Ljetne bebe 2020 3. dio 🌹🐞

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Lipanj 2020. 19:28

Rio13

Black dada, svi znaju pametovati a niko se ne nudi pomoci. Tako je moja svekrva govorila “jaaaa cu oprat robicu, jaaaa cu ti sve ispeglati”. Eno je, otisla na vikendicu i ne vraca se a ja mj dana do poroda, perem, peglam, slazem itd. Ja mogu rodit za tjedan dana, a mogu i prenijeti. Ne mogu to unaprijed nista znati i nek je to spremno sve da meni posli bude lakse. Sto kazes, hvala bogu na muzevima koji su takvi da se u sve ukljuce, pomognu sto treba. Ja nezz kako bi ja bez mog, stvarno sto god treba napravi bez pogovora. A prasina… prasina samo ceka iza ugla da ti sve operes i slozis pa da moze pocet padat po tome 😂 ja toliko prasine u kuci imam da doslovno mj dana ne moram brisati prasinu po kuci 🤷🏻‍♀️

Mah, kod nas cak i pored kucnog ljubimca mozes jest s poda jer volim urednost, ali pa sad bas da svako malo idem prat regale i djecju robicu jer sumnjam na neku sitnu prasinu, bolje receno na cestice joj. Pa nisam onaj Sheldon iz serije. Znam i da cu po obicaju nakon dva tjedna stavit oprat u samo dva dana svu svoju i muzevu robu, a i nesto od bebe naravno i sve to rijesit odma u ta dva-tri dana da je opet duzi mir i tako ukrug. Imamo taj neki svoj ritam oko pranja vesa i sveg. Lakse je

Vrapčić123
    13. Lipanj 2020. 19:31

Curke jako mi se sviđa ova mala nosiljka. Ima li tko kakva iskustva? Kakva je za novorođenčad, doduse piše da i je za novorođenčad, no zanima me koliko je realno nositi tako male bebe odmah u nosiljci? 
    https://ibb.co/c8dCRBc

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

kaktusica
    13. Lipanj 2020. 19:41

Cure drage, jos jednom vam svima hvala na lijepim i toplim rijecima podrske, bas ste srce sve do jedne a meni to jako jako puno znaci ❤❤
    Vrapcic al sam se nasmijala avanturi iz apoteke, pa zena stvarno nije sva svoja 😂😂 E, a sto se tice nosiljke doista ne znam...
    Kolacic sretan ti rodjendan mila 🍾🥂💐
    Trancie wow, kako si krasna, ta haljina ti stoji perfektno, bas wow 💕🤩 Jeste li to na Kravicama? Meni je tamo predivno!

Vrapčić123
    13. Lipanj 2020. 19:48

Kolačić sretan ti rođendan! 🎊🎊🎊

Bezzo1991
    13. Lipanj 2020. 19:54

Brbljuše jedne evo ste već i 3. grupu otvorile 😂 i ova će začas planut. Ako sam dobro pohvatala zadnjih par dana nam je rodila Mimoza (čestitaam ti od srca, vidiš da te Bog nije zaboravio, došla i ti na red ♥️) i Pčelica čiji mi porod baš zvuči divnoo i tebi čestitaam na bebolincu 😘 
    Kakve ste sa strijama? Ja sam jučer u polumraku vidila oko pupka da mi je popucalo, bile su bijele, danas su crvene. Mislim da ću do kraja sva raspucat, ali jbg, svo zlo u tome, imam ih svakako od 4. osnovne i naglog izrasttanja pa šta mi je još pokoja. 

zmya
    13. Lipanj 2020. 19:55

Kolacic sretan rodjooooo! 
    Curke koje ste rodile, kakve ste s krvarenjima? 😬
    I vi koje ste imale CS prije, kad ste krenule ljubovat s muzevima 🤫😝

Mila7
    13. Lipanj 2020. 19:56

Sretan rockas Kolacic, proslavi ga u krugu voljenih osoba 🎉💐💗🥰
    Vrapcic e bas si me razveselila sa događajem iz ljekarne 😅. Tu nosiljku sam i ja škicala. Inace imam od prije Ergobaby nosiljku al nije bas za skroz male bebice. Tako da i mene zanima ako ima netko iskustva jer je najvaznije da ne bude vruce bebi u njoj
    Inace mene cijelu trudnocu zaobisli hemeroidi i sad se pojave. Za poluditi. Bas me bole kad sjedim 😬

Vrapčić123
    13. Lipanj 2020. 19:59

Kaktusica 🤣🤣🤣
    Mila eto čekamo iskustva, doduše mislim da je to novija nosiljka, pa možda nitko neće imati saznanja nekakva. Ali vidjet ćemo. Koma za hemiće. 🥴🥴

Rose1
    13. Lipanj 2020. 20:03

Fenjer sad usla u kucu mrtva, leđa me ubila, nskon 2mjeseca lezanja, previse mi ovo bilo

Svea kakva je situacija?
    Black slazem se s Rio ti poslozi kad ti smatras da treba, ja ove dane perem, mama i sveki peglaju. Oprali AS i tako...polako pripremam
    Vrapcic joj sto si me nasmijala, joj koja ludaca, da za jednu cipelu😂🤣😂
    Da, kamilica mi skroz uspavsla bebu, ali sam se tebe sjetila pa sam se umirivala, nakon rostilja i kolaca sve po starom

Tea glavno da se javlja, da ima pokreta, guranja, bilo cega...moj bio jutros mirniji pa me isto zabrinulo, ali zato je popodne nadoknadio
    Dana vjerujem da je to neki privremeni svrbez, nadam se da ga nocas nece biti
    Missy svi imamo lose dane, sutra je novi dan😊
    Bezzo trbuh mi je ogroman i pitanje je trenutka kad cu popucati

💙

Rose1
    13. Lipanj 2020. 20:06

Vrapcic, Mila i mene zanima ta nosiljka
    Mila a jebemu, zao mi zbog hemeroida☹nadam se da ce brzo proci, cure su spominjale Faktu mast ako se ne varam. Kantarion pomaze kod blazih stanja

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.