću da ostanem u bolnici. Najviše me strah da im se ne razviju pluća.Mislim da je Dora prije bila u bolnici pa su joj dali injekcije za sazrijevanje.
Iako znam da stvarno ne mogu vise postici doma (stalno u krevetu, osobna posluga 24 sata, moje je samo da odem do wc-a), strah me da se nešto ne događa na sto ne mogu utjecati.
Inace, stalno govore kako su bebe vece bar za tjedan (pogotovo kako su dugačke), i onda mi mama kaže kako sam se ja rodila sa malo kg (38 + tj, 2950g) ali sam bila bas dugačka.... 🙈🙈
30.07.🥰🥰
Hvala vam cure.😘😘😘😘. Jednostavno je teško to izbiti iz glave. Ako se skratio ili sam se ja dodatno otvorila inzistirati ću da ostanem u bolnici. Najviše me strah da im se ne razviju pluća.Mislim da je Dora prije bila u bolnici pa su joj dali injekcije za sazrijevanje.
Iako znam da stvarno ne mogu vise postici doma (stalno u krevetu,osobna posluga 24 sata, moje je samo da odem do wc-a),strah me da se nešto ne događa na sto ne mogu utjecati.
Inace, stalno govore kako su bebe vece bar za tjedan (pogotovo kako su dugačke), i onda mi mama kaže kako sam se ja rodila sa malo kg (38 + tj, 2950g) ali sam bila bas dugačka…. 🙈🙈
Radis najvise sto mozes za svoje bebice! Prema onome sto pises disciplinirana si, stvarno se cuvas I pazis. Vise od toga ne mozes, probaj se opustiti jer ni stres nije dobar. I javi nam se nakon pregleda drzimo 🤞🤞
Jutro curee, cestitam svima na punim tjednima ❤️
Selena i ostale cure koje imaju pregled sretno 🙏🏻🥰
Sretan imendan Petrama, Petrima, Pavlima i Paulama ako ih ima ☺️☺️
Nocas je bilo katastrofa spavati, tj nisam spavala koliko je vruce bilo, sve sam pootvarala ali nista nije pomagalo, i cak su mi i gleznjevi naotekli.
Puse svima
Iako znam da stvarno ne mogu vise postici doma (stalno u krevetu,osobna posluga 24 sata, moje je samo da odem do wc-a),strah me da se nešto ne događa na sto ne mogu utjecati.
Inace, stalno govore kako su bebe vece bar za tjedan (pogotovo kako su dugačke), i onda mi mama kaže kako sam se ja rodila sa malo kg (38 + tj, 2950g) ali sam bila bas dugačka…. 🙈🙈
Da, dobije se injekcija za sazrijevanje pluca.
Ti si mirovala i to je jedino sto mozes, dakle, napravila si sve sto si mogla. Nemoj se stresirati zbog bebica, znam, lako je reci. I ja sam bila u istoj situaciji i znam kako ti je. Krizala sam dan po dan...drzi se ❤i javi nam se, mislim na tebe
💙
Jutro cure..
Cestitke na punim tjednima i sretno na pregledima ❤❤
Sretan imendan Petri i Petrama 😊😊
Ja evo cekam doktoricu da mi skine serklaz 🙈🙈
Elena, Bebac zelim vam najsretniju godinu do sad. Uzivajte u svom danu. Sretan vam rodjendan 🥰🎉😢
Selena polako ulazis u sigurniju zonu za bebe. Samo se opusti i nastavi mirovati i raditi kao do sad i vjerujem da ces jos izdrzati. Cuvaj zivce za postpartum, vjeruj da ce ti trebati. Sretno na pregledu i javi se 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji